Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אנחנו משפחה עם 3 ילדים קטנים , כיום יש מאזדה 2 והצפיפות חוגגת.

העבודה מספקת רכב חדש לכן אני מניח שכן יהיה חשוב להם לשקול חסכוניות ואמינות.

מה שחשוב לי זה נוחות תא הנוסעים , נוחות ומרווח מאחורה , בטיחות , בנוסף לא מחפש רכב היברדי.

כרגע מתלבט בין סיאט ארונה/סקודה קאמיק/סקודה סקאלה/מאזדה 3/יונדאי אקסנט/יונדאי קונה - נראה שהכל פחות או יותר באותו תקציב שהחברה מציעה.

סקודה אוקטביה/קיה סלטוס/סיאט אטקה חורגות מהתקציב אבל אם תגידו שעולם אחר אשקול זאת.

אשמח להבין מי לדעתכם עומד בטופ הרשימה

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ל 3 ילדים קטנים הייתי כן מוסיף כספים לטובת אוקטביה / אטקה ( אם אין להט לג'יפון,  אז אוקטביה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם טוב, זה רכב מקביל לאטקה,  יותר מרווח מאשר קאמיק 

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו כל רכב משפחתי ללא טורבו עם מנוע 1.6.

פורסם

אטקה רמת אבזור סטייל, די מסתדרת עם תקרת התקציב שלך, נדמה לי 5K יותר, אולי מיקוח קצת נמרץ יכול למחוק את ההפרש. היתרון המאוד משמעותי של האטקה הוא מרחב הפנים ותא המטען, אלו בפרוש ברמה אחרת מאשר הארונה/קאמיק וכיו"ב. אוקטביה אף היא מצטיינת בתחומים הללו, שווה לבדוק. אני במקומך מתיישב באולם התצוגה באלטרנטיבות, בוחן על יבש את המרחב ונוחות הישיבה, אבזור וכיו"ב. מחליט על שתיים שלוש אלטרנטיבות ומבקש נסיעת מבחן. אח"כ יהיה די קל.

פורסם (נערך)

הארונה היא סופרמיני מוגבהת. הספסל האחורי צפוף ותא המטען קטן. גם חלק משאר הרכבים שמנית הם כאלה, אבל איני מכיר אותם בעצמי.

מכל מקום, קח לך שעתיים וצא לסיור בסוכנויות הרכב שבעירך. תתרשם מהמכוניות בעצמך.

קח איתך את מושבי הבטיחות לבדיקת המרחב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקי הגעתי למסקנה שמבחינת התקציב ,

זה או שאבחר מאזדה 3/סקודה אוקטביה/סקודה קאמיק/סיאט ארונה  - מבחינת אלה מי הכי מרווחת ונוחה ? אני נוסע בעיקר קו ישיר נתניה תל אביב , וודאי פקקים בלי סוף.

או אבחר לבזבז עוד טיפה ואקח סיאט אטקה/סקודה קארוק - יש מכוניות אחרות לשקול ?

כמובן שכשאגיע לשלב באמת אעשה נסיעות מבחן , אני פשוט רוצה לצמצמם אפשרויות.

פורסם

לדעתי הסיאט ארונה וסקודה קאמיק מתאימות למשפחה עד 2 ילדים. (למרות שבקאמיק יש מרחב פנים מעט טוב יותר , על חשבון קצת גודל 

בתא מטען שמעט גדול יותר באחות התאומה הלא זהה- הארונה)

מאזדה 3 גם לא נחשבת ל"אידיאלית" למשפחה עם 3 ילדים מבחינת המרחב מאחור וגודל תא המטען (רק 400 ליטר תא מטען זה סביר , אבל לאוטו באורך של 4.6 מטר זה בזבוז ו"פשלה תכנונית" לדעתי)

האטקה והקארוק הן הכי פרקטיות לדעתי מבין האפשרויות האלו. (לא מכיר את האוקטביה)

פורסם

אוקטביה מרווחת מאוד בספסל האחורי ( גם לעומת מאזדה 3/ טויוטה קורולה), בגאז' ענק עם דלת חמישית.

קארוק / אטקה - לשיקולך, זה יותר יקר.

ארונה/ קאמיק / קונה לא מתאים ל 3 מאחורה אלא אם מדובר ב 3 ילדים צנומים בני 9-13.

פורסם (נערך)

״העבודה מספקת״ - מינוח קצת מוזר, אבל בסדר. אני מנחש שמדובר בליסינג ושציינת את מחיר הרכב כמסגרת שמבחינתך מבטאת את שווי השימוש.

מתוך הרשימה שמנית, למשפחה עם 3 ילדים, הייתי בוחר באחת מהאחיות אטקה/קארוק/אוקטביה. את כולן תוכל לראות בסוכנות צ׳מפיון הקרובה למקום מגוריך (כמו גם את האחיות הקטנות קאמיק/ארונה/סקאלה).

את העלויות מבחינתך בדוק במדור השכר.

גידול ילדים זה עניין יקר. הרכב הוא סעיף אחד מרבים, ורכב לא מתאים יגרום סבל. אם ההנחה שלי שמדובר בליסינג נכונה אל תדאג יותר מידי לאמינות, זו בעיה של בעל הרכב ולא של השוכר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...