Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה,ביום שישי במהלך הנסיעה אני שומע כמו דפיקות מכות במבט אני מוצא ענף מתחת

לרכב ומשוכנע שהרעש בא מזה אחרי כמה ק"מ . במעבר מעל פסי רכבת הרכב נעצר!

חילוץ של ממ"סי פותח את המפלג ובפנים יש חלק שבור. ניקוי וחיזוק והאוטו חוזר לחיות.

המכנאי ממליץ להחליף את כל העסק

השאלה היא

1 האם יש למכירה חלקים מתוך המכלול או צריך לקנות את הכול

2אייך מחלפים לבד אומרים שזה לא קשה אבל עצות יתקבלו בברכה

3האם נפח מנוע1.4 יתאים ל1.1 כמובן מאותו סוג מנוע (קרבורטר לא הזרקה )

כל מידע יועיל

אגב המכנאי שלהם היה ממש מיקצוען

בתודה ברקי

פורסם

אתה יכול לקנות את המפלג בניפרד אבל השאלה היא איזה חלק בדיוק בכל המכלול הלך..

אם אתה צריך להחליף מפלג אז תיזהר שאתה מחליף .

תנתק חוט חוט ולא את כולם ביחד כי אז אתה תאבד את הרצף של ההצתה ואתה תעשה בלאגן.

שאתה מנתק חוט אחד מהמפלג תחבר אותו למפלג שקנית וכן הלאה ותשים לב שהמפלגים שווים ויושבים באותה צורה

פורסם

1. אפשר להחליף חלקים אבל אתה צריך מפלג רזרבה לקחת משם חלקים ולכן עדיף לקנות אחד (אפילו מפרוק)

2 מנוע 1400 נכנס ו מאושר עי משרד התחבורה , לפעמים הם דורשים שינוי ברקסים (לי לא שאלו כלום ו פשוט אשרו - וזה היה בכלל מנוע של AX SPORT ו בלוק 1400).לטובתך תדע כי יש הבדל בין 1400 ל 1100 (ברקסים גדולים יותר ו שינוי בסרן קדמי ) אבל אפשר לנוסע גם עם מכלולי 1100

אמיר

פורסם

אם אתה רוצה מקצוען אמיתי ובן אדם ישר

הלכתי אליו אחרי שחרשתי את כל החורים במסגר

קגל בנה לי מפלג: חדש סלילים מחזיר שמן, רוטור, רתמה

אדמונד קגל 035614847 שתגיד לו שליאור עם ה205 GTI שלח אותך

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

• תוכן חדש...