Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן ומצבר שנגמר בקיה ספורטאז' 2022

מעבר לפיתרון נפתר ע"י m11,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיה ספורטאז' 22, בעיה חוזרת של מצטבר שנגמר.

ההתקנה היחידה שיש זה איתוראן (שכרגע הביטוח מחייב).

פעם קודמת פעמיים נגמר המצטבר עד שהוחלף בחדש באחריות, ועכשיו חודשיים אחרי שוב פעם הרכב לא נפתח

ובבדיקה מול איתוראן אמרו מתח נמוך מ-12V (בפועל אצלי לא ניתן לפתוח את הרכב).

השאלה שלי -

1. מופיע לי כבר שבועיים סמל במחוונים של כמו התנגשות בין שני דברים (בצבע ירוק, אין לי כרגע אפשרות לצלם או להדגים בדיוק איך זה נראה) האם זה קשור?

2. פעמיים היה צריך לפרוץ את הרכב ועכשיו שוב לא נפתח ולא ניתן לפתוח עם המפתח, אני שואל איך ניתן בכל זאת לפתוח את הרכב עם המפתח (היה מישהו שאמר שאפשר בוודאות וגם הראה את העמוד הרלוונטי במדריך היצרן, שאני ניסיתי לפעול אז לפיו ולא הצלחתי לפתוח את הרכב, מה שגרר צורך בפריצה שלו)?

3. בד"כ במקרים כאלו הדרך לפתרון זה פשוט לוותר על האיתוראן או התקנה שלו מחדש?

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

חבל שאתה פותח נושא חדש על אותה הבעיה שכבר הייתה, כי אין לחברי הפורום מול העיניים את ההיסטוריה של הרכב שלך (מנהלים, אולי כדאי שתאחדו שרשורים). אם אתה עדיין נוסע מעט, צריך לנסוע מדי פעם 20-30 דקות בכביש בינעירוני עם כמה שפחות צרכני חשמל, כדי לטעון את המצבר. בוקי כבר כתב לך בעבר את הסיבה לבעיה שהיא הנסיעה המועטה. חבל כי נראה ש"טחנת" לפחות מצבר מקורי אחד, שכל בעל רכב היה רוצה שיהיה לו מצבר כזה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, mcaspi כתב:

חבל שאתה פותח נושא חדש על אותה הבעיה שכבר הייתה, כי אין לחברי הפורום מול העיניים את ההיסטוריה של הרכב שלך (מנהלים, אולי כדאי שתאחדו שרשורים). אם אתה עדיין נוסע מעט, צריך לנסוע מדי פעם 20-30 דקות בכביש בינעירוני עם כמה שפחות צרכני חשמל, כדי לטעון את המצבר. בוקי כבר כתב לך בעבר את הסיבה לבעיה שהיא הנסיעה המועטה. חבל כי נראה ש"טחנת" לפחות מצבר מקורי אחד, שכל בעל רכב היה רוצה שיהיה לו מצבר כזה.

לא המצבר החדש היה בשימוש  כמעט רגיך ובכל זאת נגמר אחרי חודשיים, וכבר מהתחלה אמרו במוסך שחודשים שההתקנה של האיתוראן גורמת לבעיה.

עריכה אחרונה על ידי m11
  • פיתרון
פורסם (נערך)

נמצא הפתרון, תודה לעוזרים.

הבנתי היום אחרי שבמישהו מידידים הגיעו והצליח לפתוח עם המפתח (למרות שפעם קודמת לא הצליח לאותו אחד) פשוט סיבב פעם ראשונה ימינה (נגד כיוון הפתיחה) ואז סיבוב רגיל לצד שמאל והרכב נפתח למרות שהמצבר נגמר.

לפני 12 שעות, mcaspi כתב:

והיית אצל המתקין כדי לבדוק את הנושא?

קודם נשלח לקיה וזה בבדיקה מולם, ואחרי זה ביקשו לקחת לבדיקה מול אחד המוסכים שעובד מול איתוראן כדי להריץ בדיקה ויחליט אם יש קשר (כי גם אם זה היה מחוסר שימוש, פעם קודמת המצבר של רכב חדש החזיק 12 חודש ואמר שהמצבר מגיע לא 100% ואילו עכשיו מצבר חדש מקורי שאפשר לקרוא לו "100%" חודשיים וקצת החזיק מעמד ונסענו כמעט מה שנסענו בשנה שלמה בחודשיים האלו).

עריכה אחרונה על ידי m11
טעות
  • תוכן חדש...