Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן, מה כתוב בחוזה לגבי החזרה ואחוזי סוללה ?

אני מניח שזה כמו במכונית דלק "מקבל 100% מחזיר 100%", אבל מה קורה אם מחזירים עם פחות טעינה, כמה שקלים לקילווואט הם גובים? או שמא זה לאחוז? איך זה עובד?

 

(לכל מי שמתכוונים להגיב "מה הבעיה לשאול בחברת ההשכרה" - החברה היחידה ששמעתי שמשכירה חשמלי בישראל היא אלדן, והם סירבו לענות)

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם (נערך)
ציטוט

10.5.  החזרת כלי הרכב. בתום שכירות יחזיר השוכר את כלי הרכב לסניף בו נמסר לשוכר, אחרת יחויב בדמי טיפול בגין שינוע הרכב בהתאם לעלות אלדן בתוספת דמי טיפול של עד 30% מעלות זו. כמו כן, על אף האמור בסעיף ‏4.5.2 לתנאי שכירות אלה, בגין איחור בהחזרה של רכב חשמלי של מעל שלוש שעות ועד 24 שעות, יחויב השוכר בסכום השווה ל-200% ממלוא תמורת ההשכרה. כמו כן, השוכר מתחייב להחזיר את הרכב החשמלי כאשר סוללת הרכב החשמלי טעונה בלפחות 25% מהיקף הטעינה המקסימלי אחרת יחויב בסכום של 50 ש״ח (כולל מע״מ).

בתנאי ההשכרה המלאים של אלדן, תחת השכרת רכב חשמלי:

https://rent.eldan.co.il/he/תנאי-השכירות

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

תטעין לפני נסיעה לסוכנות ותשלים עם כבל רגיל לשקע בחניה של ההשכרה....

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

×
×
  • תוכן חדש...