Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

קודם כל מיסוי ושנית גודל שוק שונה.

ליצרן פחות כדאי להשקיע במדינה קטנה לעומת מדינה כמו גרמניה ולכן שם הוא ישקיע יותר במאמצי החדירה ובניית המותג.

בישראל הם מכרו 15,000 ב 2023 ובגרמניה רק 4139. בגלל זה הם יסייעו לנציגות הגרמנית ולא לישראלית.

אני לא יודע במה אתה עוסק אבל אתה לא מבין איך מסחר עובד.

בוא נחשוב ביחד.

אם עלות הייצור יורדת ב 1000 דולר והמחיר לבשער המפעל יורד ב 1800 דולר אבל המיסוי עולה ב 2000 דולר מה יקרה למחיר המכונית לצרכן הסופיץ

תודה על השיעור המחכים , אבל אתה טוען תמיד שהשוק הישראלי מקבל מחירים נמוכים משמעותית מהיצרנים עקב תנאים קשים בשוק המקומי.

אז תחשוב לבד אם התירוץ הנוכחי שלך מתאים למה שטענת בעבר .

ונמשיך עם ואם עלות היצור ירדה ב 2000 דולר והמחיר בשער המפעל יורד ב 1800 דור והמיסוי עולה ב 2000 דולר מה יקרה למחיר המכונית לצרכן ?

ועוד רמז - מחירי BYD מוצעים בהנחה של 10K במסלולי יד 2 0ק"מ , מענין שהעלאת המס לא פגעה ביכולות היבואן לתת הנחות גדולות מעין אילו...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע, אתה מביא פה דעה שהיא עם כל הכבוד, בכיינית.

יבואנים רוצים למכור ולהרוויח, בדיוק כמוך. אתה מגיע בבוקר לעבודה ואומר לבוס "שמע הדולר ירד אז יאללה תשלם לי פחות"?
יקר לך, אל תקנה. הכל טוב. לא בושה לנהוג על רכב 2015, 2012 או 2009. יש אנשים שיש להם את הכסף לקנות רכב חדש אז הם קונים. גם אני לא מגיע כל בוקר לעבודה על פרארי, או גר בקיסריה, מה לעשות. אלה החיים.

• אהבתי 3
פורסם

אני מניח שאתה מרוצה מהקורה בשוק הרכב הישראלי, מהמונופולים , מחוסר התחרות , מהריכוזיות , ממחירי החלפים המנופחים ועוד ועוד.

יבושם לך .

כאשר הדולר יורד אתה רואה הנחה במחיר הרכב ?

ומה קורה ברגע שהוא עולה ?

היבואנים בכל תחום חוגגים כי יש הרבה ישראלים כמוך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 22.2.2024 בשעה 17:46, green כתב:

במבצע חבר מוכרים סונטה 1.6 טורבו ב- 170 אלף ₪ (ועם גיר אוטומטי פלנטרי 8 הילוכים ולא הגיר כפול המצמדים שמשודך למנוע הזה ברכבים אחרים של הקונצרן).

זה נובע מכך שירד מאד הביקוש לרכבי בנזין, הביקוש הוא לרכבים חשמליים או לפחות היברידיים.

גם לגבי היונדאי קונה, למרות שהגירסה ההיברידית זה במחיר לגירסת ה- 1.6 טורבו והביצועים שלה טובים משמעותית, קראתי שעיקר המכירות הן של הגירסה ההיברידית (את ה- 1 ליטר הבנתי שגם בקושי קונים), אבל @zvit בטח יוכל להביא את הנתונים המדוייקים.

ובשברולט את המאליבו ב 169K,
מחירים (כנראה) יחסית סבירים לדגם - אין ביקוש אז צריך לתת מחירים הוגנים בכדי לקזז מלאים.

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

שמע, אתה מביא פה דעה שהיא עם כל הכבוד, בכיינית.

יבואנים רוצים למכור ולהרוויח, בדיוק כמוך. אתה מגיע בבוקר לעבודה ואומר לבוס "שמע הדולר ירד אז יאללה תשלם לי פחות"?
יקר לך, אל תקנה. הכל טוב. לא בושה לנהוג על רכב 2015, 2012 או 2009. יש אנשים שיש להם את הכסף לקנות רכב חדש אז הם קונים. גם אני לא מגיע כל בוקר לעבודה על פרארי, או גר בקיסריה, מה לעשות. אלה החיים.

נכון ולא נכון,
השוק הוא חופשי אתה לא רוצה - אל תקנה,
אבל לפעמים צריך\חייבים לקנות והזמינו בשוק המשומשות לא טוב ואז אתה מצפה להוגנות בשוק או תחרות ולא תיאום מחירים וכאן הממונה מטעם המדינה אמור להתערב...

פורסם

בפעם המי יודע כמה:

אין להשוות מחירים בין מדינות שונות ולהסיק מכך מסקנות.

תהליך תמחור של כלי רכב הוא הרבה יותר מורכב ממה שנראה לך.

כן, עד כמה שזה מעצבן תהליך העלאת המיסוי נועד בין השאר כדי להשאיר את מחיר הרכב לצרכן זהה או דומה למרות ההוזלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, CX25GTI כתב:

אני מניח שאתה מרוצה מהקורה בשוק הרכב הישראלי, מהמונופולים , מחוסר התחרות , מהריכוזיות , ממחירי החלפים המנופחים ועוד ועוד.

יבושם לך .

רצינו להחליף את הרכב של האישה, עשינו סיבוב סוכנויות, ראינו את המחירים והחלטנו להישאר עם סיויק 2009 כי היא עושה את העבודה וסה"כ מצב טוב, ומעדיפים לשמור את הכסף לדירה/לילד כרגע.

לא הלכתי להתחנן לנציג מכירות כי "יקר לי". זה לא משנה ממה אני מרוצה ומה לא, אני לא מתבכיין בכל מקום.

רשמו לך - אם המחירים כל כך יקרים וכולם מרוויחים, תפתח סוכנות יבוא.

עריכה:

אגב, מהחתימה שלך אפשר לראות שאתה והאישה לא מתניידים על רכבים מ-2008, למה להיות פראייר של הסוכנויות? תמכור ותקנה רכב ישן, תחסוך כסף.

לפני 10 דקות, llaavvii כתב:

נכון ולא נכון,
השוק הוא חופשי אתה לא רוצה - אל תקנה,
אבל לפעמים צריך\חייבים לקנות והזמינו בשוק המשומשות לא טוב ואז אתה מצפה להוגנות בשוק או תחרות ולא תיאום מחירים וכאן הממונה מטעם המדינה אמור להתערב...

לא מצפה להוגנות מאף אחד, מבחינתי כולם נוכלים שרוצים לעקוץ.

"חייב לקנות" זה רק אם הרכב שלך עבר טוטאל לוס, שאר הדברים זה לא "חייב לקנות" אלא "רוצה לקנות". 

תשלם עוד 3000 שקל על רכב במצב טוב 2016 (במקום להילחם עם המוכר על כל שקל כדי לא לצאת פראייר) ולא תצטרך לשלם 170 אלף לסוכנות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, llaavvii כתב:

איך אתה מגדיר "הוגנות"?

זמינות תמיד יש במשומשות. אולי אין בדיוק את הדגם והשנתון המועדף עליך אבל זה כמו להיכנס לסופרמרקט ולהגיד שיש רעב במדינה כי חסר היוגורט שאתה אוהב.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

רצינו להחליף את הרכב של האישה, עשינו סיבוב סוכנויות, ראינו את המחירים והחלטנו להישאר עם סיויק 2009 כי היא עושה את העבודה וסה"כ מצב טוב, ומעדיפים לשמור את הכסף לדירה/לילד כרגע.

לא הלכתי להתחנן לנציג מכירות כי "יקר לי". זה לא משנה ממה אני מרוצה ומה לא, אני לא מתבכיין בכל מקום.

רשמו לך - אם המחירים כל כך יקרים וכולם מרוויחים, תפתח סוכנות יבוא.

עריכה:

אגב, מהחתימה שלך אפשר לראות שאתה והאישה לא מתניידים על רכבים מ-2008, למה להיות פראייר של הסוכנויות? תמכור ותקנה רכב ישן, תחסוך כסף.

לא מצפה להוגנות מאף אחד, מבחינתי כולם נוכלים שרוצים לעקוץ.

"חייב לקנות" זה רק אם הרכב שלך עבר טוטאל לוס, שאר הדברים זה לא "חייב לקנות" אלא "רוצה לקנות". 

תשלם עוד 3000 שקל על רכב במצב טוב 2016 (במקום להילחם עם המוכר על כל שקל כדי לא לצאת פראייר) ולא תצטרך לשלם 170 אלף לסוכנות.

מחירי הדירות יקרים מאוד , למה הבן שלך צריך לקנות דירה ?

שישכיר .

הוא לא חייב לקנות דירה , שישכיר , לא חייבים לקנות דירה , הוא רוצה לקנות דירה , הוא לא חייב לקנות דירה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

שישכיר .

הוא לא חייב לקנות דירה , שישכיר , לא חייבים לקנות דירה , הוא רוצה לקנות דירה , הוא לא חייב לקנות דירה.

נכון.

בדיוק כמו ROLLUPS, גלידה גולדה, יוגורט פלצני, מסעדה ורכב חדש.

אם יקר לדעתך אז אל תקנה אבל מי אתה שתגיד ליבואן/יצרן בכמה למכור?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 דקות, CX25GTI כתב:

יבושם לך .

השוק הישראלי לא משהו מבחינת מחירים ותחרות, אך גם לצרכן הישראלי יש חלק משמעותי בכך. יבואן/יצרן רוצה למקסם את הרווח שלו, הוא קובע מחיר ואם המחיר הזה מייצר לו, לפי החישובים שלו, את הרווח המקסימלי, אז זה המחיר הנכון מבחינתו. במילים אחרות, אם הצרכן רוכש, אז איזו סיבה יש ליבואן/יצרן להוריד את המחיר? עזוב רכבים, פחית קולה ביילו עולה קרוב ל-9 ₪ כאשר שישייה בסופר עולה 19 ₪, אבל אנשים רוכשים כך שמבחינת יילו התמחור שלהם נכון. 

לצד זה, אם תישאל את מנהלי המכירות של טויוטה מה הכי חשוב ללקוחות של המותג, הם יאמרו לך שהם לא רוצים לראות ירידה במחיר כי זה יפגע להם בשמירת הערך. זה מפגר לחלוטין כי תמכור בזול-תקנה בזול, אבל זו המציאות. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, CX25GTI כתב:

שישכיר .

שוק הדיור מעוות כי המדינה שולטת בקרקעות, שוק הרכב פתוח לתחרות.

אבל גם כאן - האחריות שלי היא כצרכן לעשות פעולות שיאפשרו לי לקנות דירה בתנאים הנוכחיים. לא מעניין אותי כמה עולה דירה בפריז או ארצות הברית, כי אני לא שם, בדיוק כמו שלא אכפת לי כמה עולה BYD בגרמניה.

אז אפשר להיות צרכן חכם, או להיות פראייר שקונה אייפון 15 סופר פרומקס ב-8000 שקל ב-36 תשלומים עם 8 אחוז ריבית, העיקר להיות עם אייפון. או לחילופין, 100 אחוז מימון על סיאט לאון.

אתה יכול לבחור לחסוך, להשקיע ולהגדיל הכנסות או לבכות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בשוק הדיור, אם אין לי מספיק הכנסה כדי לעמוד בתשלומים לבנק על דירה, גר בשכירות לפי היכולת שלי כי זה מה שיש.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

זה בסדר, הוא גם מוכר את אחד מהם, ואני בטוח שזה לא כדי להשתנמך בשנתון...

Just now, SlowRide כתב:

גם בשוק הדיור, אם אין לי מספיק הכנסה כדי לעמוד בתשלומים לבנק על דירה, גר בשכירות לפי היכולת שלי כי זה מה שיש.

זאת לא השוואה רלוונטית, ואני לא יודע למה מר CX החליט להביא אותה. אבל לעומת שוק הרכב, מבחינת החזרי משכנתא ושכירות, הם יכולים להיות מאוד דומים, ואז כול מה שחסר לך זה (חלק מ) ההון העצמי בשביל לקבל את הפריווילגיה של לשלם את השכירות לבנק ולא למישהו אחר. לכן הצרכנות הנבונה יכולה להיות לקנות בית, אבל אתה פשוט לא יכול. אין לזה מקבילה בשוק הרכב

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שווקים שונים כמובן, הפואנטה שההתנהלות צריכה להיות זהה. אם אתה לא יכול, אל תקנה.

בית ורכב זה נכסים שונים לחלוטין.

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

שוק הדיור מעוות כי המדינה שולטת בקרקעות, שוק הרכב פתוח לתחרות.

אבל גם כאן - האחריות שלי היא כצרכן לעשות פעולות שיאפשרו לי לקנות דירה בתנאים הנוכחיים. לא מעניין אותי כמה עולה דירה בפריז או ארצות הברית, כי אני לא שם, בדיוק כמו שלא אכפת לי כמה עולה BYD בגרמניה.

אז אפשר להיות צרכן חכם, או להיות פראייר שקונה אייפון 15 סופר פרומקס ב-8000 שקל ב-36 תשלומים עם 8 אחוז ריבית, העיקר להיות עם אייפון. או לחילופין, 100 אחוז מימון על סיאט לאון.

אתה יכול לבחור לחסוך, להשקיע ולהגדיל הכנסות או לבכות.

גם שוק הרכב מעוות וגם זה בחסות המדינה.

דווקא בתחום הדיור יש לאמעטים אשר מעדיפים לרכוש נכסים בחו"ל , להשכיר שם את הנכס ולחיות בשכירות בארץ.

אני מניח שאתה משתמש בכל נושא הבכי כיוון שהוא קרוב ללבך, אני מנהל את החיים שלי בצורה אחרת.

לפני 23 דקות, David32 כתב:

זה בסדר, הוא גם מוכר את אחד מהם, ואני בטוח שזה לא כדי להשתנמך בשנתון...

זאת לא השוואה רלוונטית, ואני לא יודע למה מר CX החליט להביא אותה. אבל לעומת שוק הרכב, מבחינת החזרי משכנתא ושכירות, הם יכולים להיות מאוד דומים, ואז כול מה שחסר לך זה (חלק מ) ההון העצמי בשביל לקבל את הפריווילגיה של לשלם את השכירות לבנק ולא למישהו אחר. לכן הצרכנות הנבונה יכולה להיות לקנות בית, אבל אתה פשוט לא יכול. אין לזה מקבילה בשוק הרכב

בהחלט להתקדם בשנתון , אבל בשום פנים ואופן לא לרכב חדש.

יש כל כך הרבה מציאות בשוק היום במיוחד במודל 23 של אנשים שקפצו מעל לפופיק וחייבים היום למכור רכבים חדשים לחלוטין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...