Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק, סביר או מוגזם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

לאחרונה היה נראה לי שצריכת הדלק עלתה משמעותית, אבל הנקודה היא שמעולם לא ביצעתי בדיקה מדוייקת של צריכת הדלק, ולכן אין לי נתונים להשוות אליהם, מה שתמיד היה ידוע לי שעולה לי כחצי ש"ח לק"מ בינעירוני, וכ-75 אג' לק"מ בעיר, אבל כמובן שהנתון הזה משתנה לכאן ולכאן בהתאם למחירי הדלק.

בשבועות האחרונים התחלתי לבצע רישום מדוייק, ואשמח לקבל חוות דעת ממי שיודע האם זו צריכה סבירה או שמשהו לא תקין.

מדובר בפוקוס רובוטית 2014, צריכה עירונית בערך 1 ל-7/7.5, ובינעירוני משהו כמו 1 ל-13 ק"מ, תקין או לא?

(עירוני= רכב ריק, עם מזגן פול, באיזור מישורי, בינעירוני= בעיקר כביש 6, 120 קמ"ש, כמעט ללא פקקים, רכב עמוס יחסית)

תודה

פורסם

סביר לחלוטין לרכב זה

חבר שלי ישלו 2012 ואותם נתונים

• רעיון טוב! 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

בנסיעה בבינעירוני צריכת הדלק בסדר.

כמובן במידה ותיסע במהירות 90 - 100 קמ"ש
צריכת הדלק תהיה טובה יותר מאשר במהירות 120.

נתוני צריכת הדלק בסביבה עירונית
לא ניתנת לחישוב ולהשוואה לצורך
קבלת חוות דעת מחברי הפורום.

עירוני בפקקים באזור תל אביב והסביבה הקרובה,
שונה מעירוני באזור ראשון לציון או רחובות (לדוגמה בלבד).
נסיעה בעומס תנועה ועמידה ברמזורים/פקקים,
צורכת יותר דלק מאשר נסיעה עירונית בפרברים.

מומלץ שמדידת צריכת דלק תתבצע ברישום כמות הדלק
שנכנס במשאבת הדלק בתחנת הדלק ביחס
למרחק הנסיעה מהמילוי בפעם הקודמת. 

• תוכן חדש...