Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,הגיע זמן טיפול 30K ב XV שלי.

בגלל שהרכב באחריות, מחפש מוסך מורשה סובארו (יודע שאפשר מורשה משרד התחבורה אבל מעדיף של סמלת)

גר באיזור יקנעם.

מה מומלץ? חמודי בעכו? מישל בחיפה? הנוצץ בקרית אתא? או אמין בנצרת?

אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה,

ליאור.

פורסם

טיפלתי שנים בנוצץ ב 2 סובארו שונים, מאוד ממליץ.

מקצועיים ושירותיים 

• רעיון טוב! 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 21.8.2022 בשעה 20:25, nev כתב:

יש לך המלצה על מישהו באיזור המרכז?

לא יודע להמליץ על מורשה יבואן.

מכיר את "המוסך הירוק" בפ"ת, תוכל לדבר עם אמיר, הבעלים, לגבי היכרותו את הדגם שלך.

מוסך מקצועי, אמין וישר.

• רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

גר ביקנעם, מטפל במוסך מישל בצ'ק פוסט. בגדול די מרוצה, יחסית למוסך יבואן הם בסדר גמור. גם מוסך עדי בחדרה בסדר גמור.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתמול עשיתי טיפול, כרגע לא רוצה לציין את שם המוסך.
אני לא אחזור לשם.
החלפת נוזל בלמים, החליפו רק מהמיכל. ששאלתי למה לא מפרקים גלגלים, פותחים פיטמות ומנקזים אמרו לי שככה אמר הבוס. שפניתי למנהל עבודה אז הוא אמר לי שזה מתערבב וגם ככה מחייבים אותי יחסי. איזה תשובה גרועה וחוסר מקצועיות .
ביקשתי שגם יחליפו גלגלים קידמי באחורי. בסוף הטיפול אמר שהחליף, מה שלא היה נכון! אפילו לא פירק את הגלגלים.
העיקר ששם לי מדבקה של המוסך בלי לשאול אותי.

ליאור 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז עוד עדכון.

אחרי הטיפול במוסך שלחו לי למלא סקר.

אז רשמתי שם בדיוק מה שרשמתי פה.

מתברר שמתייחסים לזה ברצינות בסמלת. עשו לזה תחקיר (יש להם מצלמות אבטחה במוסך) והתקשרו אלי לפני כיומיים, אמרו לי שהעובד פוטר (לא נעים לי עם זה...) ושאני מוזמן להחלפת נוזל בלמים על חשבונם כמובן למוסך.

בנוסף הראו לי במצלמות שלהם שכן פורקו הגלגלים (מוזר לי איך פספסתי את זה).

וגם אמרו לי שיש לי 20% הנחה לטיפול הבא.

יפה שלפחות מתייחסים ברצינות למשובים.

ליאור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...