Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מנסה לעזור למישהי מבוגרת בעבודה, לצערי אינני יודע איזה מנוע יש ברכב ושמתי לב שבדיוק ב2015 הייתה מתיחת פנים, לא סגור אם שלה זה לפני או אחרי.

אצלה ברכב אין כפתור לפתיחת מכסה התדלוק, אלא כאשר הרכב לא נעול, פשוט לוחצים את המכסה פנימה והוא קופץ החוצה, רק שאצלה זה קצת צולע.

אני מתבייש להודות שלאחר חיפושים רבים, לא מצליח למצוא מק"ט וודאי של החלק, הייתי מאוד שמח לראות תמונות שלו, בכדי לדעת אם קיים בו מנגנון שיחורור ידני מהצד הפנימי, אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור בנושא.

נכון לכעת התוכנית היא לשמן את ה"פיסטון" פלסטיק שנכנס יוצא, בכדי שיעבוד חלק,

ראיתי שברשת ממליצים על WD40, האם תרסיס סיליקון של WURTH אשר יעודי עבור שימון פלסטיק לא יהיה עדיף על פני WD40?

בתודה מראש לעוזרים

כבר חתמתי...

פורסם

הוצאתי לא מעט זמן בחיפושים ועדיין לא מצליח למצוא מק"ט שהוא מובהק מתאים לסיאט איביזה 2015, ללאון כן, אבל לאיביזה לא.

לצערי ההיכרות שלי עם תוצרת VAG מועטה מאוד, לכן אינני מודע להבדלים בין הדגמים, שבטח חולקים לא מעט מק"טים.

לוולוו שלי אני שולף דיאגרמות ומדריכים ביוטיוב בדקות ספורות וזה יצרן נישתי לעומת VAG, לא ברור למה זה כזה קשה.

אני גם לא ממהר להחליף את החלק, כי אני לא חושב שהוא תקול, וגם אם הוא תקול, נראה שיש לו מכסה שניתן להסרה, אפשר לראות מה הולך בפנים.

כמו כן, מאחורי הרכיב, יש חור בדיוק מאחורי הפיסטון פלסטיק, שכמה טוענים שייעודו הוא לשימון.

אני רוצה לראות את החלק בכדי לדעת אם יש לפחות הכנה לפתיחת חירום ידנית, כי אם כן, אוכל להוסיף חוט והיא תוכל לפתוח ידנית תמיד

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...