Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג עם 3 ילדים בקרוב :) עד היום היה לנו יונדאי I30 2009, ואנחנו רוצים להתקדם לרכב שיאפשר לנו מקום ל3 כסאות מאחור וגם יהיה רכב אמין וטוב.

קיבלנו הצעה על סקודה סופרב 2016 יד 4 עם קילומטר נמוך כ100K, מה דעתכם?

אנחנו נוסעים כ15K בשנה  לרוב לא כל המשפחה יחד מעדיפים לא לקרוע את הכיס אבל יש טווח תקציה שנע בין 80K ל100K

תודה רבה ושבוע טוב לכולם :) 

פורסם

בתור אבא ל3 בנות קטנות עם i30 

מנסיון, נכנס בה 3 כסאות מאחורה.

אומנם הצרים שבחבורה.

אבל... אם הרכב משרת אתכם היטב 

לשדרג כיסאות יהיה זול יותר 

אם רוצים גם ככה לשדרג את הרכב זה כבר משהו אחר.

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

השאלה היא מה תוואי הנסיעה שלכם ואיזה סופרב זאת?
אם אתם נוסעים הרבה בעיר או בפקקים אז מומלץ לחפש רכב עם גיר אוטומטי רגיל במקום גיר רובוטי דו מצמדי כמו בסופרב, הסיבה לכך היא שגיר דו-מצמדי לא מאריך חיים בנסיעות עירוניות או בפקקים כאשר התיקונים יכולים להיות יקרים.
בנוסף יש את שאלת המנוע אם זאת סופרב עם מנוע 1.4 אז זאת אופציה לא רעה, יש לו מספר מחלות אבל לא משהו קריטי. מצד שני אם זאת סופרב עם מנוע 1.8 אז הייתי ממליץ להימנע יש למנוע בעיות של אכילת שמן בעקבות תכנון לא נכון מה שמוביל לשיפוץ מנוע.

פורסם
לפני 7 דקות, Gavrik כתב:

השאלה היא מה תוואי הנסיעה שלכם ואיזה סופרב זאת?
אם אתם נוסעים הרבה בעיר או בפקקים אז מומלץ לחפש רכב עם גיר אוטומטי רגיל במקום גיר רובוטי דו מצמדי כמו בסופרב, הסיבה לכך היא שגיר דו-מצמדי לא מאריך חיים בנסיעות עירוניות או בפקקים כאשר התיקונים יכולים להיות יקרים.
בנוסף יש את שאלת המנוע אם זאת סופרב עם מנוע 1.4 אז זאת אופציה לא רעה, יש לו מספר מחלות אבל לא משהו קריטי. מצד שני אם זאת סופרב עם מנוע 1.8 אז הייתי ממליץ להימנע יש למנוע בעיות של אכילת שמן בעקבות תכנון לא נכון מה שמוביל לשיפוץ מנוע.

המנוע עם בעיות אכילת השמן הוא מסוג CDAA/CDAB והותקן בסופרב עד שנתון 2014. החל מהדור השלישי של הסופרב (מעל 2015) מדובר במנוע אמין ביותר.

לפות"ש - אם רצונך בשקט נפשי, ממליץ לחפש סופרב עם מנוע דיזל 2.0 או מנוע בנזין 2.0 שמגיע עם גיר דו-מצמדי רטוב ולכן נחשב אמין ביותר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, HeinanCA כתב:

המנוע עם בעיות אכילת השמן הוא מסוג CDAA/CDAB והותקן בסופרב עד שנתון 2014. החל מהדור השלישי של הסופרב (מעל 2015) מדובר במנוע אמין ביותר.

לפות"ש - אם רצונך בשקט נפשי, ממליץ לחפש סופרב עם מנוע דיזל 2.0 או מנוע בנזין 2.0 שמגיע עם גיר דו-מצמדי רטוב ולכן נחשב אמין ביותר.

היי

תודה רבה על התשובה, מדובר במנוע טורבו בנזין 1.8 האם זה משנה את תשובתך לגמרי?

הגיר הוא דו מצמדי בוודאות אבל לא יודע אם הגיר הוא רטוב או יבש, איך אני יכול לבדוק את זה?

עריכה אחרונה על ידי lizer2121
לא ציטטתי
פורסם
לפני שעתיים, lizer2121 כתב:

היי

תודה רבה על התשובה, מדובר במנוע טורבו בנזין 1.8 האם זה משנה את תשובתך לגמרי?

הגיר הוא דו מצמדי בוודאות אבל לא יודע אם הגיר הוא רטוב או יבש, איך אני יכול לבדוק את זה?

מה המספר רישוי? אתן לך את כל האינפורמציה שאתה צריך כדי לבצע בחירה מושכלת.

פורסם
לפני 13 דקות, HeinanCA כתב:

מה המספר רישוי? אתן לך את כל האינפורמציה שאתה צריך כדי לבצע בחירה מושכלת.

תודה רבה ענקית
מספר רישוי: 2151938

לפני 3 שעות, o.r כתב:

אם אתם מחפשים משפחתית גדולה משומשת, לכו על מזדה_6- ראש הרבה יותר שקט מסופרב.

היי, תודה רבה חשבתי גם על זה אבל ראיתי שהרבה כתבו שהוא רכב כבד ואם הולכים עליו כדאי ללכת על ה2.5 ואני מפחד מצריכת דלק מוגזמת.

אתה מכיר את המאזדה 6? מה דעתך עליו?

פורסם
לפני 25 דקות, lizer2121 כתב:

היי, תודה רבה חשבתי גם על זה אבל ראיתי שהרבה כתבו שהוא רכב כבד ואם הולכים עליו כדאי ללכת על ה2.5 ואני מפחד מצריכת דלק מוגזמת.

קודם כל ה2.0 יספיק, בטח כשנקודת היחוס שלך היא I30.

שנית, מוניטין האמינות של יחידת הכח המדוברת בסופרב... נהיה עדינים ונגיד לא מושלם.

יש לסופרב יתרונות על המזדה_6 שלא תהיה טעות, אבל לא הייתי קונה אחת ב7 שנים, בטח בשילוב מנוע גיר המדובר.

פורסם
לפני 5 שעות, lizer2121 כתב:

תודה רבה ענקית
מספר רישוי: 2151938

היי, לדעתי האישית - לא הייתי הולך על הסופרב הזו. אמנם מדובר במנוע מוצלח אבל הגיר הוא גיר יבש, בן כמעט שבע שנים. איך שלא יהיה, תצטרך לטפל במצמדים בקרוב, סדר גודל של 4000 ש"ח.

פורסם
לפני 9 שעות, HeinanCA כתב:

היי, לדעתי האישית - לא הייתי הולך על הסופרב הזו. אמנם מדובר במנוע מוצלח אבל הגיר הוא גיר יבש, בן כמעט שבע שנים. איך שלא יהיה, תצטרך לטפל במצמדים בקרוב, סדר גודל של 4000 ש"ח.

תודה רבה, איך הדגם של 2018? רכב שעשה 140K יד 2 אבל ראשונה הייתה השכרה, מס רישוי: 388-03-801

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, lizer2121 כתב:

תודה רבה, איך הדגם של 2018? רכב שעשה 140K יד 2 אבל ראשונה הייתה השכרה, מס רישוי: 388-03-801

הרכב בלי טסט ממרץ 2022 (!), עשה 140K ב 4 שנים והיה בהשכרה - ברח אחי, ברח.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, HeinanCA כתב:

הרכב בלי טסט ממרץ 2022 (!), עשה 140K ב 4 שנים והיה בהשכרה - ברח אחי, ברח.

תודה רבה אח :)

אשמח אם תוכל לתת לי את האתר ממנו אתה לוקח את המידע לגבי גיר רטוב או יבש (בהנחה שיש לי מספר שלדה), כדי שאדע במהלך החיפושים מה לסנן שלא אשאל פה על מיליון רכבים

שוב תודה רבה

פורסם

אל תתקרב לגיר רובוטי. 

במיוחד אם אתה נוסע יותר בעיר. מה שתסוך בדלק תשלם כשהמוח/מצמדים ישבקו חיים.

אם לא מפריע לך תיבה רציפה. לך על קורולה. ב100k אתה יכול להביא אפילו שנתון 2017 

אם כן מפריע ויש לך כח קצת לחפש תנסה את הפיקאסו הקצרה/גרנד פיקאסו. 

אין רכב מתאים ממנו ל3 כסאות בטיחות. במחיר הזה. 

רק מה? רכב רגיש להזנחה. אם מישהו לא טיפל בו כמו שצריך אתה תסבול ממנו. ולכן כמו שאמרתי צריך לחפש.

• תוכן חדש...