Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווי רכב - טוסון 06/2019 2.0 פריים פלוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

על השעון כ- 31,000 ק"מ, הנזק היחיד ברכב מעבר לבלאי ושפשופים קלים מאוד הוא שפשוף קל דלת צד נהג שהוריד את פס הקישוי + מעיכה קטנה בסף הדלת (סלע בחניה שלא היה מספיק גבוה שאראה אותו במראות, אבל מספיק גבוה כדי להזיק).

מסתיים לי חוזה הליסינג וחברת הליסינג רוצה למשוך את הרכב חזרה. בתאוריה אני יכול לרכוש אותו במחיר ידוע מראש.

בכמה באמת לדעתכם נמכרים כלי רכב בנתונים האלה?  לפי יד 2 הכי זול בק"מ סביר הוא 121,000 ש"ח, וגם זה חריג. השאר בסביבות 130-140. הרכבים באמת נמכרים במחירים האלה, או מדובר בסתם הנפצות של אנשים?

פורסם

רכבים כאלה בני 3 נמכרים מעל המחירון, גם מליסינג. והכל בגלל מחסור ברכבים חדשים.

מה המחיר שתצטרך לשלם כדי להשאיר את הרכב אצלך? לא בתיאוריה אלא בפועל, כי גם חברת ליסינג מודעת למצב השוק ואפשרות למכור את הרכב מהמגרש במחיר טוב, בטח רכב עם קילומטראז' נמוך ושלדה נקיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

את כדאיות הרכישה מבחינת המחיר אתה בוודאי כבר יודע , כי המחיר נקבע מראש. עכשיו השאלה מה מצבו של הרכב והאם הוא מתאים לך. כמה שריטות ופס קישוט הם באמת לא משהו בעל משקל בהחלטה לקנות או להחזיר לליסינג. קח בחשבון הכללי שחב הליסינג תחייב אותך כנראה ברוחב לב על כל שריטה ופגם, סכום שעלול להיות לא קל לכיס.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אם זה לשימוש אישי והרכב מתאים - שווה ( בוא נראה שהם יעמדו בתנאים האלה ולא יעשו תרגילים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה או מי מבני משפחתך ירכוש את הרכב כדי להשתמש בו - מדובר (כנראה) בעסקה טובה.

אם אתה רוכש את הרכב כדי לעשות רווח מהיר, יתכן שתופתע לרעה. זה סוג של הימור. 

השאלה 12.5% מאיזה מחירון המלא? זה שאחרי ההפחתה של הליסינג? ואולי יוסיפו לך על הקילומטראז' נמוך? בדוק היטב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני עדיין לא יודע מה יהיה השימוש. עלות ליסינג היום לרכב דומה, או מתאים יותר למשפחה שלי (5 מקומות עם מקום ל-3 כסאות בטיחות, ילדים בני 4.5, 4.5 ו-3 או 7 מקומות) עולה לפחות 30-40% יותר מאשר שילמו עבור הרכב הזה. בסופו של דבר שיקול המעסיק אם הם מוכנים לספוג את ההוצאה או לא.

אם לא יסכימו לספוג את העלות הנוספת, יכול להיות שכדאי לרכוש לשימוש אישי ולהמשיך לנסוע בו במקום הרכב של בת הזוג.

עלות הרכב צפויה להיות 100,000 אם אני מבין נכון. אם המחירים המבוקשים ביד-2 קרובים בצורה כלשהי למציאות, אין לי שום דבר להפסיד בכל מקרה. אם צריך, נשתמש - ואם לא, נמכור.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם

לדעתי במחיר של כ 100000 שח תחטוף את זה. אני מסופק אם חברת הליסינג תמכור לך במחיר כזה. הם יעשו שמיניות באוויר להרים את המחיר. רכבים כאלו שמורים נמכרים בכ 30-40 אלף שח יותר. בהצלחה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

צפה ל:

- תוספת 5% בגין ׳השבחה׳

- חודשי עליה

- צבע מיטלי

- חלק יחסי של האגרה השנתית

רכישת רכב שאתה מכיר מהווה יתרון גדול.

עם זאת, כלכלית - סביר למדי שההנחה באחוזים שתקבל בפועל במועד הרכישה תהייה נמוכה יותר מההפחתה בעת מכירה.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם (נערך)

סחבק רכש שלוש פעמים בעברו, מדבר מנסיון אישי. כמובן שלא מחייב שכך יקרה איתך.

חברות הליסינג תעשינה מטבע הדברים, כל מאמץ למיקסום הכנסותיהן.

עם הזמן למדתי להתמודד ברמת הצלחה כזו או אחרת.

כשנדרשתי לתוספת השבחה, שאלתי את הנציג ׳איזו השבחה אם הרכב נשאר בחזקתי לכל אורך התהליך? האם אתם מחזיקים חוליית שיפצורים הפועלת בחשכת הליל?׳ 

אך הנקודה המכרעת תלויה בניסוח החוזה: אם קיים סעיף המאפשר רכישה בהנחה קבועה (קרי, חד-צדדי, הלקוח יחליט בלעדית באם ירכוש או יוותר) וללא החרגות - גישה תקיפה משהו עם רמיזה להפרת תנאי מתנאי החוזה, תעשה את העבודה.

לאחר קבלת הצעה, אל תתבייש להתמקח קלות. למרבית הנציגים מכירת הרכב מבלי לקבלו בחזרה, שווה כמה זוזים.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי waterman
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

קיבלתי הצעה לרכישה - 101,000 במקום 114,500 (מחירון יבש). לא עשו שום קונץ.

עדיין לא ברור לחלוטין מה יקרה הלאה, אם אמשיך עם ליסינג תפעולי או פרטי במימון המעסיק, או שאעבור למודל החזר הוצאות.

במחיר הרכישה הזה, האם קרוב לוודאי שלא אפסיד עליו דבר גם אם אשתמש בו חודשיים ואמכור?

תודה

פורסם

תראה, מחירון לוי יצחק לרכב כזה, יד שניה, כשהראשונה ליסינג נהג יחיד (לך תוכיח), הוא 107K, אז יש הנחה יפה. מצד שני, רכב שנמכר חודשיים אחרי הרכישה יראה חשוד מאוד ויקשה מעט על המכירה.

בכל זאת, בשוק הנוכחי, אני באמת חושב שאין לך מה להפסיד. אם תוכל להציג הוכחות שהרכב היה ברשותך בשנות הליסינג שלו (לא יודע אילו - חוזה עם מס' רכב? תמונות?), לדעתי, זה מאוד יעזור ויגדיל את הכדאיות.

• תוכן חדש...