Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום,

קרוסאובר שברשותי , בתחילת נסיעה , לא תמיד , ישנם מעין רעידות מצד הגיר, ממש שניה וחצי ועובר..

גם אם אני מאט למהירות נמוכה אבל הרכב עדיין מתגלגל, ושוב מאיץ, אותן רעידות...

יש רעיון במה מדובר?

פורסם
לפני 21 שעות, boazc כתב:

הי

גש למוסך יבואן לבדיקה 

יכול להיות שיש לך בעיה בגיר 

הם מטפלים בבעיות בגיר אם יש עד 10 שנים

כן יש משהו שהם לקחו עליו אחריות, הבנתי שהתקלה בדר"כ בגיר של שנת 2014 ומעלה

שלי 2013 , גיר שונה לפי ידיעתי (פלנטרי) , אמנם שגם עליו הם לוקחים אחריות אבל זה מצריך היסטוריית טיפולים של הרכב.

מה שאין לי ולא לבעלים הקודם, הוא מכונאי לשעבר וטיפל בעצמו ברכב.

אבל אין מצב שזה יכול להיות משהו אחר בכלל??

פורסם

התקלה בגיר אפשרית לכל דגמי ה-1600 סמ"ק, מ-2013 עד 2016.

האם קיבלת נוריות אזהרה (צ'ק אנג'ין וגלגל שיניים)? אחריו  היבואן/יצרן היא רק לקודי תקלה ספציפיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 25 דקות, sperial כתב:

התקלה בגיר אפשרית לכל דגמי ה-1600 סמ"ק, מ-2013 עד 2016.

האם קיבלת נוריות אזהרה (צ'ק אנג'ין וגלגל שיניים)? אחריו  היבואן/יצרן היא רק לקודי תקלה ספציפיים.

לא, ברוך השם לא נדלקה  שום נורה,

הרכב נוסע מעולה. 

בסה"כ מדי פעם מעין רעידות קטנות לשניה - שניה  וחצי.. בדר"כ מעמידה לתחילת נסיעה..

אני מקווה שהתיאור מספיק

פורסם

לא בהכרח קשור לתיבה.

ולפחות מה שהוסבר לי כאשר קיבלתי חיווי של נוריות התראה הוא שהאחריות חלה רק כאשר מתקיימים מספר תנאים של קודי תקלה ממחשב ניהול הרכב יחד עם ממצאים מסויימים ב"הקלטה" של נתונים ממחשב הרכב בנסיעת מבחן.

בקיצור - גש לבדיקה במוסך מרשת היבואן שיוכל לבצע את הבדיקות הנדרשות.

דרך אגב, האם בעבר בוצע התיקון במסגרת קריאת השירות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בוצע תיקון לשאלתך,

השאלה אם יש טעם בכלל לגשת, מכיוון ששום נורה לא דולקת ומעידה על בעיה ?

• תוכן חדש...