Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב יד 2, 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אבא שלי רוצה לקנות קונה היברידית, ואין ליונדאי במלאי כרגע.

מצאנו רכב למכירה מ2023, פרטי יד 1

הרכב כמובן עדיין באחריות

במידה והרכב לא משועבד, יש עניין לקחת אותו גם לבדיקה במכון? 

תודה

פורסם

אין קשר לשעבוד, כדאי לקחת לבדיקה. בעיקר לבדוק שלא עבר תאונה כלשהי.

• רעיון טוב! 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 7 דקות, dorsht כתב:

אין קשר לשעבוד, כדאי לקחת לבדיקה. בעיקר לבדוק שלא עבר תאונה כלשהי.

תאונה אפשר לבדוק באתרים שמוציאים דוחות עם מידע על הרכב לא?

השאלה מה עוד יש לבדוק חוץ מזה

פורסם (נערך)

בדיקה לקחת בכל מקרה. 
ואם ההפרש לא גדול אולי שווה לבדוק ליסינג 0 ק"מ. 

אם התאונה תוקנה ללא התערבות ביטוח זה לא יופיע בשום מאגר. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

שווה לקחת לבדיקה , אלא אם כן הרכב על ממש כלום קמ ואתם מוציאים עבר סליקה של חברות הביטוח. 

אבל גם אז עדיף לשים 500 מאשר לסכן 100k+ 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, 1211 כתב:

תאונה אפשר לבדוק באתרים שמוציאים דוחות עם מידע על הרכב לא?

השאלה מה עוד יש לבדוק חוץ מזה

זהו שלא. למרכז הסליקה יכול לקחת חודשים להתעדכן. אני לספר לך עשרות מקרים על מכוניות כמעט חדשות שאתה לא רוצה לדעת מה עברו...

חובה לקחת לבדיקה

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף לדעה לקחת לבדיקה, לפעמים יש דברים שמתקנים לבד ולא מפעילים ביטוח.

דבר שני יש אחריות לבעיות, אבל אתה לא יודע אם יש נזק משימוש.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דבר נוסף שכדאי לבדוק כשרוכשים רכב כמעט חדש - זה הסטוריית טיפולים. לעיתים מתגלות ברכב חדש תקלות שאמנם מתוקנות במסגרת האחריות, אבל כשהדבר חוזר ונשנה הרבה פעמים, לעיתים הבעלים מעדיפים להפטר מהרכב.

קרה לי פעם לפני יותר מחצי יובל אמא שלי רצתה לרכוש רכב כמעט חדש מטרייד-אין של אחד היבואנים הגדולים.

מאחר שהיה לי קשר טוב עם מוסך מורשה יבואן של היבואן ביקשתי ממנו שיבדוק היסטוריה של הרכב. לרכב היו 4000 ק"מ ולא פחות מ-20(!) כניסות למוסך במסגרת האחריות.

מסתבר שהיבואן רכש את הרכב חזרה במסגרת הסדר פשרה עם הלקוח שרכש רכב אחר מאותו דגם.

• רעיון טוב! 2

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

היסטוריית טיפולים של רכב - הבעלים הרשום יכול לקבל בכל מוסך מורשה יבואן.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בוקר טוב,

קבענו להפגש היום עם המוכר,

יש מישהו שמסכים לתמצת לי מה צריך לעשות בנקודות, זה פעם ראשונה שאנחנו קונים רכב יקר יד 2... לא רוצה ליפול בסוף.

תודה ךכולם על העזרה

פורסם
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שלא רשום זה לבקש דוח סליקה עוד לפני שנפגשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מניח שיש מקום לעוד קצת עדכונים כמו בדיקת אחריות על סוללות ברכב חשמלי לסוגיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...