Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, בדיוק עשינו בדיקה לרכב שרציתי לקנות לאחותי. עלו בבדיקה כל מיני בעיות ביניהן פגיעה בקצה שלדה שהמוכר לא ציין/לא הכיר. אין לי מושג כמה הבעיות משמעותיות, והמוכר רצה 20,500 לפני הבדיקה.

מה דעתכם? לקחת? להוריד מחיר? לבטל את כל העניין?

936F119B-BFBF-4AA7-807E-EDB21E123A56.jpeg

עריכה אחרונה על ידי 8 כוח פוני
פורסם (נערך)

והיה למוכר הסבר לתוצאה ? 

אמר לך משהו על התאונה מראש ?

כי הבדיקה לא מגלה הכל ויכול להיות שהוא מסתיר עוד. 

אתה חושב שהיה לו ביטוח מקיף ? שווה להוציא היסטוריה ביטוחית.

איך הרכב עבר טסט עם חלון נהג מושבת וצמיגים יבשים ?

בדקת כמה תעלה החלפת בולם קידמי ? גומיות ? אולי משולש ? 

הרכב מוזנח וידרוש יישור קו. בגלל זה מחירו זול ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נראה שהרכב די מוזנח.

המחיר הנדרש הוא 10% מעל המחירון מופרז לגמרי לרכב ממוצע מינוס.

לא הייתי מתרגש מקצה שלדה ברכב בגיל הזה.

יישור קו יעלה עוד כמה אלפים. אין ברכב הספיצפי שום דבר מיוחד בגללו שווה להתמקח עליו - לא נראה שהוא יתרצה למכור ב-13-14 מה שנראה כמו שוויו האמיתי של הרכב הזה (ואולי אפילו הפרזתי כלפי מעלה)

ספציפית לגבי מאזדה 2 משנים המדוברות - הדגם אוברייטד והמחירים בהם הוא נמכר הן אחת התמורות הגרועות יותר לכסף, כשבאותו כסף אפשר לרכוש מאזדה 3 צעירה בשנתיים-שלוש,  צריכת הדלק ועלויות האחזקה דומות אם לא נמוכות יותר.

בלאי ברכב כזה לא מטריד אותי (בכל זאת מדובר על רכב בן 15) אך הממצאים מראים שהוא לא מטופל וזקוק ליישור קו די מקיף, ולא זול.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסוג הבדיקות שלא אומרות כלום וגם אין אחריות בבדיקה על כלום.

לקחת רכב בגיל הזה לבדיקה זה בזבוז כסף.

צריך להכניס אותו למוסך שיעיף מבט.

מעל מחירון לא הייתי משלם בשום מקרה 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 12.8.2022 בשעה 15:34, zvit כתב:

נראה שהרכב די מוזנח.

המחיר הנדרש הוא 10% מעל המחירון מופרז לגמרי לרכב ממוצע מינוס.

לא הייתי מתרגש מקצה שלדה ברכב בגיל הזה.

יישור קו יעלה עוד כמה אלפים. אין ברכב הספיצפי שום דבר מיוחד בגללו שווה להתמקח עליו - לא נראה שהוא יתרצה למכור ב-13-14 מה שנראה כמו שוויו האמיתי של הרכב הזה (ואולי אפילו הפרזתי כלפי מעלה)

ספציפית לגבי מאזדה 2 משנים המדוברות - הדגם אוברייטד והמחירים בהם הוא נמכר הן אחת התמורות הגרועות יותר לכסף, כשבאותו כסף אפשר לרכוש מאזדה 3 צעירה בשנתיים-שלוש,  צריכת הדלק ועלויות האחזקה דומות אם לא נמוכות יותר.

בלאי ברכב כזה לא מטריד אותי (בכל זאת מדובר על רכב בן 15) אך הממצאים מראים שהוא לא מטופל וזקוק ליישור קו די מקיף, ולא זול.

בדיוק כך - מדובר ברכב שלא שווה את הכסף הנדרש גם כאשר הוא במצב מושלם.

ראיתי מאזדה3 בגיל כזה שמחליפות ידיים בחצי מהמחיר הנדרש, עם ריג'קטים שלא עולים יותר מאשר בבדיקה שפות"ש העלה,

ברכב כזה ישן, סימני הזנחה הם כמובן מה שמבדיל בין רכב ששווה קצת מעל מחירון לרכב שלא שווה לטרוח בגינו.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...