Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב יכול להיות שזה לא יהיה ממש רכב חדש אלא 2021/2020 ומעלה עם קילומטרז' נמוך במצב טוב מאוד והחברה תעשה את שאר השיעורי בית שלה אני מניח 

יש דגשים שאתם ממליצים לברר מהצד שלי כמה שאפשר ? במידה ואני אומר להם על האטקה/קארוק/אוקטביה ? 

@vladclar@sperial

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף, אבל בכל זאת:

1. השלישיה שציינת יכולה להגיע עם נוע 1.0 ליטר (זהה לארונה ואחיותיה), או עם מנוע 1.5 ליטר המשודך לתיבת הילוכים "רטובה" שנחשבת יותר אמינה אבל ממה שלמדתי בפורום עולה לא מעט כסף פעם ב-4 שנים\60,000 ק"מ (מתנצל אם אנילא לגמרי מדייק לגבי כולם. ראה סעיף 3 להלן)..

2. אני נהגתי באוקטביה רק בגרסת הסטיישן (בדגמים קודמים, לא האחרון) שהיתה מרווחת להפליא, אבל את שלב מושבי הבטיחות סיימתי לפני יותר מ-20 שנה, אז על הנושא הזה לא אוכל לשפוך אור.

3. אני חוזר ואומר: לך לסוכנויות הרכב בחן את הרכבים בעצמך. שום דיון בפורום לא יחליף מראה עיניים ונהיגת מבחן. וכמובן בירור המחירים והתנאים לגבי כל גירסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...