Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום מחזיק מיצובישי ספייס סטאר שוקל להחליף לאקליפס קרוס כמה שאלות:

מה הבדל בין דגם ה פירימיום לדגם ה elite  מלבד ה 4X4|?- יש הבדל באבזור מבחינה כלשהי או שרק הכפתור ליד ההילוכים לא קיים בגרסת הפרימיום 

בנוסף ראיתי כמה אקזמפלרים ואני אשמח לדעת מה יותר עדיף הלוואת בלון או הלוואה בתשלומים ?

כמו כן מה בקשר לאמינות של המנוע הטורבו 1.5 שיש באקליפס קרוס ביחס לשאר המנועים של מיצובישי כי אני שם לב שרק המנוע 1.5 הוא מוגדש טורבו וכל השאר למשל ב ASX ובאוטלנדר הם מנועים אטמוספריים ללא טורבו שנחשבים אמינים , אני יודע שהאוטו משווק משנת 2018 האם יש מחלות ידועות כלשהם בקשר לאקליפס קרוס?

פורסם (נערך)

אין הבדל באבזור מלבד מערכת ההנעה הכפולה . המנוע 1.5 טורבו עם 4 צילינדרים הוא סבבה ואין דיווחים על בעיות יוצאות דופן לפי מה ששמעתי. כמובן שסביר להניח שהוא יהיה פחות אמין בטווח הארוך ממנועים אטמוספריים בגלל הטורבו

לדעתי לא כדאי לא בלון ולא תשלומים אלא לקנות אוטו בכסף שיש לך כרגע 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

יש הבדל מבחינת עלות הטיפולים ? שמן דיפרנציאל אחורי ? כל המדינה על הלוואות לא מאמין שיש אנשים שרוכשים רכב חדש בהון עצמי של 150 אלף שח אם כוחם היי רוכשים מכונית מהכסף שיש להם היית רואה שכל רכב על הכביש זה סובארו לאונה ( שזה אחלה רכב )

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ואם כולם היו קופצים מהגג?
מי שאין לו, שיסע ברכב שהולם את מידותיו הטובות.
אח"כ אנשים בוכים אצל קרן מרציאנו
לשאלתך, אם הרזולוציה של עלות החלפת שמן גיר מטרידה אותך, זה לא רכב בשבילך.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...