Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, davemustaine87 כתב:

אני ממש לא חושב שה-4 הללו זה משוכנעים. שהרי בשביל לשכנע מישהו, צריך קודם "צוד" אותו,  וזה מאוד קשה כשאתה לא מוסר מחיר לא באתר ולא בטלפון.

אני לא אתפלא אם אלה מקורבים שקנו את הרכבים האלה בהנחה יפה מאוד. 

יכול להיות שאתה צודק, אבל לפעמים ניכנסים אנשים שלא ממש מבינים במכוניות ואוכלים כל דבר שהמוכר אומר להם פלוס העובדה שזה אספקה מיידית כניראה שיחק תפקיד משמעותי פה 

פורסם
לפני 5 שעות, ofer3212 כתב:

יכול להיות שאתה צודק, אבל לפעמים ניכנסים אנשים שלא ממש מבינים במכוניות ואוכלים כל דבר שהמוכר אומר להם פלוס העובדה שזה אספקה מיידית כניראה שיחק תפקיד משמעותי פה 

אספקה מידית?

קפוץ לדלק מוטורס, שם תוכל לקבל מאזדה 3 סדאן במחיר מעט יותר נמוך וגם באספקה מידית.

לא הרכב הכי טוב בקטגוריה, אבל הרבה יותר טוב מהסיטי זה בטוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 20 דקות, itsik170 כתב:

אספקה מידית?

קפוץ לדלק מוטורס, שם תוכל לקבל מאזדה 3 סדאן במחיר מעט יותר נמוך וגם באספקה מידית.

לא הרכב הכי טוב בקטגוריה, אבל הרבה יותר טוב מהסיטי זה בטוח.

אין ספק שאתה צודק אבל בכל זאת הצליחו איכשהו לשכנע 4 אנשים...

פורסם

השאלה באיזה מחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אזור ה-100K זה יכול להיות אטרקטיבי מאוד, במיוחד לשם השוואה שה-I25 שדי דומה לה במימדים ובחוסר אביזרי בטיחות והיא עולה באזור ה120K.

לא כל כך מבין למה לא לפרסם את המחירים? כאילו מה זה עסק לא חוקי?

פורסם

זהו - לדעתי, 100 אלף לא סביר. 

אבל סביב 120 יכול להיות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נראה שחברות ההשכרה / ליסינג קפצו על המציאה, ראיתי כבר 3 כאלה בשבוע האחרון על הכביש בשימוש לקוחות.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, ofer3212 כתב:

אשכרה 4 אנשים פרטים השתכנעו לקנות את הפח הזה

היו גם כאלה שקנו אטראז' חדשות.

יש אנשים שלא באמת אכפת להם במה לנסוע, העיקר שיהיה מספיק מרווח, לא יעשה בעיות, לא יצרוך הרבה דלק, ולא יהיה יקר מדי.

אלה בדרך כלל אנשים שנמצאים על הכביש מחוסר ברירה, או שהתייאשו מגרוטאות יד2, ורוצים חדש עם אחריות לשם שינוי, או שניהם.

ועם המצב של תחב"צ בארץ, יש לא מעט אנשים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 36 דקות, vadim6385 כתב:

היו גם כאלה שקנו אטראז' חדשות.

יש אנשים שלא באמת אכפת להם במה לנסוע, העיקר שיהיה מספיק מרווח, לא יעשה בעיות, לא יצרוך הרבה דלק, ולא יהיה יקר מדי.

אלה בדרך כלל אנשים שנמצאים על הכביש מחוסר ברירה, או שהתייאשו מגרוטאות יד2, ורוצים חדש עם אחריות לשם שינוי, או שניהם.

ועם המצב של תחב"צ בארץ, יש לא מעט אנשים כאלה.

זה הסיפור שלי ושל אבי לאחר האבאו 2004 ששירתה אותנו נאמנה 16 שנה... עד שהתחילו גל של תקלות במחיר של 2 רכבים כאלה.

רק שהחלטנו להתפנק על סיוויק 1.5T

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השבוע ראיתי אותן במגרש של אלדן בלוד.

לידם חנתה כמות די מכובדת של יונדאי באיון חדשות - כנראה שגם הוא מכוון לציים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וזה פורסם בפייסבוק

https://www.facebook.com/376738265858427/posts/pfbid02MbzdaCegDaq1kkepcj5e5vUeBmBnXcL7SWXbDfguD858Ys99HQajC3Ec5g9RP4ujl/

רכב מנהלים? איזה מנהלים בדיוק.

לפראייר התורן, העיקר שנותנים לו את זה ב-1000 שקל לחודש.

פורסם (נערך)

בהודו חביבי המנהלים חוגגים עם ההונדה סיטי.

שים לב לברושור שתורגם בגוגל טרנסלייט עם תרגום מטופש: https://automax.co.il/wp-content/uploads/2022/08/HONDA-CITY.pdf

תהנה מ"מרכז המדיה ועם שלט נהיר במערכת המיזוג" או מאופטיקת הLED וכמובן אי אפשר לשכוח את ה"הסלון של מכונית זו משופע בפרפראות פונקציונליות"

עריכה אחרונה על ידי noknok
  • אהבתי 2
  • מצחיק 5

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...