Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
יש לי בעיה בצד הימני של הרכב שהתחילה אחרי שהמצבר של הרכב התרוקן. החלונות של דלת הנוסע והדלת הימנית האחורית לא נפתחים (מכל סוויץ׳, כולל של הנהג). בנוסף,  גם הדלתות לא נפתחות (הדלת האחורית לא נפתחה גם קודם).

ראיתי ביוטיוב סרטון שאפשר לפרק קליפס בידית ואז הדלת לפחות תפתח מבפנים. אז עשיתי את זה (בנמהרות), והדלת האחורית באמת נפתחה (ייתכן שזה היה עובד כבר קודם, לא בטוח).

אבל דלת הנוסע לא נפתחת גם מבפנים. אני חושב שאולי גרמתי יותר נזק מתועלת כי ייתכן שהבעיה היא חשמלית ואני ניתקתי את הכבל שמתחבר למנעול.

הדלת האחורית פחות מדאיגה אותי אבל דלת הנוסע כמובן שכן.

בכל מקרה, אני מחפש פתרון עכשיו. ממה שאני מבין זה מצב דיי מורכב. הייתי אצל מוסך רון אבל הוא אמר לי לבדוק אצל חשמלאי רכב קודם, כי מה שהוא יכול לעשות זה להחליף את המנעול וזה לא בהכרח יעזור.

למישהו יש מושג מה הבעיה? או להמליץ על בעל מקצוע שמתעסק ביומיום בכאלה תקלות?

תודה,

עידן.

פורסם

מניסיון שהיה לי עם סיאט המנעולים של הדלת מתקלקלים, כל המנעולים הפסיקו לעבוד קצת אחרי הראשון שהפסיק לתפקד, תיקון אצל מנעולן היה מאוד יקר בסוף הזמנתי את המנעולים מחו'ל והחלפתי לבד, לדעתי אם אתה יודע לעבוד תזמין מנעול 1 תחליף ותראה אם הבעיה נפתרה במנעול הספציפי הזה אם כן תזמין גם את המנעול השני ...

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה רבה יניב.

יש פה רק שני דברים שאני תוהה לגביהם:
1. כמו שאמרתי, גם החלונות (בשתי דלתות צד ימין הבעייתי) לא עובדים - מה שגורם לי לחשוב שלא בהכרח מדובר בבעיית מנעול ואולי דווקא בעיית חשמל (ואכן יש בעיה במנעול של דלת אחרת בלי קשר).

2. הדלת המדוברת נעולה ולא נפתחת - איך אפשר לעבוד על לתקן אותה אם היא לא נפתחת? כמו שאמרתי ניסיתי לשחרר איזשהו קליפס במנעול מבחוץ אבל גם זה לא עזר כדי לפתוח את הדלת מבפנים.

עריכה אחרונה על ידי IdanMcLaren
פורסם
לפני 28 דקות, IdanMcLaren כתב:

תודה רבה יניב.

יש פה רק שני דברים שאני תוהה לגביהם:
1. כמו שאמרתי, גם החלונות (בשתי דלתות צד ימין הבעייתי) לא עובדים - מה שגורם לי לחשוב שלא בהכרח מדובר בבעיית מנעול ואולי דווקא בעיית חשמל (ואכן יש בעיה במנעול של דלת אחרת בלי קשר).

2. הדלת המדוברת נעולה ולא נפתחת - איך אפשר לעבוד על לתקן אותה אם היא לא נפתחת? כמו שאמרתי ניסיתי לשחרר איזשהו קליפס במנעול מבחוץ אבל גם זה לא עזר כדי לפתוח את הדלת מבפנים.

ממליץ לך לקפוץ להתיעצות עם רון ממוסך רון.

הוא הכי מומחה לכל בעיות משפחת VAG ומאמין שיוכל לפתור לך את הבעיה מאד מהר

קובי

:-)

פורסם
לפני 5 שעות, yaniv3993 כתב:

לגבי פתיחת הדלת אתה יכול לנסות את זה - או שזה כבר מה שניסית ?

כן זה בדיוק מה שניסיתי, לצערי זה לא עזר.

פורסם

חוזר כדי לעדכן.
הגעתי לאסי בהמלצת רפי בשישי האחרון.
המקרה היה מאתגר יחסית כי היה ברור שיש צורך בפריצת הדלת. אסי ידע בכל רגע מה השלב הבא ובסופו של דבר הצליח לפתוח את הדלת בלי נזק למנעול. מקצוען אמיתי.

הבעיה היתה במחשב הדלת שהוחלף.

תוך שעתיים בערך יצאתי מהמוסך עם דלת תקינה. גם המחיר היה הוגן. ממליץ בחום.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, IdanMcLaren כתב:

חוזר כדי לעדכן.
הגעתי לאסי בהמלצת רפי בשישי האחרון.
המקרה היה מאתגר יחסית כי היה ברור שיש צורך בפריצת הדלת. אסי ידע בכל רגע מה השלב הבא ובסופו של דבר הצליח לפתוח את הדלת בלי נזק למנעול. מקצוען אמיתי.

הבעיה היתה במחשב הדלת שהוחלף.

תוך שעתיים בערך יצאתי מהמוסך עם דלת תקינה. גם המחיר היה הוגן. ממליץ בחום.

כמה עלה לך התענוג ?

איזה כייף לי :)

פורסם
בתאריך 24.12.2022 בשעה 21:46, pasat04 כתב:

האם בעיית החלונות בשתי הדלתות הימניות גם נפתרה?

רק בדלת שתוקנה (ובה הוחלף מחשב הדלת).

בתאריך 24.12.2022 בשעה 21:51, מרק10 כתב:

כמה עלה לך התענוג ?

1200 + מע״מ.

זה היה נשמע לי לא מעט בהתחלה, אבל בהתחשב בעבודה שנעשתה (יותר משעתיים לדעתי - מקרה מורכב כאמור) והעובדה שהוחלף מחשב דלת, ולא נגרם נזק לדלת, זה נראה לי מחיר הוגן.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...