Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

הפריוס שלי שנת 2012 עד עכשו עבד חלק 

יום חמישי האחרון נסעתי כמעט ללא דלק כשהמד מראה על 0 עד לתחנה 

והנה אני רוצה לצאת מחניה והרכב לא מניע ישר חשבתי שהגזמתי עם הדלק הלכתי ומלאתי כ15 ליטר דלק 

והרכב לא מניע כך כמה שעות ולאחר שהתיאשתי ודרדרתי אותו לחניה מסודרת עמ לגרור לפתע נדלק כאילו לא היה דבר וכך המשיך בשישי ובמוצש עבד כרגיל.

ראשון בוקר שוב לא נדלק ואחרי 20 דקות חזר להדלק וכן הלאה עד שאתמול  בערב שום דבר לא עזר הרכב לא מניע 

שאני אומר לא מניע הכונה כאילו לא הקשתי קוד או שהשלט לא באזור יש סימון של הגה וסימן קריאה לצידו כעת הרכב במוסך המוסכניק עבר על כל הרכב הכול תקין כמובן שנסיתי כבלים ואיפוס כלום לא עוזר למישהו יש רעיון מה יכול להיות  

פורסם

זה לא נשמע מחסור בדלק כי הרכב הזה לא תמיד נדלק על דלק, לפעמים ההתנעה היא רק הפעלת הבטריה.

• רעיון טוב! 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אולי משהו איזוטרי,

כשההגה מסובב / נעול

אי אפשר להניע אלא אם מושכים את ההגה לכיוון ההפוך.

פעם 'חילצתי' פריוס אחרי שכבר דיבר עם טויוטה וכבר הזמין גרר...

פורסם
לפני 6 דקות, race driver כתב:

אולי משהו איזוטרי,

כשההגה מסובב / נעול

אי אפשר להניע אלא אם מושכים את ההגה לכיוון ההפוך.

פעם 'חילצתי' פריוס אחרי שכבר דיבר עם טויוטה וכבר הזמין גרר...

לא נראה, כי זה קורה בלי קשר למצב ההגה

פורסם
לפני 8 שעות, חושב טוב כתב:

נכון לעכשו נשמע שהבעיה בקודנית  אבל זה מוזר לי שזה בא בדיוק עם העניין של הדלק 

יכול להיות

תנסה לעקוף\לבטל קודנית תראה אם זה עוזר

פתרון תקלות אקראיות זה רק בשיטת אלימנציה

• תוכן חדש...