Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 75-100 אלף לפיג'ו 308 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם 

חדש פה, ברוכים הנמצאים.

רשומה על שמי פיג'ו 308sw 2016 שהגיעה ל99k בשעה טובה. השימוש הוא שימוש משפחתי סביר למדינתנו - גני ילדים, עבודה, טיול בחודש, קלפי לבחירות פעם בחודשיים - 15-20 אלף בשנה

אגיד קודם שאני מאוד מרוצה מהרכב, הגעתי מאסייתיות (סוזוקי ויונדאי) ואני מרגיש עכשיו עולם אחר מבחינת הנוחות, הנהיגה והחור בכיס.

אוסיף על כך שאני מאלה שמוסכניק יכול להגיד להם שהטיפול עולה 10 אלף כי צריך להחליף נורת ברקס ואני אשלם כי חשוב לי שיהיה איכותי ואין לי באמת מושג...אז אני שואל 😃

בטיפול שעשיתי בשנה שעברה (במורשה) נאמר לי כי טיפול 75k לא בהול מכיוון שהוחלף מנוע ב25k כשהיה עדיין באחריות (אין לי מושג מה הסיבה, זה היה הבעלים הקודמים) ושאצרף אותו לטיפול 100k

1. מה דעתכם על כך שניתן לדחות טיפול בהתאם לחיי מנוע? 

2. האם כדאי לטפל דווקא במוסך מורשה (מבחינת היסטוריית טיפולים לדוג'), או שעדיף אחד פרטי שמומחה בפיג'ו ?

3. בהתאם ל2 - מחפש המלצה באיזור קרית מלאכי - אשדוד - אשקלון. שיקול המקצועיות גובר על שיקול ההוצאה, אני מאוד מרוצה מהרכב הזה ורוצה שימשיך לתת עבודה טובה לפחות כמו עד עכשיו. גם בהוספה של כמה מאות שקלים.

פורסם

במנוע הזה לא הייתי דוןה טיפולים, מה שכן אם המנוע החדש עבר מעל 60 אלף ק"מ, הייתי מאוד ממליץ להחליף טיימינג, שכן הוא יכול להתפורר לפני מועד החלפתו ולגרום לבעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, yulianx כתב:

שכן הוא יכול להתפורר לפני מועד החלפתו ולגרום לבעיות.

מה הכוונה?

התפוררות זה תהליך? יכול להיות שבכל נסיעה מתפורר עוד? 

פורסם

אסור בשום פנים ואופן לדחות טיפולים ברכב הזה אחרת אתה תגמור את המנוע.

במנוע יש רצועת טיימינג טבולה בשמן ורינגים מאוד דקים, אחרי 10 אלף קילומטר השמן מאבד את התכונות שלו ותוקף את הרצועה, בנוסף הוא נשרף ומצטבר על הרינגים מה שגורם לעוד יותר צריכת שמן עד למות המנוע.

תכניס את הרכב לטיפול הכי מאוחר כל 10 אלף קילומטר, עדיף אפילו כל 7.5 אלף קילומטר, אחרת המנוע לא יאריך חיים.

לגבי אשדוד-אשקלון-קריית גת, לצערי אני לא מכיר מוסכים באזור הכי קרוב שאני מכיר זה מוסך אורן שירותי רכב בחולון.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, בוכ כתב:

מקפיץ שוב כדי לקבל המלצה על מוסך באיזור

רוצה כבר מחר להיכנס לאור הנכתב לעיל 

חוזר על ההמלצה על אורן שירותי רכב.

האתר שלי: long.co.il

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, בוכ כתב:

@edward

@yulianx

@Gavrik

הזמנתי תור במוסך מורשה, נאמר לי שלפי מספר הקילומטרים עדיין אין צורך בטיימינג....

יכול להיות ?!

*תיקון* צריך לבדוק מצב התפוררות רצועה בפועל, מספר הקמ לא קובע.

הם מחרטטים (אבל לדעתי זו אכן המלצת היצרן)

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם

לפי היצרן, החלפת טיימינג היא כול 6 שנים או 105 אלף ק"מ.

בפועל יש סיכוי שהרצועה לא תשרוד עד אז.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, edward כתב:

*תיקון* צריך לבדוק מצב התפוררות רצועה בפועל, מספר הקמ לא קובע.

הם מחרטטים (אבל לדעתי זו אכן המלצת היצרן)

לפני 59 דקות, yulianx כתב:

לפי היצרן, החלפת טיימינג היא כול 6 שנים או 105 אלף ק"מ.

בפועל יש סיכוי שהרצועה לא תשרוד עד אז.

הכוונה להתעקש שיבדקו את הרצועה.

אבל אם כבר אני משלם על עבודה ומדובר בעוד כמה אלפי קילומטרים...לא שווה לבקש שיחליפו בכל זאת?

אני מרגיש שמייעצים לא להחליף כדי שאגיע שוב בעוד שלושה חודשים

פורסם

היו מקרים שאמרו שהרצועה תקינה, אך בפועל לא.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...