Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח להמלצה "יד ראשונה" לחברה שמבצעת בדק בית, מדובר בדירה חדשה שנבנתה במסגרת פרויקט תמא 38(חיזוק)

דירת ארבעה חדרים.

מיקום - ראשון לציון.

אשמח גם לקבל טווח מחירים.

 

תודה!

פורסם

טווח המחירים הוא 1000-1500 שקל בערך. כולל מע"מ.

 

תשמע, הייתי באותו מצב. עשיתי קצת מחקר. 

המסקנה שלי הייתה כזאת: 

אין לי מושג מי חברה טובה יותר או פחות. אבל ככל שהחברה גדולה יותר - אז הסיכוי שתקבל בודק רנדומלי גבוהה יותר.

יש חברות שהן בן אדם אחד או שניים - היתרון בהן שאתה יודע שהחוות דעת שאתה מקבל הן לאדם הספציפי שבא לבדוק לך את הדירה.

 

גם בגדול רוב הבודקים מוציאים דוחות עם ריגקטים מאוד דומים. זה כמה אריחים פגומים. איזה רובה לא טובה. איזה חלון שלא נסגר לפי התקן.

מה מתוך זה משמעותי באמת ומה מתוך זה הקבלן יתקן? אללה יודע.

פורסם

מסכים עם החלק הראשון של ההודעה שלך שעדיף לסגור מול חברה שהאיש הוא נותן השרות, פחות מסכים עם החלק השני לגבי דוח שרוב הריגטים דומים.

לאתר אריח פגום או רובה / משהו ויזואלי שכל הדיוט רואה לא צריך להזמין בדק בשביל זה. 

 

בודק מקצועי צריך להשקיע בדירה לפחות 3 שעות, וכנל על הדוח.

מלבד בדיקות ויזואלית, צריך לבדוק לחץ מים, שאין נזילות ממערכת המים, ממערכת הביוב. שיפועים של ספים / מרפסות / מקלחונים, תקינות ברז הערבול.

בדיקת סטייה גובה הריצוף בכל הדירה, שלא תגלה שכל הספונג'ה מתאספת לך בפינה בסלון.

זה רק על קצה המזלג.

 

יש בשוק לא מעט "בודקים" שבאים לחצי שעה - שעה, עושים הצגה, לוקחים אלפיה ומפספסים את הדברים החשובים באמת, והרוב כאלו.(לצערי או לשמחתי)

 

גילוי נאות - אני עוסק בתחום הבדק.

  • אהבתי 1

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

×
×
  • תוכן חדש...