Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סובארו b3 האצבק 2008 עם אותה הבעיה המזגן כשהוא עובד הוא עובד מצויין ומענין שזה רק בשעות הנעימות של הערב גם ליפעמים אבל בשיא החום הוא פשוט לא מעונין לתפקד המדחס ניכנס לפעולה לשניה אחת ומפסיק לעבוד ובדקו ולא חסר גז האם מישהו יודע על קומבינה כל שהי אמרו לי שזה הרגש מזגן והחלק הזה עולה 500 שקל מקורי של סובארו התכנאי אומר שצריך רק מקורי למישהו יש מושג מה עושים כי גם עבודה זה 300שקל אם למישהו יש פתרונות אני אשמח לשמוע מאזור רמת גן

פורסם

עידכון אז לאחר זמן יתברר שהבעיה היתה חוסר גז ממש לא הרבה ונעשה וואקום למזגן הוסיפו שמן כדי שהמדחס יעבוד יותר טוב בינתים המזגן מקרר מצוין בעלות של מאתים ש"ח בלי להחליף שום חלקים מיותרים בהצלחה לכולם

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה עושים למישהו יש פיתרון או יתנסה בזה פשוט לאחר יום שוב המזגן ליפעמים עובד ולא עובד בדגש על הלא עובד לא משהו ברור ושוב לא חסר גז הייתי אצל המוסך שעשה וואקום הוסיף שמן והוא אמר שצריך להחליף מדחס כי הוא מתחמם אבל מה שקורה שגם שהאוטו קר המדחס לא ניכנס לפעולה.

ומתי שהוא עובד אם אני לוחץ על ac אז הוא לא חוזר אח"כ לעבוד בקיצור לא יודע כמה שווה להשקיע על מזגן שזה גם מחשב וגם מדחס כי הוא דיי מרעיש גם אחרי 20 מ"ל של שמן אשמח לתגובות פשוט רותח בארצנו היפה והשלמה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב העדכן למרות שכבר עבר זמן מה התקלה באמת הייתה החיישן טמפרטורה של המזגן שהוא יושב על היחידה הפנימית בישביל להגיע אליו היה צריך לפרק את כל המאחורי התא כפפות ולפרק את רוב המזגן בישביל להגיע לזה אז באמת עכשיו המזגן עובד ישר איך שמדליקים אותו מיד בלי בעיות העלות של החלק עלתה מה לעשות 500 קצת יותר כולל מע"ם ועבודה 400 אני רוצה להודות למוסך אהרון כהן בפלוטיצקי 3 בראשון לציון בחור מיקצוען

• תוכן חדש...