Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט זה שימושי בדיוק כמו לגמרי. 

כמובן שהיתה גם קונפיגרציית האספאס, העוד יותר חכמה וגמישה, של מושבים שאפשר להוציא או לקפל את המשענת כך שתהפוך לשולחנון או להשכיב אותם למצב מיטה. 

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהרבה מקרים כן. מניסיון בהעברת דירה כמה פעמים (של הילדות) העמסה ב YRV הייתה קלה יותר מאשר בפיאסטה, הארוניות לא נגעו בתקרה ולא החליקו  😉

בפיאסטה הועברו חבילות ״גמישות״ 🙂

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 28 דקות, falou כתב:

כמעט זה שימושי בדיוק כמו לגמרי. 

כמובן שהיתה גם קונפיגרציית האספאס, העוד יותר חכמה וגמישה, של מושבים שאפשר להוציא או לקפל את המשענת כך שתהפוך לשולחנון או להשכיב אותם למצב מיטה. 

האספאס זה עולם אחר. בדגם המקורי היה אפשר לסובב את המושבים למצב משרד.

חבל שלא הגיע ארצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להוציא זה הרבה פחות מוצלח מאלה שמשתטחים לתוך הרצפה.

לך תסחוב עכשיו 5 מושבים של 20 ק"ג למחסן (אם יש לך בקרבת מקום) בשביל להוביל איזה שולחן או מכונת כביסה.

ואחר כך תחזור לנקודת ההתחלה להחזיר את המושבים.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מגדיל את הנפח הזמין.

לכל דבר מחיר, משתמשים לפי הצורך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

העמסה ב YRV הייתה קלה יותר מאשר בפיאסטה

העברתי בסיטרואן C3 פיקאסו 2010- שידת החתלה ענקית 5 שורות מגירות קומפלט עם קיפול כיסאות ישב יופי בגלל העיצוב הקופסתי

[ב YRV בכלל נוח הקיפול מושבים פטנט]

משתדל לעזור

פורסם

נתקלנו באספאס בראשונה במונית שלקחה אותנו לאחר סקי מז׳נבה. התלהבנו מאוד. 

המעבר ממיניוואן לג׳פונים הוא דוגמא לסכלות צרכנית. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ב-1997 העברנו כמעט דירה שלמה (לא כולל מקרר ורהיטים גדולים) בשני סובארו ג'אסטי ורק לפני 3 שנים העברנו את כל החפצים של הבת שלי כולל שולחן כתיבה גדול ביאריס קרוס ויאריס "רגילה" (דור קודם). זה אחד היתרונות הגדולים של מכוניות הצ'בק - גם אם המושבים האחוריים לא מתקפלים למשטח שטוח לחלוטין הקיפול שלהם יוצר שטח מטען ענק.

בתקופה אחרת כשהיו ברשותנו 2 מכוניות סדאן - פורד פוקוס ומזדה 3 - ניסינו להעביר שידת החתלה במזדה ללא הצלחה. לפוקוס היא נכנסה בקושי. אם הייתה לנו אז הצ'בק כלשהי אני מניח שלא הייתה בעיה. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

כולכם מדברים בטקסט

אני אשתמש במדיה ויז'ואלית להעברת המסר באמצעות סרטון שצילמתי בהעברת הדירה הקודמת...

(ועם כמה שסטינו לעוף טופיק, לפחות יש פה "רכב מעניין בישראל" שכבר הפך מוכר בפורום)

• אהבתי 4
פורסם

מאזדה MX-3 חביבה 

ואם "תצפית עצמית" נחשב ,אז איביזה קופרה 20VT רכישה טריה מהשבוע,אם אין נופש לחו"ל כרגע לפחות נתחדש בעוד פרויקט :)

IMG_20260330_193832374.jpg

IMG_20260329_204919986.jpg

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, zaf כתב:

אירופה? יוק

אני לא יכול למצוא תמונה, אבל די בטוח שבזאפירה דור א' הכל כבר היה שטוח, כולל שורה שלישית שמתקפלת לתוך הרצפה (זה היה המצב גם בטוראן ובגלקסי לאחר מכן). 

אצלי ביונדאי מטריקס נקטו בשיטה הרבה יותר יעילה לדעתי, שבה השורה השניה פשוט 'נופלת' קדימה ונעמדת בניצב כמו באיזה טרנזיט משנות השמונים, עם כבל בנג'י שקושר אותה למושבים הקדמיים. אז אתה מפסיד 10 ס"מ של עומק אבל מקבל רצפת הטענה שטוחה לחלוטין מינוס 288 חלקים מכניים קטנים שיכולים להתקלקל. 

Hyundai Matrix: Detailed auto specifications & interactive comparison tool

בתור מי שעבר דירה פעמיים עם רנו טווינגו כל ה-frame of reference שלי קצת שונה מזה של האדם הממוצע, אבל מאז שקניתי את היונדאי זה כבר נהיה יותר שאלה של מה אי אפשר להכניס בו (למשל את האופנוע שלי) מאשר מה כן. מיניוואנים זה אושר. 

פורסם

Aמבחינתי האפשרות לשטח את המושבים האחוריים וגם את המושב הקדמי הימני - גם אם איני מקבל משטח ישר לכל אורך הרכב - לא תסולא בפז. מאפשר להכניס לרכב חפצים ארוכים.

פורסם

מי צריך גגון?!

1.80 החתיכה הארוכה.

2.20 נכנס באלכסון בלי לעבור את קו המושבים הקדמיים.

והקטע המגניב - הקיפול מהדלת האחורי במשיכת מנוף קטן בכל צד.

סובארו אאוטבק.

Untit1111led.jpg

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...