Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שנכון הוא שלעיתים הבעלים של סוכנות משנה רוכש רכב על שמו, ומאפשר ללקוחות לבצע נסיעות מבחן על הרכב שלו. כך הוא גם (סוג של) עוקף את התור של נסיעות המבחן אצל היבואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

עזוב, איזה בעל עסק ייתן לעובד זוטר 150,000 שקל שישמור לו ויהיה תלוי ברצון הטוב שלו שיחזיר אותם.

הוא לא אמר, נותן לו את האוטו. הוא אמר, רושם על שמו :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא עובד זוטר אלא מנהל אותם התצוגה , ראיתי את הנ"ל אצל יותר מיבואן אחד .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גם מנהל אולם תצוגה הוא עדיין עובד זוטר יחסית. תרשום על שמו שני רכבים ויהיה כדאי לו לעזוב יחד איתם.

אתה יכול לרשום עליו רכב אחד. אם תרשום עליו 10 יהיה לשניהם עסק כבר עם רשויות המס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מניח שהיבואנים לא עשו אותם באצבע והם הגנו על עצמם במקרה של יצרתיות יתר של העובדים שלהם.

פורסם
לפני 43 דקות, CX25GTI כתב:

לא עובד זוטר אלא מנהל אותם התצוגה , ראיתי את הנ"ל אצל יותר מיבואן אחד .

בזה דווקא נתקלתי.

הייתי בסוכנות פיג'ו בנתניה לבחון את ה- e-208. הגעתי בהפתעה ללא הודעה מוקדמת. כשרציתי לעשות נסיעת מבחן הסבירו שרכב המבחן לא נמצא במקום כי הוא הרכב של אשתו של בעל אולם התצוגה / מרכז השירות. לבסוף תואמה נסיעת מבחן למועד אחר ואני משער שזה באמת משמש בתור רכב עבורה, שכן הוא הגיע יחסית מלוכלך.

אבל אני לא חושב שאפשר להחזיק ליין של רכבים כולם בבעלות המשפחה...

פורסם
לפני 54 דקות, CX25GTI כתב:

אני מניח שהיבואנים לא עשו אותם באצבע והם הגנו על עצמם במקרה של יצרתיות יתר של העובדים שלהם.

איזה הסכם לא חוקי שנועד לעקוף תקנות אתה יכול לעשות שגם תוכל לאכוף אותו?

אם רשמת פיקטיבית כדי שיהיה פרטי (שזה חוקי) אז אתה צריך לשלם שווי רכב. נראה לך שחברה בכזה סדר גודל תתעסק בהעלמות מס שטותיות כאלה?

• אהבתי 1

פורסם

מכיר את הרישום הזה מסוכנויות משנה של שני יבואנים, הרכב רשום על שם בני/בנות הזוג של בעלי הסוכנות ומשמש לנסיעות מבחן. אין כל בעיה בזה ובמכירה ממילא נמכר כפרטי, בדרך כלל עם קילומטרז׳ נמוך יחסית לשנתון. מהיכרות עם שניים כאלה.

שאלתי פעם את בעל הסוכנות על זה והוא אמר שככה אישתו נוסעת על הדגם החדש העדכני בכל פעם, וזה תמיד הדגם הכי מאובזר. כי זה מושך לקוחות - ״תראה גם אישתי יש לה כזה״. (על משקל מוכרי הטלויזיות ״יש לי כזו בדיוק בבית״)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 דקות, zaf כתב:

מכיר את הרישום הזה מסוכנויות משנה של שני יבואנים, הרכב רשום על שם בני/בנות הזוג של בעלי הסוכנות ומשמש לנסיעות מבחן. אין כל בעיה בזה ובמכירה ממילא נמכר כפרטי, בדרך כלל עם קילומטרז׳ נמוך יחסית לשנתון. מהיכרות עם שניים כאלה.

שאלתי פעם את בעל הסוכנות על זה והוא אמר שככה אישתו נוסעת על הדגם החדש העדכני בכל פעם, וזה תמיד הדגם הכי מאובזר. כי זה מושך לקוחות - ״תראה גם אישתי יש לה כזה״. (על משקל מוכרי הטלויזיות ״יש לי כזו בדיוק בבית״)

סוכנות משנה היא עסק פרטי ולא יבואן.

הוא רונה אותו בהנחה יפה לאשתו כסוכנות משנה וזה רכב שלה לכל דבר והיא אחר כך מוכרת אותו בסיוע הסוכנות.

החלק של היבואן מסתכם בהנחה לסוכנות המשנה וקבלת התשלום על הרכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החות׳ים מנקנקים אותנו , והפתרון שך טסלה.

image.thumb.png.7307a2b7267e86d94f86de169e4a8407.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חדשות רכב - יונדאי אלנטרה התעדכנה - והמחיר שובר שיאים - iCar

האלנטרה מתחילה במחיר של 170K...

טיפש מוחלט מי שמשלם את הסכום הזה על רכב משפחתי בינוני לחלוטין.

היבואן שמכוון את הרכב בעיקר לחברות הליסינג מנפיץ מחירים כדי לשמר את חלקו הגדול בשוק הליסינג.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 14 שעות, CX25GTI כתב:

חדשות רכב - יונדאי אלנטרה התעדכנה - והמחיר שובר שיאים - iCar

האלנטרה מתחילה במחיר של 170K...

טיפש מוחלט מי שמשלם את הסכום הזה על רכב משפחתי בינוני לחלוטין.

היבואן שמכוון את הרכב בעיקר לחברות הליסינג מנפיץ מחירים כדי לשמר את חלקו הגדול בשוק הליסינג.

לא הבנתי מה הקשר בין זה שמדובר ברכב שמכוון לשוק העסקי לבין איך המחיר הגבוה לשוק האזרחי משמר את נתח השוק העסקי של היבואן. 

שוב, לא מדובר במוצר צריכה בסיסי ויש עשרות אלטרנטיבות. מה איכפת לך תמחור לא כדאי של דגם זה או אחר? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האלנטרה היתה ב-2023 גם המשפחתית הכי נמכרת וגם המונית הכי נמכרת בייבוא סדיר.

אז יש חוסר מלאים וחתיכת ביקוש - סיבה טובה להעלות מחירים.

ארב, מס על חשמליות? פולקסוואגן מציעה את ה-ID4 ב-20 אלף הנחה.

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מבצע-מכירות-בפולקסווגן-פברואר-2024-עד-25,000-שקל-הנחה

אידיוט מי שיעדיף סקייוול במחיר הזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...