Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב לרכישה עם המנוע פרינס 165 כ"ס (המנוע לאחר תיקון הכשלים והמחלות של דגם ה 156 כ"ס) וגיר נורמאלי (עדיפות לאייסן).

לא רכב 7 מקומות (פיקאסו וכו לא בא בחשבון) אלא פרייבט בלבד.

העדיפות שלי היא האצ'בק, אבל אני לא מכיר האצבק עם המנוע הזה.. חשבתי על 508 או משהו דומה אחר... אשמח להמלצות על דגמים העונים לדרישות (אשמח לדגם ושנה שהחיפוש יהיה יעיל... בלוחות לא תמיד ניתן להבין אם זה רכב עם המנוע החדש 165 כ"ס)

עריכה אחרונה על ידי bnaya029
פורסם

יש לנו את ה-C4 פיקאסו הקצר - 5 מקומות. מדובר לדעתי במשפחתית מהטובות שאפשר למצוא בשנתונים הללו (2017 בערך), אורך כולל של האצ', מרווחות מאוד ונוחה מאוד, מושבים אחוריים נפרדים, תא מטען גדול ונוח. ישיבה גבוהה ונוחה מאוד וכאמור, זה לא אורך של ה-7 מקומות. לא נראה לי שנמכור בעצמנו כרגע (במה נחליף?) אבל הייתי ממליץ לך לחפש אחד כזה.

• רעיון טוב! 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לא רשמת שנה או תקציב - בנוסף לפיקאסו הקצרה, יש DS5 בודדות עם המנוע הזה ויש את ה-3008 דור ראשון לאחר מתיחת הפנים (2015) או 3008 דור שני ששיווקה החל ב-2017. כל הדגמים שווקו עם גיר אייסין 6 הילוכים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 2 דקות, yaniv3993 כתב:

יש מספר יחידות קטן של ds3 עם המנוע המדובר 

יותר קל למצוא פרארי בארצנו מאשר למצוא DSיות (3 או 5) עם המנוע הזה - הגיעו שמונה DS3 אחרי מתיחת הפנים...

לעומת זאת 3008 עם 165/180 כ"ס יש בשפע.

פורסם

לא בקטע של מסחרית או רכב suv כך שהפיקאסו או סיטרואן אקזוטית גדולה אחרת לא רלוונטי לצערי. 

מה עם פיזו 508? מישהו יודע אם היא הגיעה באיזו שנה עם המנוע 165 כ"ס?

פורסם

יש 508 עם מנוע 165, מאיזור 2015.

אבל זה לא אומר  שכל ה 508 עם רישוי 2015 הן עם מנוע 165 כ"ס. 

זה יכול להיות רכב שיוצר ב 2014 ועלה ב 2015 עדיין עם המנוע הישן.

לכן חייב לבדוק את נתון ההספק ברישיון. 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

יש 508 עם מנוע 165, מאיזור 2015.

אבל זה לא אומר  שכל ה 508 עם רישוי 2015 הן עם מנוע 165 כ"ס. 

זה יכול להיות רכב שיוצר ב 2014 ועלה ב 2015 עדיין עם המנוע הישן.

לכן חייב לבדוק את נתון ההספק ברישיון. 

תודה רבה.

מכיר את הרכב? ממליץ? מחלות כלשהן או דגשים לבדיקה? איך הוא מזדקן?

פורסם

חפש 508, היה שרשור אחזקה מתגלגל לגביו.

כמו כן, הוא גם הוצע למכירה לא מזמן, ייתכן והוא עדיין רלוונטי.

פורסם

מה כזה מושך אותך במנוע הזה שאתה להוט עליו כל כך?

נוסע על אחד כזה בפיקאסו עם גיר אייסין. לא מצאתי בו משהו מרגש במיוחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בזמנו חיפשתי גם את הרכבים שעלו פה עם המנוע 165 כ"ס (3008, 508, ds3).

שים לב שיש במודעות המון טעויות בין ה156 ל165. מה שעשיתי היה לסנן לפי שנה (החל מ2015), ואז לבדוק ידנית באפליקציה 'רכבי ישראל' לפי מספר לוחית רישוי. אם אין מספר לוחית רישוי והרכב התאים לדרישות שלי, פשוט וידאתי את זה מול הבעלים כשהתקשרתי לבקש פרטים נוספים.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, yd b-4 כתב:

מה כזה מושך אותך במנוע הזה שאתה להוט עליו כל כך?

נוסע על אחד כזה בפיקאסו עם גיר אייסין. לא מצאתי בו משהו מרגש במיוחד.

אני נוהג כבר כמה שנים על 308 עם המנוע 156 דור רביעי. הרכב נוסע כמו חלום כשהוא תקין. יש לו בעיה אמינות ידועה שרובה המכריע נפתר במנוע 165 כ"ס. הרבה מאוד רכב חזק זריז ומפנק במעט כסף

עריכה אחרונה על ידי bnaya029
פורסם
לפני 13 שעות, stx כתב:

חפש 508, היה שרשור אחזקה מתגלגל לגביו.

כמו כן, הוא גם הוצע למכירה לא מזמן, ייתכן והוא עדיין רלוונטי.

יצאתי פיתה אז אין לי ברירה אלא לצטט את עצמי.

התכוונתי לכתוב ״חפש 508 בפורום״.

יש את השרשור הזה:

https://carsforum.co.il/topic/665779-חיפושרכישה-ומעקב-רכב-פיגו-508-מדהימה/#comment-5910940

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 10.3.2023 בשעה 18:38, Opher כתב:

אני מוכר את ה-DS3 שלי, שהיא ממש לא בתצורה הסטנדרטית של הרכב, אבל עם המנוע המדובר.

IMG_20230310_105149_025.jpg

רכב יפה. מה הפרטים? 

• תוכן חדש...