Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר גרנד וויג'ר חוות דעת

איש שמח
שימו לב! השרשור הזה בן 785 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה אומרים החברה על הרכב שבכותרת הרכב 2012 יד 1 140 אל''ק המחירים שלהם אוד נמוכים וזה מעניין

דלק לא מעניין כי אני שם גז

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מצוין למי שמחפש 7 מקומות ולא מפחד לנסוע ברכב ארוך ומגודל. א-ב-ל הרכב ממש אבל מ-מ-ש לא זול לאחזקה. (ואני לא מתכוון לדלק, אלא לכל השאר...)

המחיר הנמוך הוא בגלל התחזוקה הלא זולה.

• אהבתי 1

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להזמין חלקים מחול יוזיל עלויות

וסיינה באותם שנתונים עם נתונים דומים תעלה פי 2-2.5 לפחות

ככה שנשאר לך הרבה כסף לתחזוקה מעבר לרגילה 

(גלוי נאות היה לי אופל שמאוד משמיצים אותה וזה אחד הרכבים היותר טובים ואמינים שהיו לי וקניתי לאחרונה גראנד וויג'ר 

במחיר שהקרייזלר נמכרת אין הרבה 7 מקומות אמתיים ואמינים בנתיים צריכת הדלק שלי הממוצעת 1ל7.5 בין עירוני באזור ה11 קילומטר לליטר

למרות הגודל הענק שלה קל לחנות איתה אפילו שאין לי בה מצלמת רוורס . לפני שקניתי שאלתי כל מי שראיתי נוהג על כזו מה הבעיות שהיו לו עם הרכב וכו'

הרוב היו מאוד מרוצים ולא אמרו שיש להם בעיות מיוחדות היו 2 אנשים שאמרו שיש בעיות חשמל ושתהים היר רכבי נכה לשעבר עם הגבהות רמפות וכד' אולי זה הגורם

האוטו אצלי זמן קצר בשביל לתת חוות דעת יותר מפורטת על אמינות אחזקה ועלויות בכללי. לא הסבתי לגז כי לפי החישובים שעשיתי יוצא לי בערך 500 ש''ח אפרש בחודש על הדלק

יוצא שבערך בשנה אני מחזיר עלות של מערכת גז אבל אני מפחד שזה יהרוס את המנוע ואז אכלתי ח...

מקווה שעזרתי ולא חפרתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 50 דקות, אביגדור2 כתב:

אפשר להזמין חלקים מחול יוזיל עלויות

לא כל אחד בנוי לזה.

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, zvit כתב:

לא כל אחד בנוי לזה.

ממליץ למצוא חבר טוב שיעשה את זה

אצל חובבי הסיטרואן לפעמים טסים לפולין בשביל חלקים בזול. לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האדם הממוצע לא מחפש הרפתקאות או טיסות - הוא רוצה לרכוש רכב ולנסוע מנקודה א' לב' במינימום הוצאות ובילבולי מוח.

(טיסות לפולין או מציאת חברים לפי כישורים טכניים - כנראה לא בתפריט)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שאדם ממוצע רוצה שקט נפשי.

אבל להציע פתרונות שאולי לפות''ש יעזרו ואולי לא אפשר

אחרי הכל לא אני ולא אתה יודעים מי נמצא מאחרי המקלדת ואולי הפתרון יעזור לו או לא זה לשיקולו האישי

עריכה אחרונה על ידי אביגדור2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא הרכב נחשב אמין מאוד, ומאוד מאוד מתאים לגז, אין לי מושג למה מדברים פה על תחזוקה יקרה. לאח שלי יש 2012 על גז והוא מאוד מרוצה. היו לו כמה בעיות כולל למשל פלאנג' שנסדק ואני חושב שגם החליף רדיאטור, אבל זה בכל זאת רכב בן 10 שנים ויותר, לא הייתי מצפה לאמינות של רכב חדש. מצד שני מבחינת נסיעה זה רכב מאוד מפנק ומרווח וכמובן 7 מקומות "אמיתי".

מניח שהכל תלוי אכן מנקודת המבט, מי שהולך עם רכב כזה למורשה כדי להחליף איזה חיישן שהלך ברור שהוא ירגיש שהרכב יקר לתחזוקה (וזה נכון לגבי רוב הרכבים ובטח שאמריקאים שכל חלק שלהם בארץ עולה יקר מאוד, בהשוואה).

אני אתן דוגמא ממש מלפני חודשיים - בניסאן מקסימה שלי (גם כן עם מערכת גז) הלך חיישן חמצן (מסתבר שיש 4, אחד הקדמיים מת) ונדלקה לי נורת מנוע, הלכתי לבדוק במוסך כמה תעלה החלפה אמרו לי 1500 ש"ח רק החיישן עצמו, אמרתי תודה רבה ויצאתי. 5 דקות בבית של שיטוט באיביי מצאתי חיישן כזה חלופי (אבל לא סיני, שהיו אפילו יותר זולים) מארה"ב ב 300 ש"ח כולל משלוח (החיישן עצמו היה 220 ש"ח בערך). יש לי עוד המון דוגמאות ממני וגם מאחרים, להזמין מארה"ב לרכבים אמריקאיים זה כמעט חובה, אחרת באמת רכב אמריקאי יהיה יקר מאוד לתחזוקה.

• אהבתי 2

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדגם הזה יש כמה סוגי מנועים וגירים ויש להם מחסור בחלקים בארץ תוודא בדיוק איזה דגם משווק יותר בארץ ואם יש חלקים לדוד שלי היה כזה מנוע 3.6 הלך לו גיר הוא חיכה חודש לגיר ועוד חלקים שהוא לא מצא או שעלו יקר 

ראיתי שיש ב 2012 2 דגמים יש את הסמל הישן ואת הסמל החדש הדגם עם הסמל הישן נחשב ליותר אמין ויש לו יותר חלקים בארץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה מאד להשיג חלקים. שעבדתי במוסך  הלקוח היה צריך מזרק דלק עבור הרכב הזה  

הרכב היה מושבת בצד חודשים.. עד היום לא יודע מה גורלו 

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסגמנט הזה של שבע מקומות אמיתי ואם תא מטען ראוי אין הרבה מתחרים 

יש סיינה שיקרה מאוד בקניה אפילו בשנתון ישן וקילומטרז בשמים

יש קרניבל כמעט יקרה כמו הסיינה

הונדה אודיסי יש כמה בודדים

מעט יותר קטנים יש פורד גלאקסי וסיאט אלהמברה לשניהם גיר רובוטי ומנועי טורבו (בגלאקסי הישנות לא)

שנוטות להתקלקל

ככה שהקרייזלר הרבה יותר זולה בקניה מהסיינה והקרנבל ועלות חלקים יקרה יותר

הגלאקסי החדשות ומהאלהמברה כל אחד שראיתי שיש לו כזאת ושאלתי לא המליצו במיוחד על האוטו כאמין אלא כנח חזק מפנק 

כקונה של הסגמנט הזה בפרט ובשבע מקומות בכלל צריך להתפשר ותבדוק על מה יותר קל לך לוותר 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחבר יש וויג'ר 2009 מוסבת לגז עם כ200 אלף קמ, מחזיק את הרכב 8 שנים ו110,000 קמ, סהכ הוא מרוצה מהאמינות, היו לו 2 תקלות משמעותיות, שניהם בגיר פעם אחת 4000 שח תיקון ופעם שניה קרוב ל6000 שח, אין ספק שלא מתאים לכל אחד. 

הוא מאוד אוהב את הנהיגה ברכב ולא מוכן להחליף אלא אם תיפול לו גרנד צירוקי חדשה יותר, הרכב השני שלו cx5 חדשה ולטענתו הקרייזלר הרבה יותר נוחה לו ליום יום.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / הונדה סיוויק האצ'בק 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.11.2022 בשעה 20:06, itzikevo כתב:

קשה מאד להשיג חלקים. שעבדתי במוסך  הלקוח היה צריך מזרק דלק עבור הרכב הזה  

הרכב היה מושבת בצד חודשים.. עד היום לא יודע מה גורלו 

מצטער אבל זה רק מראה על מקצועיות המוסכים כאן בארץ... בחיפוש של 2 דקות באיביי מצאתי מזרק דלק שבמקסימום יגיע לכאן תוך שבועיים-שלושה, במקרה היותר טוב תוך שבוע ואפילו פחות (קרה לי פעם שהזמנתי משהו מארה"ב והגיע תוך פחות מ 36 שעות, פוקס לא נורמלי אבל גם זה יכול לקרות)

https://www.ebay.com/itm/294426747082?hash=item448d33a0ca:g:-scAAOSwkpRhVC21&amdata=enc%3AAQAHAAAA8P2A2HPfCAm9Y9j4%2BhMSMzWBvO9C7HXOQpDj7Dg8qY1B1KPES9WAZJHDqmUgWSpxsf2WCOlKfTU2cCeKmZVM7AfF9CEBk6MMmMBbK20fCgnjXqrviflyEifaDrRnggpEaDUJyeSPxmix4BDdfOws0%2BvfbMuQX%2B0jchGv2GgZcF2mPHZt%2BWWmGjnFngUC4LAIBttTHcfPgEWgGeXW%2B4KrFMmAJl86mrPoonr4fAuTgF3gFp3s4OXWa1HHzmLjekH1cmIw1WFpt2qQY%2BvYjN35tUbuaUj7shssDsZG4L%2FgGihf4daIHrXUjfNnofw1l4AL3g%3D%3D|tkp%3ABk9SR9izp7-SYQ

ואפשר בטח להשיג יותר זולים, בהרבה.

ודרך אגב, בארה"ב אין ממש דגם של גראנד-ווייג'ר מנוע 3.6, הם יותר מוכרים כדודג' קרוואן... אבל שוב מי שקצת קורא באינטרנט במקומות רלוונטיים או מעורב בקבוצות ייעודיות לדגמים מסויימים כפי שהציעו פה, ימצא הכל מהכל לגבי רכבים אמריקאיים. ואני מדבר מתוך ניסיון של יותר מ 10 שנים עם רכבים אמריקאיים והזמנה של המון חלקים מארה"ב, כמעט הכל אפשר להזמין עצמאית כשהחלקים הכי רציניים (מבחינת משקל וגודל) שהזמנתי היו תושבות מנוע וגיר לשברולט אימפלה, נאבה לשברולט אימפלה ולא מזמן מדחס מזגן למקסימה (בארץ רצו כ 4000 ש"ח, הזמנתי מארה"ב בפחות מ 1000 כולל משלוח, עובד מצוין)

• אהבתי 2

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 785 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...