Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתי הצעת מחיר ממוסך קרני אור ברחובות לטיפול 135K זה המחיר של החלקים

image.thumb.png.de71705467af1c43204a454bc63b99a8.png

רציתי לדעת האם יש מקום שאני יכול לרכוש בצורה עצמאית את המוצרים האלה דרך המק"ט יותר בזול (מהארץ, לא מחו"ל) עדיף באזור רחובות והסביבה.

image.thumb.png.33cff7fb394d0092309bda48a422029b.png

זה התמחור על העבודה, מרגיש לי קצת יקר לא?

מה אתם אומרים על ההצעה הזאת?

תודה לעונים!

פורסם

לגבי החלקים, אולי רק שמן הייתי קונה לבד, תוכל לקנות אחד איכותי מאוד ויישאר לך עודף,

עם החלפת נוזל בלמים נעשית כמו שצריך, אז זה לא יקר, אולי אפילו זול.

המק"טים נראים יותר כמו מקטים פנימיים של המוסך/רשת ולא מק"טים של יצרני רכב

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 9 שעות, yairw כתב:

המק"טים נראים יותר כמו מקטים פנימיים של המוסך/רשת ולא מק"טים של יצרני רכב

VN 90813202:

V - ואג/VW כנראה.

N 90813202 - מק"ט יצרן.

המחירים נראים כמו אלו במוסכים מורשי יבואנים.

לחנויות מומלצות אתה יכול להריץ חיפוש באתר ו/או בעזרת גוגל (חנויות מומלצות site:carsforum.co.il למשל). CARS245.COM בחו"ל למשל.

כיוון זוויות היגוי בטיפול זה משהו חדש? לא עושים בד"כ בטיפולים, ולא הייתי עושה זאת.

פורסם
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

מק"ט יצרן.

התייחסתי למק"טים הרשומים תחת סוג חלופי, כיוון שבהודעתי המלצתי רק לרכוש את השמנים בנפרד, העלות לחלקים המקוריים לא מצדיקה לחפש יותר זול לדעתי

כבר חתמתי...

פורסם

חלפים: אבי חלקי חילוף מרחובות. אוטוסטור מחולון קצת יותר זולים. שניהם מציעים משלוחים. 

מחיר העבודה סביר יש כמובן בעלות נמוכה יותר. אם תרכוש אצל אבי תוכל לשאול שם ויפנו אותך. 

• תוכן חדש...