Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב ספציפי ?

נתחיל בגיאוגרפיה - איפה הרכב ? יש איזורים טובים יותר וטובים פחות לקניית רכב.

אתה יודע שהמוכר הוא הבעלים ?

הוא יכול להראות לך קבלות על טיפולים מהשנים האחרונות?

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע למה לא הציעו לך את זה, אבל תחשוב על קורולה שנתון קצת 

ישן, ותמצא שם דברים טובים, ויותר קל לך אח''כ למכור "קורולה".

בהצלחה, ואחלה בין הזמנים שיהיה לך.

פורסם

רכב ב5 אלף יהיה פחות בטיחותי,ישן יותר עם יותר סיכוי לתקלות.

פשוט אם לא יהיה לחוץ, הוא יכול ללמוד איך קונים רכב ולהקטין סיכוי ליפול.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, zvigolden כתב:

חבר יקר - נראה שאתה לא מנוסה בקניית רכבים ועלול ליפול. אתה חייב קודם כל להבין איך קונים , למשל אך ורק מבעל הרכב הרשום ולא " רכב של אחותי / דודה שלי / סבתא שלי" שאז זה סוחר מוסווה .

אין שום בעיה לקנות רכב של אחותי, אם המוכר אכן מוכיח שהוא אח שלה.

לצורך העניין אחותי לא מבינה במכירת רכב, אם תרצה למכור את הרכב שלה אז כנראה שאני או אבא שלי נעזור לה. זה הופך אותנו לסוחרים? לא.

כמובן שבמקרה של "זה הרכב של סבתא של אחותי של דודה שלי" זה נשמע לא אמין ואז זה כנראה סוחר.

לפני 12 שעות, ישראל1344 כתב:

אני פשוט חיייייבבבב רכב תוכל לאמר לי מה לעשות עכשיו כי מחר אני רוצה לקנות אותו

אל תקנה רכב בלחץ. זה הדבר הכי גרוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 30 דקות, dorsht כתב:

אין שום בעיה לקנות רכב של אחותי, אם המוכר אכן מוכיח שהוא אח שלה.

לצורך העניין אחותי לא מבינה במכירת רכב, אם תרצה למכור את הרכב שלה אז כנראה שאני או אבא שלי נעזור לה. זה הופך אותנו לסוחרים? לא.

כמובן שבמקרה של "זה הרכב של סבתא של אחותי של דודה שלי" זה נשמע לא אמין ואז זה כנראה סוחר.

אל תקנה רכב בלחץ. זה הדבר הכי גרוע.

אני חושב שהייתי ברור ונתתי דוגמה לחירטוט אופיני של סוחר מנתניה / חולון / בת ים.
למה הם בוחרים דווקא נשים ? כי כשאתה רואה שם משפחה שונה הם אומרים שהיא התחתנה.

dorsht - אם אכן אשתכנע שאתה מוכר רכב של אחותך , זה בסדר גמור

• אהבתי 1
פורסם

לכן כתבתי אם אני מוכיח אין בעיה.

גם אם אחותי מתחתנת יש דרכים להוכיח שאני אח שלה.

אם אין הוכחות אז אכן יכול להיות סוחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לפחות זה כבר רגל ימין באמינות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 46 דקות, נקודה טובה כתב:

סתם שואל. מעניין אותי - א"א למצוא כלום אצל סוחרים? בכל זאת הם מחזיקים חצי עמוד ביד 2... :)

אני מניח שאפשר אבל צריך להיות הרבה יותר קפדן ולשים לב. בכל זאת לא חסרים סוחרים שעשו שם רע לענף הזה.

בטוח שיש גם כאלו ישרים.

• תוכן חדש...