Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 חדשה-חוות דעת מטיול בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חובב צרפתיות אני אבל הפעם קצת התאכזבתי. C4 חדשה, מנוע פיורטק, גיר ידני, רמת איבזור גבוהה שכוללת מושבי עור, גנטים 18, איבזור בטיחות מלא של שמירת מרחק?+סטיה מנתיב כולל תיקון (אישית אני לא אוהב את זה) המנוע כמו כל פיורטק גמיש וחזק כשעיקר כוחו בס"ד ביניים וקצת נחנק למעלה אבל הוא חדש אז אולי ישתפר קצת. הרכב מגהץ היטב את הכביש אבל לא רכרוכי, נוח ושקט. התלונה העיקרית שלי נוגעת לממשק המשתמש: מולטימדיה ללא חיבור לאפל או אנדרואיד ולכן מערכת הניווט נסמכת על מה שהיצרן התקין. הכי מפריע זה לוח שעונים קטן עם רזולוציה של מכוניות מלפני 10 שנים, ממש מזעזע. מסך שיקוף עילי גדול אבל התצוגה בו קטנה ולא יעילה ואין אפשרות לשנות את הנתונים המוצגים. בהשוואה ל3008 בת החמש של אישתי זה פשוט 2 דורות אחורה. כמה ששאר הרכב נחמד הלוח שעונים הזה פשוט מוריד כל חשק מהרכב. 

IMG_20220815_161644.jpg

IMG_20220814_203811.jpg

• מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

גם אני שכרתי רכב כזה לפני כמה חודשים בשוודיה, אבל גיר אוטומטי.

חייב לומר שכאחד שיש לו לא מעט ניסיון עם הדגמים של psa הופתעתי מהרכב הזה, הוא נוח מאוד, חסכוני למדי (בערך 1 ל-20 ממוצע על פני שבוע) ומאובזר יפה ביחס למחירו.

מערכות הבטיחות לדעתי עובדות שם מעולה גם השמירה על הנתיב וגם בקרת השיוט האדפטיבית.

ד"א אני לא מבין את התלונה על המערכת, אני התחברתי עם אנדרואיד אוטו והכל עבד מצויין.

IMG_20220408_182002.thumb.jpg.f571775b7e4b313eb28737c35289d3ea.jpg

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
לפני שעה, Froyne כתב:

רגע, אם הבנתי נכון הרכב עצמו סבבה, רק חסר חיבור לטלפון והלוח שעונים קטן?

נו...

אתה לא תאמין (או אולי דווקא כן תאמין?) עד כמה דברים קטנים בעיצוב הפנים של האוטו, יכולים לבאס נהג, במיוחד אם הוא בעל הרכב החדש.

ובמיוחד דבר לא קטן כמו לוח השעונים.

אני יכול להעיד על עצמי שקניתי פעם רכב שנחשב למכוער מבחוץ (בעייני הוא דווקא נראה בסדר), גם בגלל שלוח השעונים שלו היה בעיצוב הרבה יותר מוצלח מהרכב האחר ששקלתי לקנות.

לרכב השני היה  עיצוב חיצוני מוצלח יותר.

אין מה לעשות, רוב הזמן אנחנו רואים את הרכב שלנו מבפנים.

(*) שני הרכבים היו של אוטו ייצרן.

• מעניין 1
פורסם
לפני 9 שעות, Froyne כתב:

רגע, אם הבנתי נכון הרכב עצמו סבבה, רק חסר חיבור לטלפון והלוח שעונים קטן?

נו...

כן, אמנם אני חסיד של פשטות וממש לא ממעריצי טסלה אבל אנחנו בדור של כלי רכב מודרנים ומבחינתי לוח השעונים והממשק של המולטימדיה ברמה כזו נמוכה זה ממש טרן אוף.  אתמול השתמשנו ביונדאי i20 של bolt(רעיון וביצוע מצויין עם אפשרויות השכרה וחניה) הלוח  וממשק ההפעלה היו מרשימים ויעילים בהרבה. מה הבעיה של סיטרואן לדבוק במסך קטנטן עם רזולוציה של לפני 10 שנים? גם מסך המולטימדיה קטן ואיכותו נמוכה. 

פורסם

הצג מעט מבאס, עושה רושם של שידרוג מהקקטוס מאשר דור חדש כמו בc5 למשל.

אני כבר רואה מחליפה לקקטוס אי שם בעתיד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, ניצן א כתב:

כן, אמנם אני חסיד של פשטות וממש לא ממעריצי טסלה

לא מצפה מזר להבין זאת, אבל למינימליסטיות של טסלה מתרגלים תוך יום בערך, ואת זה אומרים גם כאלה שהיו מאוד מאוד סקפטיים.

לממשק גרוע אני מסכים שהרבה יותר קשה להתרגל (הממשק והזריזות של המסך בטסלה פשוט מעולים).  

פורסם

לא הבנתי. רמת גימור גבוהה אבל בלי קארפליי? מוזר. בכל אופן בדגמים בארץ יש תמיכה בקארפליי ואנדרואיד אוטו (חוטיים) עוד מהקקטוס מתוחת הפנים. 

• תוכן חדש...