Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, מחפש בנרות סופר מיני איכותית, ספציפית מזדה 2. ומאוד קשה למצוא. יש אחת שעשתה טיפול ראשון אחרי שנה בזמן, טיפול שני במקום אחרי שנה - עשו אחרי שנה ו 10 חודשים. כלומר האוטו נסע שנה ו 10 חודשים ומשהו כמו 25,000 ק"מ על אותו שמן. אח"כ עשו טיפולים בזמן.
זה דיל ברייקר או לא?

פורסם

לדעתי מבחינה מכנית, לרכב הזה ממש לא נורא, אבל תיקח בחשבון שזה עלול כנראה לפגוע באחריות.

לו היה מדובר ברכב צרפתי, היה עדיף לדלג.

במקרה הזה, אישית הייתי לוקח את הסיכון בתמורה להפחתה במחיר. 

פורסם

הוא ספר שנה לטיפול ראשון, שנה ועשרה חודשים לטיפול שני ואחרי זה היו עוד טיפולים, כלומר כבר מחוץ לאחריות.

פורסם

לא מאוד קריטי, אם חוץ מזה הכל תקין לא הייתי נמנע מהקניה. אף אחד לא יפחית במחיר בגלל זה, אלא יעברו לקונה הבא שלא יבדוק ספר טיפולים.

• אהבתי 1

פורסם

יש גם מכה בפגוש האחורי שלא תוקנה ולא ידוע מה קורה מתחת, ושפשופים מסביב לאוטו.
לא רק שהוא לא מפחית, הוא מבקש 4 מעל המחירון.
ככה נראה שוק המשומשות 2023..

פורסם

אני "על" המודעות. כמעט כולם רוצים מעל המחירון, חלקם 7-11 מעל.. רוב האקזמפלרים ליסינג לשעבר שמציגים עצמם יד ראשונה/עם מכות/טופלו לא בזמן/פנסים דהויים/צמיגים סיניים. 
בקיצור - בררה.

וכל אחד חושב שהוא מוכר יהלום.
זה יקח זמן, בסוף אמצא מה שאני מחפש.

פורסם

באיזה תקציב מדובר? אם זה באיזור 80 אלף ועל מכוניות 2019 שהמחירון 75, רוצים 80-85 אחרי ליסינג + יד, הייתי עושה כל  מאמץ לארגן 103 אלף ולקנות מאזדה 2 חדשה 0 ק"מ. 

• רעיון טוב! 2

פורסם

התקציב 60, גג עוד 3 4. הסגמנט כנראה לוהט ביד 2. אני מחפש במיוחד לבנה. אני יכול תאורטית לרכוש חדשה 0 ק"מ, אבל מעוניין להימנע מכך.
מה ששמתי לב, זה ה value for money. נראה לי לא כלכלי בכלל לשלם מעל המחירון. מה גם שזה דגם גניב, והביטוח יתן מחירון וזה יהיה הפסד.

פורסם

תבדוק קודם דוח סליקה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...