Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר LG - רעשים מוזרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במקרר LG inverter, בן 6-7 שנים, שתי דלתות למעלה ומקפיא מגירה תחתון, ללא קיוסק. 

זה הדגם: https://www.anakelectric.co.il/items/956004

לפני כמה חודשים שמתי לב שבשעות הלילה (כנראה כי שקט יותר ולכן שומעים) מדי פעם, נגיד שעה שעתיים, יש מין רעש כמו של מנוע חשמלי שמסתובב תחת מאמץ למשך מספר שניות, נגיד 10-15. 

לאחרונה התווסף רעש אחריו, משהו שמתחיל במשהו שנשמע כמו מכה, אחריו שוב מין רעש חשמלי, וזה מסתיים ברעש של מכה. 

הרעש שהתווסף כבר חזק יותר. 

כל המחזור נמשך בערך 30 שניות. 

אני אנסה להקליט ולהעלות, הבעיה שזה מגיע בהפתעה ולכן קצת קשה לתפוס את זה. 

יש למישהו רעיון במה מדובר? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לדעתי זה רעש של תהליך ההפשרה. בזמן ההפשרה המאוורר עובד וגם הטמפ' בתאים קצת משתנה דבר שגורם לפעמים לחלקי פלסטיק

להשמיע רעש של "פאק".

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

לא חושב.

גם כי זה לא נשמע כמו פלסטיק שמתרחב או מתכווץ, וגם בגלל שכל המהלך הזה חוזר על עצמו בדייקנות. 

אין אקראיות, זה תמיד נשמע בדיוק אותו דבר. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

פורסם

איזה תשובה אתה מצפה לשמוע? אין ליבואן חובה להחזיק חלקים אחרי 7+ שנים.כל חלק,במיוחד מה שקשור למדחס, יהיה יקר מאוד.

או שתחפש סרטונים עם רעשים זהים או שתקליט כל הלילה באופן קבוע ותשלח לטכאני.

פורסם

ספציפית למדחסים האלו יש 10 שנות אחריות. 

קיוויתי שאולי מישהו נתקל בבעיה דומה ויוכל להסביר ממה היא נובעת. 

פורסם

תקווה ששמרת את התעודת אחריות ותבדוק מה כתוב שם. ברימאג מחריגים עלות ביקור,גז,עבודה,חלקי פח,פלסטיק ועוד

פורסם

בינתיים פתחתי מאחורה את הכיסוי שמגן על המדחס וניקיתי כמה שיכולתי, היו שם טונות של אבק. 

ראיתי שיש שם מאוורר שמקרר צנרת, רדיאטור בעצם, אולי הרעש הגיע מהמאוורר שהתקשה להסתובב עם כמויות האבק. 

אעדכן. 

פורסם

לא יודע אם זה בדיוק התופעה שלך, 

אבל יש לי מקרר LG , דלת אחת, יש לי תופעה שנשמעת דומה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים (יותר נכון - כשאנחנו מעמיסים את המקפיא)

במקפיא יושבות צלעות הקירור, ברגע שחוסמים את הפתח בגלל עומס, הקור לא מתפזר ונוצר קרח על החלק הפנימי

ברגע שיש שכבת קרח עבה המאורר פוגע בקרח ומייצר רעש עצבני שגורם לי להתחיל לפרק ולהפשיר את הקרח ב 1 בלילה.

שווה לנסות לפרק את המכסה במקפיא ולראות אם זה הבעיה

אתה גם יכול לנסות לדחוף את המכסה פנימה כשיש את הרעש ולראות אם הרעש מתגבר כתוצאה מהדחיפה שלך (דחיפת קרח יותר לכיוון המאורר)

• רעיון טוב! 1
פורסם

אז אתמול אשתי נקתה את המקפיא מכל הקרח שהיה בו, והיה. 

בינתיים שקט. 

פורסם

אשתי ניקתה לא ראיתי בדיוק, כנראה שהילדים שפכו שם מים שקפאו וחסמו את זרימת האוויר. 

פורסם
לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

אז אתמול אשתי נקתה את המקפיא מכל הקרח שהיה בו, והיה. 

בינתיים שקט. 

במקרר תקין לא צריכה להיות הצטברות קרח בתא ההקפאה.

איזה כייף לי :)

פורסם

העמסת יתר עלולה להפריע לזרימת האויר הקר ולקפיאה מקומית. מכיר את זה ממקרר סמסונג שלי, שבו הפרעה לזרימת האויר גרמה קפיאה ותקיעה של דלתית האויר הקר בתא הקירור (לא הקפאה) ולהפרעה לקירור, הבעיה נפתרה עם הפשרה ובהמשך המנעות מחסימת מעברי אוויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הכפתור של יצור הקרח האוטומטי דלוק בטעות? גם אם לא מחובר לקו מים ולוחצים על הקפתור של הקרח במקפיא אז הוא כל כמה שעות ינסה "להפיל" את הקרח שהוכן וזה נישמע הייטב בלילה.

קרה גם אצלינו עד שגיליתי על זה שפשוט נילחץ בטעות בזמן סגירת המקפיא.

HELP] LG Refrigerator Ice Tray in Freezer Fell Down into Ice Bucket. Anyone  know how to fix? : r/appliancerepair

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין אצלנו מנגנון כזה. 

נראה לי שאצלנו זה היה מקפיא עמוס במיוחד + ילדים שפותחים וסוגרים המון פעמים + מים שנשפכו שם וקפאו. 

• תוכן חדש...