Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד חום מנוע מרצדס A180

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאני מניע את האוטו שהוא קר המנוע מגיע לטמפרטורת עבודה מהר מידי ושאני לוחץ גז שהוא עדיין קר החום מנוע עולה ושאני מוריד את הרגל מהגז החום יורד אבל שהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה(90 מעלות) לא משנה מה הוא נשאר ככה גם אם אני לוחץ וגם בעמידה

מה זה יכול להיות טרמוסטט או חיישן חום מנוע

הרכב שנת 2015 אין נזילות בחיים לא התחמם

עריכה אחרונה על ידי מרצי180
צירפתי סרטון
פורסם (נערך)

הרכב חדש אצלך ?

אני לא מכיר את הדגם הספציפי, אבל יש לא מעט רכבים בהם המצב שתיארת תקין.

לא הבנתי גם למה המנוע מגיע לטמפרטות העבודה מהר מדי. חם עכשיו בחוץ, כל הרכבים מתחממים מהר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

הרכב חדש אצלך ?

אני לא מכיר את הדגם הספציפי, אבל יש לא מעט רכבים בהם המצב שתיארת תקין.

לא הבנתי גם למה המנוע מגיע לטמפרטות העבודה מהר מדי. חם עכשיו בחוץ, כל הרכבים מתחממים מהר מאוד.

כן הרכב חדש אצלי אבל לא שמתי לב לזה לפני זה

וזה היה מוקדם בבוקר בסביבות השעה 7 ולא היה חם בחוץ

• תוכן חדש...