Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעמדתי בצד ליד השער כניסה כדי לאפשר למשאית לצאת. כמו כן יצא מהחניה הרכב הפוגע ,לקח רוורס וכאשר נסע קדימה שיפשף לנו את הטמבון האחורי ברכב והוריד שם צבע קצת בפינה. שיצאתי אליו אמר שאין בעיה והודה בהכל ונתן לי פרטים שלו בוואטס , כאשר חזרתי למרכז ופניתי לביטוח אמרו לי שהוא לא מודה , ושנינו זזנו יחד ,ושאני יילך ויצבע את זה עם מכחול או ספריי צבע. 

שאלתי צבעי רכב וזה עולה 700שח לתקן את זה.

הרכב שלנו חשמלי ויש לי תיעוד מצולם של הפגיעה ושאני לא זזתי.

מה לעשות ? מתכוון לדבר איתו ולשלוח לו צילום מתועד של הפגיעה. ולהציע לו לסגור הכל בלי ביטוח. במידה ולא יסכים ללכת לתביעה קטנה?

WhatsApp Image 2023-08-10 at 11.32.18 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-08-10 at 11.32.18.jpeg

פורסם

בצד שמאל ליד השער כניסה למלון ,לא הפרעתי לאף אחד. הקטע שהוא הודה כבר וחזר בו. משקר ,זה מה שמעצבן אותי גם. עלות התיקון גם לא צריכה להיות עלי. יש לי סרטון וידאו ממצלמת הרכב. מצלם 360.

פורסם

עמדת סמוך למדרכה/ רכב אחר? צרף סרטוט של המקום אולי. זה שלדעתך לא הפרעת , זה לא אומר שאכן לא הפרעת. אם קיים תיעוד שאתה נייח, ורכב אחר בנסיעה שפשף אותך, זה לטובתך. יחד עם זאת , ייתכן ויש לך אשם תורם, מה שיבוא לידי ביטוי בקביעת גובה הפיצוי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

חפש הצעה הגונה יותר (למיטב ניסיוני תמצא בקלות בסביבות 300-400 ש"ח), ותציע לו לסגור את זה בלי ביטוח, ותסביר לו שאחרת זה ילך לתביעת ביטוח + תביעה משפטית.

אם ילך - מצויין, אם לא - אתה יכול ללכת על תביעה אם יש לך תיעוד מצולם, אבל במצטבר - יהיו לך הרבה יותר שעות של עצבים וכאב ראש באופציה הזאת מאשר באופציה של לשכוח ולהמשיך הלאה. מנסיון כואב.

פורסם

אם יש לך תיעוד אז הייתי פועל כך:
1) דו"ח שמאי גלובלי
2) תובע את הביטוח שלו על פי הדו"ח + עלויות שמאי (מעביר תיעוד של המקרה כמובן).

בדרך כלל הדו"ח הוא X ואפשר לתקן בפועל (או לא לתקן כלל) אחר כך ב-Y (ש- Y קטן מ-X).

סיכוי סביר שחברת הביטוח שלו תמליץ לו לאשר את התביעה אחרת הם יצטרכו להוציא נוסף בתביעות קטנות (יום עבודה, הגנה משפטית וכו').
במידה ודוחים את תביעת הביטוח, פונה לתביעות קטנות, מוסיף גם עלויות של ימי עבודה.
בהצלחה.

פורסם

לא יאמן מה שקורה בעולם פחחות הרכב. על כל מכה הכי קטנה דורשים גם 4000-5000 שקלים וזה אם אתה מתעקש על הורדות במחיר. תנסה לבדוק במוסכי פחחות בכפרים, לי עזרו פעם בשפרעם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Liran3331 כתב:

לא יאמן מה שקורה בעולם פחחות הרכב. על כל מכה הכי קטנה דורשים גם 4000-5000 שקלים וזה אם אתה מתעקש על הורדות במחיר. תנסה לבדוק במוסכי פחחות בכפרים, לי עזרו פעם בשפרעם.

לי יש מסקנה מעשית אחת פשוטה: אני לא רץ לתקן דברים קטנים בקוסמטיקה.
עוד כמה שנים כאשר אמכור את הרכב שלי, אדאג בפעם אחת לכל הדברים הקטנים שהפגוש יעבור עד אז.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם (נערך)

1. אי אפשר לדעת בלי שתעלה את הסרטון

2. אם אתה משוכנע בצדקתך... תביעות קטנות

3. דקה אחרי שתתקן, יהיה מטומטם אחר שישפשף לך את הפגוש
4. המלצה... אם באמת מציק לך, קנה בקבוקון צבע מקורי ותצבע עם מכחול, זה יעלה לך הרבה פחות
5. שאלו יהיו הצרות שלנו

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...