Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה חברה מומלצת כדי לשלוח דרכה מוצרים מאמזון שלא נשלחים לארץ?

אם אני מבין נכון, החברה אמור לתת לי כתובת אמריקאית שלשם אשלח את המוצר והם ישלחו אותו אלי.

כמה שירות כזה אמור לעלות?

פורסם

יש כמה חברות בשוק. השאלה איזה מוצר זה. לפעמים באמזון ניתן להמשיך לתשלום ואז כן אפשר לשלוח לישראל. לפעמים זול יותר לחפש מוצר כזה באיביי או בארה״ב בסתם חנות. שלח וננסה לעזור

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כמה חולצות ספורט מאמזון

אי אפשר להגיע לדף התשלום.

בדף המוצר מופיעה הודעה:

"This item cannot be shipped to your selected delivery location. Please choose a different delivery location."

פורסם

נסה קודם בארץ. לפעמים תופתע מהמחיר. קרה לי היום - מוצר גרמני שעלה באמזון גרמניה 80 אירו, בארה״ב 70 דולר, בישראל 230 ש״ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה סוד, כי אם הוא יגלה לנו אז תהיה התנפלות המונית וכל המלאי יגמר. או שהוא פשוט לא רוצה שנדע את דגם החוטיני החביב עליו.

בכל אופן, יש כמה אופציות שהוצעו לעיל וחיפוש קצר בגוגל מעלה גם את  https://www.chaviles.co.il/ ואת https://idgu.co.il/ - לכולם יש ביקורות חיוביות ושליליות, כך שתמיד יש סיכון מסויים בצד הרכישה. את מחירי השירות ניתן למצוא באתרי החברות השונות.

• מצחיק 1
פורסם

תבדוק גם את Planet Express

גם זולים יותר וגם נאמר לי שהם יכולים להצהיר על איזה סכום שתרצה.

הם עובדים קצת אחרת, צריך לטעון מקדמה מאשראי או מפייפאל כדי לקבל כתובת. אבל הם מחזירים את המקדמה במידה ותבחר לא לשלוח דרכם (נבדק)

• רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם (נערך)

השתמשתי עשרות פעמים בשרותי shipito.

לא יודע כמה זולים (המשלוח מארה"ב מאוד התייקר) אבל אמינים. יש שם מחשבון לעלויות.  *אל* תשלח דרכם שום דבר עם סוללת ליתיום וכו'.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 1
:turn-l:
  • תוכן חדש...