Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

במסגרת השיפוצים הגענו לשלב שצריך להזמין אבטיונים ומקלחונים (יענו דלתות הזכוכית האלו. יש לזה שם אחר?!)

החנות בה קנינו את כל הריצוף וסניטרים טוען שיש לו ניסיון טוב עם סבאח, אלא אם כן רוצים להתפנק ולקנות מיטראני.

אז כן, רוצים להתפנק. אבל התקציב צפוף...

הסבאח עשויים מזכוכית בעובי 6 מ"מ. לטענתו זה מספיק ואין תועלת בעבה יותר חוץ ממשקל הדלת.

יש למישהו ניסיון איתם?

האם הפירזול מחליד? הזכוכית מתמלאת אבנית? משהו אחר?

תודה רבה!

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אצל כולם מצטברת אבנית.

זכוכית 6 מ"מ זה מספיק לחלוטין, 8ממ זה כבר כבד ואין בזה שום תועלת, שניהם מחוסמים.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני גר במקום שבו יש הרבה הצטברות אבנית (חיפה). המקלחון לא צובר אבנים בכמויות בעייתיות.

יש לי שני מקלחונים ואמבטיון בסיסיים וזולים (רכישה לקראת סוף השיפוץ כשהתקציב כתחיל ללחוץ) - הדלתות (זכוכית 6 מ"מ) אינן בעיה אלא הצירים מפלסטיק שמצריכים תיקון פעם בכמה שנים, סיפור של 250 ש"ח כולל עבודת טכנאי.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

למיטב זכרוני המקלחון אצלי של סבח. נרכש דרך חבר הפורום @לירוי1. משרת אותי כחמש וחצי שנים ואין לי תלונות. אין בלאי נראה לעין בצירים וכו'. הגומיות למטה צוברות עובש כל שנתיים-שלוש. אז קונים ב20 שקל בטמבוריה, חותכים למידה, ומחליפים.

אין שום סיבה להוציא יותר על מקלחון.

רוצה שלא יראו אבנית? קח זכוכית גרניט ולא חלקה.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • אהבתי 1
פורסם

אני גר באזור עם אבנית, פעם בשבועיים המנקה מרססת את המקלחונים במקבילה המקומית של דורגול/הפי, מנגבת עם מיקרופייבר ויאללה, הם מבריקים ונוצצים. 

• אהבתי 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבעיה שלי נוצרה כנראה בגלל שילוב של צירים באיכות נמוכה (פלסטיק). עם רוחות עזות, שגורמות לכך שאם לא מסדרים את דלתות המקלחון ודלת וחלון המקלחת נכון הדלתות נטרקות בעוצמה. גם השבר קרה פעם אחת בכל מקלחון ב-9.5 השנים בהן אני מתגורר בדירה. כאמור, מדובר במקלחונים זולים, השד יודע מאיזה תוצרת, אבל לא מהארץ.

לגבי פסי הסיליקון בתחתית - עולים כמה שקלים בטמבוריה וההחלפה אורכת כמה דקות. ממש לא שיקול בקניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 10.2.2023 בשעה 16:12, איציק נ. כתב:

זכוכית 6 מ"מ זה מספיק לחלוטין, 8ממ זה כבר כבד ואין בזה שום תועלת, שניהם מחוסמים.

הפעם אני חולק על דעתך ידידי. 

כאחד שעבד בזה בעבר, כבר יצא לי להחליף מקלחונים של 6 ממ (שנרכשו כמוצר מוגמר מחנות, גם של מיטראני) במקלחון של זגג (אני הזגג...יחד עם שותף) בעובי 8 ממ. 

מעולם לא התקנתי 6 ממ. לעצמי, אם אבחר אי פעם בטעות ובלי כוונה במקלחון, לא אבחר ב-6 ממ.

אז זה נכון ששניהם מחוסמים, אבל ה-6 עדיין יותר שביר ועמיד פחות. ובמקום שאתה נמצא בו גם יחף וגם (לכל הפחות, חלק לא מבוטל מהזמן) ערום- אין לי פה שום שאלה ושום התלבטות. 

כן- זה כבד, כן- זה יקר יותר, אבל גם כן- זה עמיד יותר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

ראית פעם את "מת לחיות"?...

DieHard_glass_600.jpg

זה נראה לך כיף?

כן, אפשר. באותה הזדמנות גם צובעים קצת מחדש את הרצפה כשיחפים. צבע אדום מעניין כזה. 

קצת כמו לדרוך על לגו, רק יותר חודר ופוצע. 

התמונה לא מראה נכון את הרסיסים של מחוסמת מנופצת- מה שבתמונה זו זכוכית לא מחוסמת.

תמונה שמראה יותר טוב את הרסיסים:

What Is Tempered Glass & What Are Its Benefits?

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

ממש לא סתרתי את עצמי. 

פורסם

רק הערה - מיטראני שייכים לסבאח.

יש לי מקלחון של סבאח שלא מזמן התקנתי. לא יודע להגיב על איכות המקלחון ממש (וגם אף פעם לא ראיתי מקלחון מתרסק/נשבר אצלנו) - אבל חייב להגיד שאיכות המתקין לא פחות חשובה מאיכות המקלחון ועל זה אתה צריך להתעקש מולם לא פחות.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

הפעם אני חולק על דעתך ידידי. 

כאחד שעבד בזה בעבר, כבר יצא לי להחליף מקלחונים של 6 ממ (שנרכשו כמוצר מוגמר מחנות, גם של מיטראני) במקלחון של זגג (אני הזגג...יחד עם שותף) בעובי 8 ממ. 

מעולם לא התקנתי 6 ממ. לעצמי, אם אבחר אי פעם בטעות ובלי כוונה במקלחון, לא אבחר ב-6 ממ.

אז זה נכון ששניהם מחוסמים, אבל ה-6 עדיין יותר שביר ועמיד פחות. ובמקום שאתה נמצא בו גם יחף וגם (לכל הפחות, חלק לא מבוטל מהזמן) ערום- אין לי פה שום שאלה ושום התלבטות. 

כן- זה כבד, כן- זה יקר יותר, אבל גם כן- זה עמיד יותר. 

לבית שלי, הזמנתי 8 מ"מ.

אחרי 5 שנים החלפתי ל 6 מ"מ.

אין שום יתרון ל 8 מ"מ במקלחון.

זכוכית מחוסמת זה כמו בלון - תפוצץ אותה עם משהו חד - היא תתנפץ. זה לא משנה אם זה 6 ממ או 8 ממ.
ההבדל הוא בעיקר בעמידות (ועמידות הייתי משליך לתנאי חוץ דווקא).

תדפוק עליה עם פטיש - לא יקרה לה כלום.

חוזר ומדגיש שמבחינת עמידות - לא מדובר בעמידות לרוחות או תנאי חוץ, סה"כ מקלחת.

ממליץ על 6 מ"מ.

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...