Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בברצלונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 27.8.2022 בשעה 11:56, ntd כתב:

אחלה מקום. הייתי שם ומומלץ. אפשר לקנות כרטיס משולב ולהיות בלונה פארק הרגיל, נאמר  עד הצהריים, ואז להחליף לבגד-ים ומהצהריים ,כשחם, להיות בפארק המים שצמוד אליו(אבל אם רוצים למצות - אז יומיים.כדאי להגיע מוקדם לפני העומסים הכבדים).

ל- port Aventura  יש רכבת ישירה מברצלונה. נסענו בה - עם מזגן, נסיעה חלקה ומאד נוחה (ומגיעה בזמן). היה צריך ללכת כ-200 מטר מהתחנה לכניסה לפארק.

תודה. משומה חברה שלי לא מצאה תחבורה ציבורית טובה לשם לכן רצתה שנשכור רכב (ולי לא הייתה התנגדות לנהוג). אומר לה לבדוק שוב. היא לא מתעניינת בפארק מים, אבל כן, רוצה שם יומיים גם בפרארילנד.

רוברט ואורי מכיוון שיש רכבים יפים במובטחים, אבל קצת רחוקים ממה שהייתי רוצה לשלם, עולים יותר מפי -3 מקטגוריות אחרות שהסתכלתי עליהם כמו קטגוריות הפרימיום במשפחתיות/מנהלים. אולי באמת פשוט אזמין בSIXST העולמית ולא דרך שלמה. שמתי לב במבט שני בהשוואה למחירים בסיקסט ששלמה כן כולל ללא השתתפות עצמית אבל לא ביטוח צמיגים ושמשות וכן כולל דברים שאני לא צריך כמו כמו נהג נוסף ושירות מיקום פרימיום שאין לי מושג אפילו מה זה אומר.

מכירים קוד הנחה כלשהו לסיקסט העולמית?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הכל באתר הפארק (חיפוש קצר בגוגל).

לעתיד כל אתר שמכבד את עצמו, בודאי פארק שעשועים גדול, מציג באתרו את הדרך להגיע אליו. רק לגגל את שם האתר ו-transportation ותמצא את מבוקשך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...