Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בסיטרואן C5 AIRCROSS בדגם עם מנוע דיזל, במיכל שהיה מלא מעט יותר מחצי עם סולר, הושלם מילוי של כ 30 ליטר בנזין לכדי מיכל מלא. הרכב נסע כך כ 15 ק"מ עד שהובחן גמגום של המנוע, הובן שנעשתה טעות והרכב הודמם ונגרר בלילה והוחנה ליד המוסך. מה מה המשמעות של פעולה כזו בהביבט הטכני? מה נדרש לעשות בהיבט של מוסך?

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי darom
פורסם
לפני כשעה, Shab00 כתב:

כמובן לרוקן את המיכל ולנקז מהצנרת את הדלק הקיים.

אחר כך החלפת פילטר דלק ומילוי דיזל חדש והתפללות שלא נגרם נזק נוראי.

מב הסיבה שמחליפים בגללה פילטר סולר?

פורסם (נערך)

אני תמיד יוצא מהרכב ומתדלק בעצמי

קרה מקרה שמתדלק למרות שציינתי סולר אחז בידית הבנזין ובא לתדלק

קפצתי עליו כנשוך נחש-"אמרתי סולר".

הוא הרגיע אותי וטען שידית הבנזין לא מתאימה לפתח הסולר וכך לא יכולה לקרות טעות

לאחר מכן בדקתי את הנושא ואכן ידית הבנזין באותה תחנה לפחות(יעד מור) לא נכנסת לפתח מילוי הסולר ברכב

למרות זאת  אמשיך בנוהל התדלוק הקבוע

גם ככה מתדלק מזומן לאחרונה עקב פערים גדולים בסולר בין אשראי למזומן (לעיתים שקל ואף יותר לליטר)

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
לפני 7 שעות, nit_zan כתב:

ואכן ידית הבנזין באותה תחנה לפחות(יעד מור) לא נכנסת לפתח מילוי הסולר ברכב

הידיות אכן שונות, עד כמה שידוע לי זה בכל התחנות ככה, השאלה היא אם ברכב מותקן המתאם שיכול לקבל רק את הידית הנכונה, אצלך כנראה יש את המתאם, אבל לא בכל הרכבים יש.

• תוכן חדש...