Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגו 206 + שנתון 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן יש לי פגו 206+ 

לפני חודשיים נדלקה לי נורת stop

ישר כיבית את הרכב נתתי לו להתקרר,כמובן שפתחתי את המכסה מנוע והכל היה תקין יש שמן  ומים במיכל עיבוי ואין שום נזילה

התופעה חזרה על עצמה כמה פעמים עד שפעם אחת המתנתי שעה והמנוע היה קר אבל כשניסיתי להניע הנורת stop עדיין נשארה דולקת והמד חום מראה שהוא במקסימום, ניתקתי את המצבר הנורה נכבתה והמחוג התאפס, נסעתי למוסך ושם אמרו שכנראה הטרמוסטט לא תקין, החלפתי טרמוסטט שלכאורה תקין והחלפתי גם  את הפלאנץ מים על הדרך בטענה שכנראה היוניט לא תקין לכאורה גם הוא תקין

הבעיה לא נפתרה אבל הבנתי שהמנוע לא באמת מתחמם וזה כנראה בעיית חשמל, נסעתי לחשמלאי והוא טוען שהכל תקין עברתי כמה חשמלאים ואמרו שהכל תקין, איך זה יכול להיות??

במשך חודש כשנורה נדלקת אני פשוט מכבה את הרכב מנתק את המצבר ובשנייה המד חום מתאפס והנורה נכבית, יש ימים שלמים שגם הנורה לא נדלקה בכלל ואני נוסע הרבה עם הרכב.

שבוע שעבר הייתה לי נזילה של טיפות מהדופן של הפלאנץ  הסלד נתפס לי על 3000 ברמזורים והרכב גם נכבה בעמידה (לפעמים) ומתקשה להניע כנראה בתגובה לנזילה מהפלאנץ החלפתי שוב פלאנץ (תקין) הדבקתי עם דבק rtv שעמיד בחום גבוהה ומים והכל הסתדר עד

לאתמול שהתפוצץ לי הרדיאטור באמצע נסיעה 

קניתי רדיאטור חדש החלפתי אותו מילאתי מים הוצאתי אוויר מהמערכת אבל שוב יש לי נזילה מהפלאנץ

חבר אומר לי שהמנוע מנפח אני לא רואה תסמינים של מנוע מנפח לפי מה שקראתי בפורומים אחרים 

הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין מנוע מנפח לכל הסחרחורת הזאת שאני עובר לפני שאני מספיד את הרכב האם מישהו נתקל בבעיה כזאת..

סליחה על החפירה  אני ממש מיואש 

עריכה אחרונה על ידי Eldad 8802
פורסם

כואב לקרוא מה שרשמת.

לכאורה נראה שעשית דברים נכון.

בפועל נראה שמשך הזמן  כאשר הרכב לא אובחן נכון, גרם לנזק גדול בהרבה ממה שהיה קורה היו מאבחנים את הבעיה האמיתית על ההתחלה.

יכולת לתפוס את הנזק כשהוא קטן.

עכשיו לא יודע אם שווה לך להשקיע. אלפים ברכב שבטח לא שווה יותר מידי.

יכול להיות שהמצב מהתחלה לא היה ניתן לתיקון בזול. אבל עכשיו זה באמת כבר חפירה ארכיאולוגית.

פורסם

חאפרים ברמות קשות, ניסו לעקוץ אותך ולא לעזור לך ועכשיו יש גם את הבעיה המקורית וגם את הנזק שהם גרמו לאוטו

• תוכן חדש...