Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנדבות למתנ"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא דיברתי על המתנדבים הנפלאים של מד"א, אני מלא הערכה אליהם, מאחר והם עומדים בסיטואציות שאני לא יודע אם ואיך הייתי יכול לתפקד בהם.

דיברתי על כל קשקשני הפורום פה, שמצהירים בפה מלא: "תתנדב למד"א", והם כנראה לא יודעים שלא כל אחד יכול להתמודד עם ההתנדבות הזאת. בזמן שהם מקדישים את יד ימין לכתיבת שטויות בפורום, ואת היד השנייה הם דוחפים לאזור החלציים שלהם.

ולך עומרי T (נחש לאיזה מילה אני מייחס את ה הT הזו), אפשר לשאול בן כמה אתה? סתם מסקרן אותי לדעת איך ההורים שלך נותנים לך לדבר ככה...

סובא.

(שלא יתנדב במתנ"א, אבל בהחלט יודע לתת יד שצריך להתנדב או לתרום...)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
להתנדב למשטרה ועוד למחלקת התנועה -

בכדי להתחבא באיזה צומת ולתפוס איזה נהג שספק עצר ספק לא....

זו חדלות אישים של אנשים שכניראה קיבלו יותר מידי כאפות בילדות!

אם מישהו פה חושב שבכך הוא באמת יתרום לקהילה או אפילו לעצמו- הוא פשוט טמבל!

ובטח שבטח זה לא יסייע למלחמה בקטל בדרכים! כמו שמשטרת התנועה פשוט לא עוזרת- להיפך!

אני בז לאנשים שנהנים בזמנם הפנוי להעיק על חבריהם להגה!!!!

אם באמת מי מכם רוצה לתרום לקהילה- לכן להתנדב במד"א, בצער בעלי חיים, בעמותות השונות

יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשו למען אנשים חוץ מלהציק להם בבדיקת רשיונות...!

ואם כבר לתת יד למשטרה העלובה במדינה שלנו- אז פשוט לכו למשא"ז, תסייעו בחיפוש שב"חים

תתלוו לסיורים- תתרמו לבטחון ולא לליצנות שישנה בכבישים מצד המשטרה.

וכן, יצא לי להתנדב גם למד"א...

זה לא כיף- אבל אם לתרום אז עד הסוף....

באמת, רק אם אתה בפנים אתה יכול להביא לשינוי...

ובאמת זה שאתה מתנדב זה לא אומר שאתה בנאדם אחר ואם אתה רואה משהו ספק עצר ספק לא \ עצר מ"מ אחרי הקו לא משהו שמסכן אף אחד ואתה רואה שזה לא איזה ערס שבא בזריקה ולא מעניין אותו שיש שם עצור\אדום\תן זכות קדימה אתה תמיד יכול לוותר ולא לתת דו"ח :) בקיצור קצת שיקול דעת ולא מייד אתה נהיה מניאק שדוחף דוחות על כל שטות שאתה רואה.

*אלא אם מישהו מעצבן אותך :wink: *

פורסם

חברי פורום יקרים - נא להירגע!

בן אדם שאל על התנדבות למתנ"א.

מי שיש לו מידע מועיל ויכול לעזור לבחור - שיגיב.

מי שמחפש לריב, להוציא עצבים, להיזכר בשוטר המנייק שרשם לו דו"ח לא מוצדק על דריסת זקנה וכו' - שיקנה שקית גרעינים ויילך יום שישי למפגש ויעשה את זה שם.

אל תגרמו לנעילת השרשור.

פורסם

חברים יקרים צר לי אם פגעתי במי מכם- זו לא היתה כוונתי!

בטח שבטח שלא ברמה האישית.

ואם מישהו חש נפגע מדברי- צר לי על כך ואני מבקש סליחתו.

כוונתי היתה להביע דעתי על מתנדבי משטרת התנועה.

ולומר שיש דברים הרבה יותר מועילים שנוכל לתרום לטובת הקהילה בכלל ולטובת הנוהגים בכביש.

ואולי בשגגה הבעתי אותה בצורה מעט קיצונית (למרות שאני מאמין בלב שלם שאני צודק)

שוב, צר לי מאוד שלקחתם את דברי בצורה קשה כל-כך.

נ.ב

ולמגיבים להודעתי, צר לי לאכזב אתכם, אבל אני, מה לעשות, זקן מכם בכמה שנים טובות.

פורסם

אני מצטרף לשאלתו ומוסיף עוד משהו

בתעודת פטור שלי מצבא כתוב "סיבות בריאות"

עכשיו אני שרתתי במשטרה צבאית רציתי להיות במשטרת תנועה שמה .. לא יצא תקעו אותי בנגב

עכשיו אני רוצה משטרת תנועה אזרחית.

מי שמבין

האם הפטור מצבא יעשה בעיות?

פורסם
אני מצטרף לשאלתו ומוסיף עוד משהו

בתעודת פטור שלי מצבא כתוב "סיבות בריאות"

עכשיו אני שרתתי במשטרה צבאית רציתי להיות במשטרת תנועה שמה .. לא יצא תקעו אותי בנגב

עכשיו אני רוצה משטרת תנועה אזרחית.

מי שמבין

האם הפטור מצבא יעשה בעיות?

אם הבנתי נכון אתה רצית ליהיות מהשוטרים הצבאיים שמחלקים תלונות לחייל שנסע מהר מידי או לא אותת או לא רשם נסיעה בכרטיס עבודה?

• תוכן חדש...