Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, CX25GTI כתב:

אין מחסור במלאי , יש רכבים בנמלים , השאלה מדוע היבואנים לא משחררים...

נכון נמל חיפה מפוצץ ברכבים!

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם באמת חושבים שיבואן ישים כסף על אוטו חדש, ישלם אחסון, יספוג סיכון שיגיע לגיל שנה וכל זה כדי ליצור מחסור?

כל יבואן (בכל תחום) שיראה שיש למתחרים מחסור יעשה הכל להשיג כצה שיותר סחורה ולהעיף אותה כמה שיותר מהר.

בוא נגיד שאם יבואן יחזיר את המלאי שלו חודשיים עד ינואר הוא ירויח עוד אפילו 10% נטו אחרי הוצ' אחסון. בזמן הזה הוא יכול לגלגל את הסכום הזה 3 פעמים ולהרויח על כל פעם את ה 10%.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 17:23, CX25GTI כתב:

די די... בבקשה אל תגיד לי שנפלת לחרטא הזאת...
יש מלאי לרכבים שאין להם ביקוש, או לכאלה שאין בעיות מלאי, ואלה רכבים שאתה נכנס לסוכנות ומקבל מיידית רכב מהמלאי.

לרכבים אחרים, אין מלאי, וממתינים לקבל. 

נמכרים בארץ איזה 500 דגמים שונים של מכוניות, להגיד באופן גורף ש"אין בעיות מלאי" זה אפילו יותר גרוע מלשקר, זה לעוות את המציאות.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אמרת תומר הדר אמרת הכל. האיש הוא יצרן קליק בייט ובמערכת כנראה מרוצים ממנו כי יש הרבה כניסות למדור שלו. התוכן? זה כבר פחות חשוב. 

פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 17:23, CX25GTI כתב:

אחד הדברים הכי מוטעים ומטעים שנכתבו כאן EVER. 

המחסור מטורף. מי שלא חי את התחום לא מבין. 

מי שחי את התחום מכתבות בעיתונות מקבל תמונה מאוד מעוותת של המצב, כמו אגב מכל מי שמגבש את דעתו בכל עניין לפי עיתון כזה או אחר. 

זה שרואים איזה מגרש עם 'הרבה' מכוניות לא אומר דבר. כולל אם יש שם מכוניות שנמצאות במחסור כבר זמן רב. 

כמה מכוניות יש במגרש? 100? 200? 1000? ומה הביקוש? אלו מכוניות שהוזמנו לפני כמעט שנה ורק עכשיו מקבלים אותן, או מכוניות שאין בהן בעיית מלאים, ואני מתקשה לחשוב על יותר מחמש כאלה. 

אין יבואן שלא היה רוצה לשחרר עכשיו כמות בלתי מוגבלת של כל דגם שהוא מייבא.

בגלל המחסור יש הזדמנויות בשוק לכלי רכב שבשגרה הם לא הלחם והחמאה. אבל גם אותם כלי רכב נמצאים במחסור עמוק מאוד. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 28.9.2022 בשעה 22:49, itsik170 כתב:

עולות כתבות שיונדאי יורידו מחירים.

בפועל, תחלמו שזה יקרה.

מקסימום ייתנו יותר הנחות לחברות ליסינג.

שהדולר והיורו הגיעו לשפל גם העלו מחירים, אז למה שעכשיו לא יעלו?

כצפוי, המחירים עלו

למרות ביטול המכס הוזלות רק להזמנות קיימות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 16 דקות, תחבצ כתב:

מה עם איזה מבצעי סוף שנה

אתה מתבדח, נכון? מבצעים יש באופן היסטורי כשעומדים להתחלף שנת מודל או דגם, ואז היבואנים רוצים לפנות מלאי קיים לקראת קבלת המלאי החדש. כיוון שלרובם אין עכשיו מלאי, והם יכולים למכור כל דבר שזז לו רק היה להם, למה להם לתת מבצעים? נהפוך הוא, הם מעלים מחירים. היצע וביקוש.

פורסם
לפני 31 דקות, תחבצ כתב:

תודה, ומה עם עליית הריבית? לא מורידה ביקושים? הרי הרוב במימון

הריבית עלתה באחוזים בודדים. המחיר הממוצע של מכוניות חדשות בשוק הפרטי (לא כולל ליסינג) עלה בין 2019 לספטמבר השנה ב-16%, ועדיין השוק רותח. מכונית חדשה ממוצעת עולה 193K ש״ח...

https://cars.walla.co.il/item/3531235

אגב, לטעמי, כל מי שמשתמש במימון לקנות מכונית חדשה לשימוש פרטי בהגדרה חי מעבר לאמצעים שלו.
עסקים זה סיפור אחר כמובן.

פורסם

מקווה שניראה שינוי, אולי לא הריבית שמעלה את ההלוואה ב100 - 300 שקל לחודש לעומת לפני חצי שנה (נסבל). אלא המיתון שיביא את השינוי, חשמל, שכירות, מזון, מים, משכנתאות,  הכל עולה... בארה״ב כבר רואים ירידה בדיור וברכב! הם התחילו להעלות ריבית לפנינו ומקווה שאנחנו נלך בעקבותם

פורסם

היבואנים ממשיכים לנצל את הטיפשות של הישראלי הממוצע ומעלים שוב ושוב מחירים.

סיפרו על מחירי הובלה , אילו ירדו מאוד בחודשים האחרונים, ראיתם הנחה כלשהי ?

מספרים על שער דולר גבוהה , ראיתם הנחה כאשר הדולר היה בשפל ?

העולם תרצו או לא לפני מיתון וזה כשלעצמו יוריד את כמות הכסף הפנוי בשוק ויגרום לירידת מחיר והיצע גדול של רכבי יד 2.

הריבית אוטוטו תעלה שוב ברמה שבין לחצי ל 3/4 אחוז, כלומר תגיע לרמה של בין 4.75 ל 5% , כאשר הלוואות לרכב מנשקות כיום את 9-10 % שנתי זה כבר מהווה שיקול כבד לרכישת רכב.

תוסיפו לזה את המשכנתא הדוהרת בחצי השנה האחרונה ופתאום במשולב אתה מדבר על מעל 1000 שקל בחודש תוספת להוצאות חודשיות , זה משמעותי ויהיה גורם מרסן לרכישה של דירות \ רכב עתידיות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

כאשר הלוואות לרכב מנשקות כיום את 9-10 % שנתי

מי משלם ריביות כאלו על רכב? שואל ברצינות.
מי שקונה רכב חדש מקבל ריביות יותר טובות מהיבואנים. זה לא מה שהיה לפני שנה, אבל גם לא קרוב ל10%. 5% אני מאמין על רכב חדש.

תשמע היבואנים חזירים. מסכים איתך, אבל מי שאשם פה זה קהל הלקוחות שלהם. מי שלא יכול לעמוד בפיתוי וחייב לחתום על בלון כדי לקנות רכב חדש ולא משנה מה המחיר הוא הבעיה. כמו נרקומנים.
נראה לי שהיבואנים כבר אובדי עצות. אין להם מלאים וכדי לאזן את התזרים שלהם ולהוריד את הביקושים הם העלו מחירים, אבל הנרקומנים עדיין עומדים בתור... מה אתה רוצה שהם יעשו? יש לך פה עם של מפגרים. האבולוציה אומרת שהם צריכים לשלם מחיר על הטיפשות שלהם.

שוק הרכבים החדשים הפסיק לעניין אותי. אני אקנה רכבים בהתאם לתקציב. חדש או ישן כלל לא משנה לי, מה שכן אם צריך אני אחפש את הרכב הנכון חודשים. אין לי בעיה לקנות ואז למכור. אין לחץ.
מקווה שהנרקומנים ימשיכו לעמוד בתור ולקחת על עצמם הלוואות בלון. יותר מיסים למדינה. יותר רכבים משומשים מצויינים בשבילי. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

image.thumb.png.6d341134f431a8c8b914addd1f18729d.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

רוכשי הרכבים מתקשים לעמוד בהחזרי ההלוואות, ומניית מימון ישיר נופלת

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001429744

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...