Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם

אני בדיוק במסע חיפוש רכב ונתקלתי ביד 2 בטויוטה אוריס 2012 היברידית 200000 קמ במחיר 35500 אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי נסיון ומבינים מה אומרים על הרכב הזה בכללי מדובר על רכב שישמש אותי ליום יום אני נשוי בלי ילדים ונוסע בעיקר בתוך העיר אבל גם בינערוני למרחקים בינוניים פה ושם לעיתים רחוקות נסיעות ממש ארוכות בקיצור אשמח לחוות דעת על הדגם הזה איך הוא מבחינת אמינות נוחות חוזק וכו אני יודע שבהברידיות צריך לבדוק את הבטריה וכו הכל יעשה כרגע אני מברר באופן עקרוני איך הדגם 

האמת שאני אשמח גם לשמוע מה בעיקר אני צריך לברר אצל המוכר

עריכה אחרונה על ידי יהודה ו
פורסם

הבן שלי מכר לאחרונה רכב זה מאותה שנה עם 170000 ק"מ בכמה אלפים פחות ממה שמבקשים ממך.

בקש הרבה יותר אך התעייף והוריד.

בעברו היתה תאונה עם ירידת ערך מה שאולי מסביר את מחיר הסגירה.

הסוללה שלו הוחלפה לפני שנה .

האוטו סבל מצריכת שמן גבוהה והיו עוד תקלות אך בטויוטה זה לא "אמינות" אלא "בלאי".

פורסם (נערך)

הייתה לי במשך 3.5 שנים טויוטה אוריס היברידית 2015. קניתי אותה יד 2 בת 3 עם 65000 ק"מ ונסעתי בה עוד 70000.
בשלוש וחצי השנים האלה היא הפגינה אמינות יפה - נכנסה למוסך רק לטיפולים שוטפים.

הביצועים שלה היו נקודה חלשה יחסית - הרגשתי היטב שהיא מכוונת לחיסכון בדלק. אצלי הצריכה הממוצעת הייתה כ-18 ק"מ לליטר.
בסה"כ די אהבתי אותה פרט לעניין הביצועים (שמבחינתי היו פשרה כי רציתי חיסכון בדלק....).
קח בחשבון שרכב בן 11 שנים עם 200000 ק"מ עבר לא מעט. אם אין לך סיבה מיוחדת דווקא לרכב היברידי בגודל הזה הייתי ממליץ לחפש באותו תקציב רכב צעיר יותר עם פחות קילומטרז'.

עריכה: אני מבין פתאום ש-2012 זה הדגם הקודם של האוריס מזה שהיה לי... אז אולי הניסיון שלי פחות רלוונטי. עדיין חושב שהעדיף רכב צעיר יותר שנכנס בתקציב (בכיוון של סופר מיני אולי)

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 27.2.2023 בשעה 21:15, zvigolden כתב:

הבן שלי מכר לאחרונה רכב זה מאותה שנה עם 170000 ק"מ בכמה אלפים פחות ממה שמבקשים ממך.

בקש הרבה יותר אך התעייף והוריד.

בעברו היתה תאונה עם ירידת ערך מה שאולי מסביר את מחיר הסגירה.

הסוללה שלו הוחלפה לפני שנה .

האוטו סבל מצריכת שמן גבוהה והיו עוד תקלות אך בטויוטה זה לא "אמינות" אלא "בלאי".

שלום! 

אני יודע שעבר זמן מאז כתבת זאת, אבל אני סקרן מאוד לגבי צריכת השמן. שאתה אומר שהרכב סבל מצריכת שמן גבוהה - על מה מדברים פה? ברמה כזאת שהדבר "מתיש" את בעל הרכב? ידוע לך במספרים - כמה ליטר לכמה קילומטרים? 

תודה רבה!

פורסם
לפני 2 דקות, zvigolden כתב:

אינני זוכר . נדמה לי בלי התחייבות שנדלקה לו נורת שמן , מילא ואחרי כמה שבועות שוב נדלקה ולא נסעו הרבה ביניהם. משהו כמו 1000 ק"מ

תודה! 

כן, זה מה שאני מקבל ברמיזות ממוכרים של הרכב הזה. חשבתי לשאול מי שהיה בעלים של רכב כזה בפועל. 

מבדיקה שערכתי נראה שזה מחלה של הרכבים הללו עד לשנת 2014 - שם טויוטה טיפלה במנוע (החליפו בוכנות ורינגים). 

• תוכן חדש...