Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

240SX Pignose בארץ

Turbo_LAG
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה שהמכס ומשרד התחבורה לא יודעים, זה לא מזיק.

הכמות רכבים שנכנסו לארץ שעברו הסבה מהגה ימיני לשמאלי כבר יחיסית גדולה, בנוסף כל מיני רכבים עם הסבות למנועי 2JZ או כל מנוע אחר על רכבים שלא הגיעו ככה במקור וזה מה שרשום להם ברשיון.

עריכה אחרונה על ידי idan94

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

היה דיון על ה R34 ו 32. 

שום קומבינה עקומה. אספנות שמגיע מארצות הברית עולה ארצה בלי בעיות מיוחדות. מן הסתם יהיו עם הגה שמאלי.

יש כלים שנכנסים עם עולים חדשים , נמכרים אחרי התקופה הקצובה בחוק. 

זה דורש תכנון קצת מורכב, אבל נשאר בגבולות החוק.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, Turbo_LAG כתב:

שמעתי על זה, אבל לא האמנתי שהרכב יצליח לעבור. יש לך מושג איך? ההימור שלי הוא קומבינות.

להכניס אפשר, לנסוע בו אי אפשר.

אבל להביא רכב עם הגה ימני לחלקים/תצוגה אין בעיה עד כמה שידוע לי.

אגב אפשר גם להביא רכב אספנות עד מודל 1960 עם הגה ימני. אליי אישית זה פחות מדבר (פחות מתחבר לכל הwinga dinga), אבל אם בא לך ואמצעים מאפשרים, אתה יכול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נכנסו בייבוא אישי גם המון zx300 ועוד שלל רכבי קופה יפניים מתחילת שנות ה-90

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל עוד יובאו מארצות הברית, לא הייתה ואין גם כיום בעייה, לרכבי אספנות.

כל מה שצעיר מ 30 שנה יכול להגיע עם ועל שם עולה חדש. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 24.11.2022 בשעה 14:54, Turbo_LAG כתב:

בקיצור, יום יגיע ומישהו יחליט להוריד את הרכב מהכביש ולא יהיה לו מה לעשות כי יש עליו מיליון ואחת שיפורים. חבל שעד שהצליחו להביא אחת כזו בצורה "חוקית" הביאו אחת שתרד מהכביש בהקדם.

האוטו נכנס כמו שהוא לארץ, כבר קיבל אישור. על מה יורידו אותו? אין למה להשוות, יש רק אחד כזה.

יותר מעניין איך יבאו כזה מדובאי. מכיר את הקומבינה של להביא עם עולה חדש, אבל אני לא מכיר עולים חדשים מדובאי..

@zafאין R34 אמריקאיות. 100% מהרכבים האלה יוצרו עם הגה ימני. יש הסבות, כמו זו שהגיעה לארץ.

פורסם
בתאריך 23.11.2022 בשעה 21:23, Turbo_LAG כתב:

- כפי שרשמתי בכותרת, 240SX Pignose.

זה כל מה שהצלחתי לתפוס, זה פשוט משהו שאף פעם לא יצא לי לראות אז חשבתי שאולי מישהו ידע על מה מדובר או אפילו הבעלים בפני עצמו.

הבעלים של הR32 האפורה אספונות, הביא לאחרונה עוד ניסאן אספנות, כנראה שמדובר ב240SX. הכל נכנס לפי חוק על מנת לא להתעסק בשטויות, זה לא המקרה של הפורד GT שסומנה כמוסטנג.

בהצלחה לבחור ושיתחדש

לגבי תרבות הJDM, ללא ספק שהחלה וממשיכה בארץ תרבות הנוסטלגיה, לאנשים יש כסף (והרבהה) והיו להם פוסטרים עם מכוניות בחדר, כעת הם מגשימים את הפוסטר :)

בתאריך 23.11.2022 בשעה 21:23, Turbo_LAG כתב:

- כפי שרשמתי בכותרת, 240SX Pignose.

זה כל מה שהצלחתי לתפוס, זה פשוט משהו שאף פעם לא יצא לי לראות אז חשבתי שאולי מישהו ידע על מה מדובר או אפילו הבעלים בפני עצמו.

הבעלים של הR32 האפורה אספונות, הביא לאחרונה עוד ניסאן אספנות, כנראה שמדובר ב240SX. הכל נכנס לפי חוק על מנת לא להתעסק בשטויות, זה לא המקרה של הפורד GT שסומנה כמוסטנג.

בהצלחה לבחור ושיתחדש

לגבי תרבות הJDM, ללא ספק שהחלה וממשיכה בארץ תרבות הנוסטלגיה, לאנשים יש כסף (והרבהה) והיו להם פוסטרים עם מכוניות בחדר, כעת הם מגשימים את הפוסטר :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני 12 שעות, Ooga כתב:

@zafאין R34 אמריקאיות. 100% מהרכבים האלה יוצרו עם הגה ימני. יש הסבות, כמו זו שהגיעה לארץ.

היא הגיעה מארצות הברית,

בשום מקום לא אמרתי שיוצרה שם. 

ישנם רכבי אספנות שהגיעו מארצות הברית שניבנו שם עם מנועים לא מקוריים, שינויים ותוספות. בכל מקרה בהיותם "תיקניים" בארצות הברית, כלאמר עם ניירת אמריקאית אוטנטית מסודרת, לא הייתה מניעה להכניס אותם ארצה. אני מתכוון בעיקר לרכבי אספנות. 

פורסם

מסתובבת בארץ גם סיויק האצ'בק שנת 92 שיובאה לא מזמן מיוון והרכב גודש ועם עוד כמה שדרוגים.

איכשהו גם לזה יש בארץ ניירת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 26.11.2022 בשעה 09:43, ac cobra כתב:

בהצלחה לבחור ושיתחדש

הייתי לו קודם את הניסאן, אחריה הגיעה הR32

פורסם
בתאריך 26.11.2022 בשעה 09:43, ac cobra כתב:

לאנשים יש כסף (והרבהה) והיו להם פוסטרים עם מכוניות בחדר, כעת הם מגשימים את הפוסטר :)

צודק לגמרי!

אני מכיר אנשים שאפילו כסף לקנות פוסטר לא היה להם, אבל הם האמינו בעצמם, והגשימו.

ניסאן סילביה, גם בעיתית? ראיתי פה בארץ יותר משניים.

• תוכן חדש...