Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ניסן מאלדן. לא אמרו לי על כשל בדגם המנוע וכי יש תביעה יצוגית בגינו. אחרי 16000 ק"מ במשך פחות משנתיים, הוחלף המנוע. אל דן מתכחשת לאחריותה כי עברה שנה. הולך לתבוע אותם בבית מישפט. בבדיקה ב מממ לפני רכישה, צוינו רעשים מתלתלים וכו ואלדן סימן בטופס כי תיקן אותם. בושה. כל הניירת אצלי והתכתבויות מול אלדן. כתבו לי שלא היו חייבים חיידע אותי על תהיעה ייצוגית בנוגע לכשל המנוע, מצד שני סימנו שתיקנו את הערות מממ שהמנוע לא תקין.

פורסם

אלדן צודקים. הם אינם צריכים לעדכן אותך שיש תביעה ייצוגית. על אחת כמה וכמה שהם בכלל לא צד בתביעה (גם אם היו צד בתביעה, אינם צריכים לעדכן אותך).

האם יש ביכולתך להוכיח כי אלדן לא תיקנו את הרעשים ? אם כן, אז אולי יש לך איזה קייס נגדם.

אחרת - חבל על הזמן והכסף שלך.

פורסם

בוודאי. לא פתחו מנוע. בפירוק המנוע הישן רואים שלא נעשה כלום. אם אני מוכר לך דירה כאשר ידוע שהיא על קרקע נודדת. חייב לידע אותך או שלא ? 

פורסם
לפני 32 דקות, ניטשה כתב:

אם אני מוכר לך דירה כאשר ידוע שהיא על קרקע נודדת

זה לא המקרה.

יש תביעה ייצוגית שטרם הסתיימה, לפיכך מבחינת בעל הרכב הנוכחי אין שום דבר שהוא צריך לידע אותך, בדיוק כמו שאין חובה לידע אותך שלרכב מסויים יצא שם של תקלות גיר רבות, ולאחר יש המון בעיות בחלונות החשמליים.

בעל הרכב חייב לידע על תאונות ותקלות, לא על מוניטין של תקלות פוטנציאלי שבכלל לא הוכח שקיים.

יתכן ששופט יטען שאם הם ידעו על התביעה היה עליהם לציין זאת, אבל אין לי מושג, ולך תוכיח שידעו. אתה יכול לנסות להתייעץ עם עו"ד על העניין הזה.

הנקודה הזו גם יכולה לפעול לרעתך, תחת הלכת "יזהר הקונה", שמטילהאחריות על הרוכש לבצע בדיקה סבירה לפני הרכישה, בטענה שיכולת לחקור ברשת ולגלות בעצמך שיש בעיה במנועים ותביעה ייצוגית.

פורסם

אלדן לא צריכה לעדכן אותך על תביעות יצוגיות
להבא תריץ שאילתא בגוגל
אל תבזבז את הזמן שלך בבתי משפט...

זה המצב, תמשיך הלאה בחיים, להבא תבדוק מה כותבים ברשת על הדגם שאתה מעוניין בו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פות"ש: קודם כל תשתדל לדייק. בהודעה הראשונה שלך רשמת "רעש מטלטלים וכו'"
("תלתלים" כפי שרשמת זה בשיער ולא במנוע). אבל בטופס לא מצוין רעש מטלטלים, אלא ממערכת תזמון.

ההבדל חשוב, כי רעש מחלקו העליון של המנוע (שסתומים) רושמים בבדיקות האלו לכל רכב ובהרבה מקרים זה רעש טבעי

לעומת זאת, רעש מחלקו התחתון של המנוע (טלטלים) זה חריג ומעיד בהכרח על בעיה.

• אהבתי 1
פורסם

אתה כנראה צודק, אבל לא תראה כסף:

גם אם הם היו צריכים לעדכן אותך, וגם אם לא סידרו כלל את מה שסימנו, הבדיקה היא מלפני שנתיים וחצי - כל מה שקיים היום במנוע לא מעניין. הם יטענו שהכל מהנסועה שלך מאז ועד היום.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 9 דקות, tinoki כתב:

אתה כנראה צודק, אבל לא תראה כסף:

גם אם הם היו צריכים לעדכן אותך, וגם אם לא סידרו כלל את מה שסימנו, הבדיקה היא מלפני שנתיים וחצי - כל מה שקיים היום במנוע לא מעניין. הם יטענו שהכל מהנסועה שלך מאז ועד היום.

לא אם יש לי התכתבות רציפה על בעייה מאז ועד היום.

לפני 4 דקות, ניטשה כתב:

לא אם יש לי התכתבות רציפה על בעייה מאז ועד היום.

אני אגיש תביעה על הסתרת מידע, אבקש דו"ח תיקונים מפורט ומי החזיק את הרכב קודם ונראה מה יפסוק בית המשפט. אם ידעו על כשל צפוי במנוע או לא.

פורסם

מתי ועם כמה קמ קנית את הרכב? לפני שנתיים וחצי , כאשר הרכב עוד לא בן 4, הוא היה כבר עם 110k. קרי נסועה של כ30k בשנה. די הרבה. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ניטשה, אתה מלא אמוציות.

בבית משפט עושים משפט, לא צדק.

ייתכן ואתה צודק. ממליץ לך מאוד מאוד לא ללכת בלי עו"ד.

• אהבתי 1

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 55 דקות, fatboy1340 כתב:

מתי ועם כמה קמ קנית את הרכב? לפני שנתיים וחצי , כאשר הרכב עוד לא בן 4, הוא היה כבר עם 110k. קרי נסועה של כ30k בשנה. די הרבה. 

כן, המנוע הלך ב 124000 ק"מ. החישוב היה שאנחנו נוסעים קצת ברכב. אני רוכב על קטנוע. היום הרכב הוא 132000 ק"מ אחרי שנתיים וחצי. 

פורסם (נערך)

רכב עם היסטוריית טיפולים מפוקפקת מאוד (טיפולים כל 20K במקום 15K) כשהטיפול הראשון אחרי 31K זה פשוט הזנחה. זה עם מנוע שידוע כבעייתי ונראה בכלל שכל ההיסטוריית טיפולים הזאת זה קשקוש. לא מפורט מה הוחלף ולא הגיוני רכב שנסע 100K בלי להחליף ברקסים בכלל וכל טיפול בגרוש ורבע גם אם זה מוסך של הליסינג עצמו אין סיכוי שהחליפו לפי מפרט יצרן שמן גיר, שמן ברקס וכו'. אישית לא הייתי קונה אותו מתחילה יותר מדי אורות אדומים. חד משמעית עשית טעות.

לגבי הבדיקה עצמה רעש שסתומים/ נזילות וכאלה נרשם ככסת"ח כמעט בכל בדיקה זה לא שווה את הנייר.

תבדוק את ההסכם רכישה רשום לך במפורש שם שבדקת את הרכב ואין לך טענות למוכר אין שום סיכוי ששום שופט יגלגל את האחריות על אלדן. אחריות יבואן נגמרה ב2020 והליסינג נותן רק שנה שגם תמה אז מה בדיוק התלונה שלך אליהם? הם יכולים לטעון שהרכב אצלך מוזנג ונהגת בפראות אז לך תוכיח שהם אשמים כמו שהם יוכיחו את הטענות שלהם. אין סיכוי.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 20 שעות, tinoki כתב:

ניטשה, אתה מלא אמוציות.

בבית משפט עושים משפט, לא צדק.

ייתכן ואתה צודק. ממליץ לך מאוד מאוד לא ללכת בלי עו"ד.

הולך לתביעות קטנות. עם המנוע שהוחלף אני מרוצה מהרכב רק שמרגיש שלא נהגו איתי ביושר במכירת הרכב.

פורסם

השופט יביע הזדהות, ואף ידמע.

אם זה מספק אותך - לך על זה

לפני 23 שעות, tinoki כתב:

אבל לא תראה כסף

זה

• אהבתי 1

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...