Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי ראב4 2019/2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אני נמצא בדיוק ברגע של קניית רכב ראשי לבית (יש לנו היום 2 רכבים, פריוס 2010 וסוניק. הפריוס הראשית עם כ 30K בשנה, הסוניק לשימוש עירוני).

אנחנו מחפשים להשתדרג לרכב גדול ומפנק יותר, להשאיר את הפריוס (המדהימה יש לציין) לשימוש עירוני ולקנות משהו גדול שישרת אותנו נאמנה.

מכיוון שאני מאוד אוהב טויוטה, חשבתי על ראב4 היברידית.

אנחנו עושים כ 30K בשנה.

התקציב הוא בערך 140K אבל גמיש כלפי מעלה.

הלכתי על הראב4 ההיברידי כי נראה שהיא חסחונית ומפנקת וגם אמינה.

אשמח לשמוע עצות/תגובות לגבי הדברים הבאים:

- ממה שראיתי על הראב4 היברידית, הייתי רוצה ללכת על 2019/2020 ברמת גימור Experience, אבל המחיר (לפחות לפי יד 2) הוא ממש גבוה!! 160K ומעלה לרכב יד 1 עם ק"מ סביר.

האם זה באמת המחיר? או שיש ערוצים/מקומות אחרים להשיג בהם רכב כזה במחיר סביר.

- איזה סוכנויות מומלצות ואמינות יכולות לעזור לי להשיג רכב כזה.

- לפי אתר iCar (תמונה מצורפת למטה), בדגם של 2020 יש "Android Auto + Apple CarPlay" וב-2019 אין. מה זה בדיוק נותן לי (אני משתמש אנדרואיד)?

אשמח לדעת גם האם אתר iCar הוא באמת אתר שאפשר להסתמך עליו (כמו למשל רשום שגם ב2019, וגם ב2020 יש דלת תא מטען חשמלית אבל אני לא סגור לגבי זה).

- כמה באמת הרכב הזה חסכוני מבחינת דלק ומפנק ואמין?

- האם יש חלופות טובות יותר שהם לא טויוטה ששוה לשקול (חסכוניות, אנחנו עושים 30K בשנה).

רכב עם תא מטען גדול מכיוון שאנחנו משפחה דתייה ומתארחים הרבה בשבתות או בילויים בסופ"שים.

- האם יש מסלולי מימון או ליסינג יד 2 ששווה לבדוק?

- אשמח לכל תובנה אחרת שתעזור לנו בנושא.

image.png.144b96de0be53377f5b75966ae005756.png

פורסם (נערך)

אחד הרכבים המבוקשים ביותר, ולכן המחיר לא יורד.

נסחר הרבה מעל מחירון יצחק לוי. לכן יש סיכון במקרה של תאונה משביתה/ גניבה לקבל מהביטוח פחות משווי השוק.

כנראה הרכב צפוי לשמור טוב על הערך שלו גם בעתיד.

רכב מעולה- אמין מאוד, מרווח מאוד , מרגיש חזק ( בטח בהשוואה לפריוס ) .

אבל פחות חסכוני מאשר פריוס, משהו סביב 1:15 ק"מ לליטר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

אחד הרכבים המבוקשים ביותר, ולכן המחיר לא יורד.

נסחר הרבה מעל מחירון יצחק לוי. לכן יש סיכון במקרה של תאונה משביתה/ גניבה לקבל מהביטוח פחות משווי השוק.

כנראה הרכב צפוי לשמור טוב על הערך שלו גם בעתיד.

רכב מעולה- אמין מאוד, מרווח מאוד , מרגיש חזק ( בטח בהשוואה לפריוס ) .

אבל פחות חסכוני מאשר פריוס, משהו סביב 1:15 ק"מ לליטר.

בטוח שהוא פחות חסכוני מהפריוס, אבל נראה לי הוא אחד מה SUV החסכוניים ביותר, להוציא את כל הרכבים החשמליים.

פורסם

נכון, אולי מיצובישי אאוטלנדר PHEV ( ג'יפון בגודל שלו וברמת המחירים ) או קיה נירו היברידי ( יותר קטן וזול יותר יכולים לתת צריכת דלק טובה מאוד.

וגם דיזלים למיניהם ( 3008/ C5 איירקרוס,  ניסאן קשקאי, רנו קדג'אר, סקודה קודיאק ) יהיו חסכוניים למדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...