Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרימי שמשות וגג - אאוטלנדר 2022

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מיצובישי אאוטלנדר וכאשר אני מכבה את הרכב, השמשות והגג לא נסגרים אוטומטית. מדהים שהיה לי את זה ברכב 2011 וברכב 2022 זה לא מגיע.

מכירים מישהו שמתקין? ראיתי המון מוצרים כאלה ב ALIEXPRESS אבל לא יודע אם הם טובים, אמינים וכו' וכמובן חשוב שהאחריות על הרכב תישמר.

פורסם
לפני 23 דקות, benykatz1 כתב:

מדהים שהיה לי את זה ברכב 2011 וברכב 2022 זה לא מגיע.

זה לא מגיע מקורי בשום רכב, מטעמי בטיחות. 

אפשר להתקין מרימי שמשית לכל רכב ישן שיש לו חלונות חשמל וגם ברכב 2011 שהיה לך זה לא היה מקורי אלא מישהו התקין בארץ. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 23 דקות, Buki כתב:

אפשר להתקין מרימי שמשית לכל רכב ישן שיש לו חלונות חשמל וגם ברכב 2011 שהיה לך זה לא היה מקורי אלא מישהו התקין בארץ. 

הבנתי, תודה.

יודע איפה עדיף להתקין את זה במחיר סבבה?

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

יש את זה בהמון רכבים מקורי מהמפעל. לחיצה ארוכה או כפולה על כפתור נעילה. יש מנגנון שמזהה הפרעה ומוריד את החלון.

STI 2004

פורסם
Just now, mh53 כתב:

יש את זה בהמון רכבים מקורי מהמפעל. לחיצה ארוכה או כפולה על כפתור נעילה. יש מנגנון שמזהה הפרעה ומוריד את החלון.

נכון אני לא דייקתי. לחיצה ארוכה או כפולה קיים מקורי. 

מה שלא קיים מקורי זה בלחיצה אחת, כאמור מטעמי בטיחות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

בדוק האם לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה בשלט סוגר את החלונות והדלתות.

בפוקוס דור 2 ודור 3 ובאוקטביה דור 3, לחיצה ארוכה על כפתור הפתיחה / נעילה בשחט פותחת וסוגרת את כל החלונות (בפוקוס טיטניום, הלחיצה גם סגרה את הגג).

פורסם
לפני 3 דקות, mottis כתב:

בדוק האם לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה בשלט סוגר את החלונות והדלתות.

בפוקוס דור 2 ודור 3 ובאוקטביה דור 3, לחיצה ארוכה על כפתור הפתיחה / נעילה בשחט פותחת וסוגרת את כל החלונות (בפוקוס טיטניום, הלחיצה גם סגרה את הגג).

בדקתי עכשיו במיצובישי, הסוכן מכירות אומר שאין מקורי, רק אביזר בהתקנה מקומית.

פות"ש הייתי פונה אליהם להתקנה ע"מ לשמור על האחריות.

STI 2004

פורסם

אכן אין במיצובישי.

מתקינים אצל כל חשמלאי של אבזרי רכב, אזעקות ומערכות.

אם תתן אזור מגורים יוכלו לתת לך המלצות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא יודע אם משהו מקביל ל-obdeleven לרכבי מיצובישי (שווה לחפש) אבל אם כן, אז אמורה להיות אפשרות לשנות את התכנות של החלונות כך שיסגרו אוטומטית עם הנעילה. רק אומר שאם יש לך ילדים קטנים, אני לא ממליץ לעשות את זה.

פורסם
לפני שעה, tinoki כתב:

אכן אין במיצובישי.

מתקינים אצל כל חשמלאי של אבזרי רכב, אזעקות ומערכות.

אם תתן אזור מגורים יוכלו לתת לך המלצות

גבעתיים. תודה.

פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

קיים בכלי רכב מקורי מהמפעל. בד"כ זה גם מגיע עם מנגנון שאם יש הפרעה לחלון הוא נפתח בחזרה, כך שזה לא בעיה בטיחותית, יותר דרל להוציא עוד כמה גרושים מהלקוח.

פורסם
לפני 1 דקה, Uri-G כתב:

קיים בכלי רכב מקורי מהמפעל. בד"כ זה גם מגיע עם מנגנון שאם יש הפרעה לחלון הוא נפתח בחזרה, כך שזה לא בעיה בטיחותית, יותר דרל להוציא עוד כמה גרושים מהלקוח.

בלחיצה ארוכה או כפולה כן. נעילה עם סגירת החלונות לא נתקלתי במקורי ואישית גם מעדיף שלא יהיה. לפעמים רוצה לחנות עם חריץ בחלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 51 דקות, Uri-G כתב:

קיים בכלי רכב מקורי מהמפעל

באיזה רכב יש הרמת  חלונות בלחיצה אחת על השלט מקורית מהמפעל?

בהרבה מקרים כבר אצל היבואן לפני מסירת הרכב ללקוח מתקינים מרימי חלומות אז אנשים חושבים שזה מקורי. 

אף פעם לא ראיתי בשום רכב הרמת חלונות מקורית בלחיצה בודדת יחד עם הנעלה מקורית מהיצרן, וכאמור למייטב ידעתי זה אסור בתקינה.

הרמה בלחיצה ארוכה בהחלט קיים מקורי. 

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, Buki כתב:

באיזה רכב יש הרמת  חלונות בלחיצה אחת על השלט מקורית מהמפעל?

בהרבה מקרים כבר אצל היבואן לפני מסירת הרכב ללקוח מתקינים מרימי חלומות אז אנשים חושבים שזה מקורי. 

אף פעם לא ראיתי בשום רכב הרמת חלונות מקורית בלחיצה בודדת יחד עם הנעלה מקורית מהיצרן, וכאמור למייטב ידעתי זה אסור בתקינה.

הרמה בלחיצה ארוכה בהחלט קיים מקורי. 

בטסלה, ואין צורך ללחוץ על השלט (כי אין), הרכב נסגר כולל הרמת חלונות ברגע שמתרחקים מהאוטו. אם אתה לא רוצה את זה, אתה יכול להגדיר אחרת במחשב הרכב.

אני בספק אם טסלה היחידה, ואם זה היה אסור בתקינה אז לא היה מותר ליבואנים להתקין את זה בארץ. אבל זה כן דורש שלחלון מנגנון פתיחה אוטומטי במידה והוא נתקל בהתנגדות. ליבואנים בארץ אין אינטרס להביא את זה מהיצרן, גם כי הם ישלמו על זה מס וגם כי ניתן לגבות מהלקוחות עוד כמה מאות שקלים למשהו שעולה להם פחות מרבע.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

בוא נגיד שטסלה זה לא רכב סטנדרטי מייצג, אני אשמח לעוד דוגמאות. 

הפונקציה עצמה יכולה להיות קיימת בהגדרות, זה לא משהו חומרתי אלא הגדרתי. אבל היא כבויה בדיפולט לא מהסיבה שהחלון יתקל בהתנגדות אלא מהסיבה שלא רוצים לנעול מישהו ברכב. 

כשאתה לוחץ לחיצה ארוכה, אתה עושה את זה במודע. 

אולי בטסלה יש פיצ'ר שאם יש מישהו בפנים היא לא תינעל ולא תסגור חלונות. אז מותר להם להרים אוטמטית בנעליה.

• תוכן חדש...