Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין בין 10 ל 15 אל"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעבור לרכב בגודל משפחתי

התקציב עד 15,000 ₪

לא צריך שיהיה מידי חסכוני אבל המקסימום שיהיה אחד ל 13 ק"מ (גם בעיר)

וכן שיהיה כמה שפחות תקלות

על איזה דגם הייתם ממליצים לי להתמקד?

(לא משנה איזה גיר)

פורסם

1 ל-13 גם בעיר + ברכב משפחתי  + בתקציב הזה, לא תמצא.

הצריכה הזאת תוכל לקבל רק ברכבי מיני, או במשפחתי היברידי יעיל שאין בתקציב הזה.

• אהבתי 1
פורסם

טויוטה קורולה שנת 2007 ומטה רכבים מאוד אמינים עושים מאות אלפי קילומטרים ללא תקלות זה המחיר פלוס מינוס וצריכת הדלק 1 ל13 רק מחוץ לעיר בתוך העיר הוא לוקח הרבה

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, chezik כתב:

1 ל-13 גם בעיר + ברכב משפחתי  + בתקציב הזה, לא תמצא.

הצריכה הזאת תוכל לקבל רק ברכבי מיני, או במשפחתי היברידי יעיל שאין בתקציב הזה.

ו 1 ל 12 ?

לפני כשעה, אליקים שרי כתב:

טויוטה קורולה שנת 2007 ומטה רכבים מאוד אמינים עושים מאות אלפי קילומטרים ללא תקלות זה המחיר פלוס מינוס וצריכת הדלק 1 ל13 רק מחוץ לעיר בתוך העיר הוא לוקח הרבה

כמה לוקח בתוך העיר?

ואם נניח אני מגדיל את התקציב ל 20 אל"ש?

פורסם

לא תמצא רכב חסכוני ואמין במחיר הזה 

אם יש לך אופציה למתוח קצת את התקציב, תיקח קורולה אם הנתונים הכי טובים שאתה מוצא ב15K ואת ה5K הנוספים תשמור לדלק.

(ניחוש שלי, יקח לך שנים להגיע לפער של 5000 ש"ח על הדלק) 

וכמובן תוסיף להוצאה תיקונים "יישור קו" +- לאחר הרכישה.

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

קורולה בתקציב הנ"ל זה לדעתי מהרעיונות הפחות טובים שאפשר להציע.

לטויוטה יש תדמית אמינות ושמירת ערך מצויינות, מה שמשחק לטובתך כשאתה קונה רכב חדש או כמעט חדש. 

אבל ככל שעובר הזמן (או יורד התקציב) התמונה הזאת מתהפכת ובגלל שמירת הערך הטובה התמורה שאתה תקבל לכסף פחות טובה וזה נוגע גם לאמינות.

אם תחפש טויוטה קורולה ב15 אלף שקל כל מה שתמצא זה רכבים ישנים וחבוטים ממבט מהיר ביד2 חלקן אפילו עם תקלות גלויות (מזגן לא עובד, מנוע מקרטע) ובחלקן אפילו כבר החליפו/שיפצו מנוע.

עם כל הכבוד לטויוטה לא הייתי מהמר על זה שהרכבים האלו ימשיכו לנסוע עוד הרבה, ואל תשכח גם טסט פעמיים בשנה עוד מספר שנים....

לפותח השרשור, בתקציב של עד 15 אתה יכול לשקול פורד פוקוס (דור 2 הישן לא הזה עם התיבה הרובוטית) או מיצובישי לנסר הרכבים ברמת האמינות והשרידות שלהם לא נופלים מקורולה, אך תוכל למצוא דגמים הרבה יותר חדשים ושמורים. לדעתי זאת אופציה טובה ומאוזנת.

אם מגדילים קצת תקציב אפשר לשקול רנו פלואנס 2.0 (שזה מנוע וגיר של ניסאן) רק צריך לשים לב להחלפות שמן גיר כי הגיר רגיש.

או פיג'ו 301 עם מנוע 1.6 משנת 2015 ומעלה עם תיבת הילוכים 6 הילוכים אמינה וטובה ומנוע ישן פשוט ואמין.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, Gavrik כתב:

לפותח השרשור, בתקציב של עד 15 אתה יכול לשקול פורד פוקוס (דור 2 הישן לא הזה עם התיבה הרובוטית) או מיצובישי לנסר הרכבים ברמת האמינות והשרידות שלהם לא נופלים מקורולה, אך תוכל למצוא דגמים הרבה יותר חדשים ושמורים. לדעתי זאת אופציה טובה ומאוזנת.

חידשת לי שפורד פוקוס יש ממנו עם רובוטי

לגבי החלפים אני מבין שהחלפים שלו יקרים מאוד ופחות זמינים מאשר קורולה, שהחלפים שלו עולים פרוטות

עוד משהו, מה צריכת הדלק של פורד פוקוס?

פורסם

חסכון בדלק עם תקציב נמוך -  הונדה אינסייט, או טויוטה פריוס דור שני (דור ראשון בארץ).

בשני המקרים תקבל רכבים ישנים, כך שתקלות שונות עלולות לצוץ.

• אהבתי 1
פורסם

קורולה 1:12 בעיר

1:14 בינעירוני

אמינות מצויינת, יותר טובה מרכבים חדשים ממנה בהרבה.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

מוסיף את ניסאן טידה 2009-2011 להמלצות, רכב פשוט מכנית, מרווח באופן מפתיע וסוחב סביר+.
שמעתי על תקלה נפוצה במנגנון חימום שיקרה יחסית לתיקון, אבל אצלי זה לא קרה עדיין.
בבעלותי אחת עם 193K קילומטר וב90K האחרונים היו רק טיפולים שוטפים ובלאי טבעי.
בתקציב שלך תצטרך להתפשר על חלק מהדרישות, לדעתי הכי נכון בצריכת הדלק, היא עושה 1 ל8 בערך אבל אני נוהג 90% בתוך העיר.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

עם כל הכבוד לטויוטה לא הייתי מהמר על זה שהרכבים האלו ימשיכו לנסוע עוד הרבה,

דווקא הייתי מהמר שימשיכו ליסוע הרבה, והמציאות מוכיחה את זה, אבל אתה צודק לגבי חוסר הכדאיות כי ברכב ישן כ"כ יש המון אחזקה מסביב גם אם המנוע והגיר עובדים חלק.

לפני 6 שעות, Coro כתב:

קורולה 1:12 בעיר

אולי בהיברידי, או בתנאי מעבדה בלי מזגן ובלי נוסעים ובלי תאוצות.

לפני 8 שעות, גיר פשוט כתב:

חידשת לי שפורד פוקוס יש ממנו עם רובוטי

לגבי החלפים אני מבין שהחלפים שלו יקרים מאוד ופחות זמינים מאשר קורולה, שהחלפים שלו עולים פרוטות

עוד משהו, מה צריכת הדלק של פורד פוקוס?

הפוקוס רובוטי בין השני 2013-2015, האמינות שלו מדהימה למעט תקלת גיר שעלות התיקון יקרה.

צריכת דלק ברובוטי - 1 ל-13 עד 15 בבינעירוני, 1 ל-7.5 עד 10 בעירוני, תלוי באופי הנסיעה.

• אהבתי 1
פורסם

בתקציב שלך רק תקנה תקלות של מישהו אחר. תגדיל את התקציב או שתחפש רכב מיני

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

כמו שכתבו על טויוטה אתה זורק 30 אחוז מהמחיר על המותג,

פוקוס עד 2011 הצורה הישנה (גיר אוטמאט רגיל ולא רובוטי)

ניסן טידה, מציבושי לאנסר, סוזוקי ליאנה, ומאזדה 3 הונדה סיווק, ועוד, אם אין לך בעייה עם ידני אז יש עוד הרבה אופציות.(אפילו צרפתיות רחמנא ליצלן)

ומהצריכת דלק הזאת תשכח ומהר, זה יותר לכיוון של 1-7 בתוך העיר ו1-12 מחוץ לעיר.

אלא אם תמצא דיזל ידני 

עריכה אחרונה על ידי א.ד.מ.
  • תוכן חדש...