Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, calmride כתב:

תקנו אותי אם אני טועה, אבל המחיר המוצהר הוא הבסיס למחיר הטסט.

כלומר בשביל המראית עיין של מחיר יקר ואז הנחה - משלמים בטסט גבוה..

לא. רק המחיר בפועל קובע

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 10 שעות, calmride כתב:

תקנו אותי אם אני טועה, אבל המחיר המוצהר הוא הבסיס למחיר הטסט.

כלומר בשביל המראית עיין של מחיר יקר ואז הנחה - משלמים בטסט גבוה..

צודק, רוב הצרכנים לא ממש מודעים לכך שאגרת הרישוי גבוהה יותר, בכל מקרה מדובר בהפרש קטן של 119 ש"ח לשנה (במקרה של ה-City)

לפני שעה, tinoki כתב:

לא. רק המחיר בפועל קובע

המחיר הרשמי הוא הקובע לעניין אגרת הרישוי (זניח) ושווי השימוש (יכול להיות משמעותי)

לפני 9 שעות, רועי5 כתב:

מכבי חיפה עסק יקר, משהו צריך לממן את זה.

לא מדובר ביבואן הרשמי של הונדה (חברת מאיר שיעקב שחר נמנה על בעליה) אלא חברת "אוטומקס"

פורסם

באיזה שוק אירופאי הרכב הזה נמכר שיש לו תקינה? כי עד היום נתקלתי בו רק בשווקי אסיה או דרום אמריקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

השיקוץ מגיע אל הכבישים:

image.thumb.jpeg.d3c970380a5af7f7ac7c9ab57cc853d6.jpeg

במגרש שאריות ה-0 ק"מ הקרוב לביתכם. על התמחור נותר לומר רק -🤦🏻‍♂️

• מצחיק 3
פורסם

אפשר לקנות בזה מאזדה 3 ספיריט ולקבל עודף

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאמין שזה אותם סוגי אנשים שקנו את הסיוויק בייבוא מקביל במחיר שדרשו.

כאלה שעוד חושבים שהונדה זה פרימיום.

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, vadim6385 כתב:

אפשר לקנות בזה מאזדה 3 ספיריט ולקבל עודף

הונדה סיטי סיוויק יותר טובה ממאזדה 3 לאנטיס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2
  • לא הבנתי... 1
  • מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אף אחד לא יקנה במחיר הזה, הוא נופח כדי לתת הנחה יפה שתגרום ללקוח להרגיש טוב. אבל עדיין גם אחרי ההנחה אני לא מצליח לחשוב על סיבה לקנות את האוטו המכוער ונטול אבזור הבטיחות הזה.. כל ג'יפון קומפקטי יעשה עבודה יותר טובה, ובוודאי פורד פוקוס שתשאיר הרבה עודף ותהיה הרבה יותר מודרנית ומאובזרת.

אם מישהו ממש מתעקש על משפחתית לשווקים מתפתחים נטולת אבזור בטיחות אז זו תהיה כנראה קצת פחות גרועה:

https://www.yad2.co.il/s/c/vw6922gf

פורסם

יותר מתאים לה הונדה אטראז'

או הונדה סלריו

איך מעלים רכב כזה לכביש ללא בטיחות וללא כלום בשנת 2022. לול.

מי שקונה את הרכב הזה - מגיע לו!

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 3 שעות, Mike808 כתב:

אם מישהו ממש מתעקש על משפחתית לשווקים מתפתחים נטולת אבזור בטיחות אז זו תהיה כנראה קצת פחות גרועה:

https://www.yad2.co.il/s/c/vw6922gf

הרכב במודעה זה קיה פורטה ולפי מה שאפשר לראות לא מדובר בדגם האמריקאי - שם לא מציעים את גרסת ה-1.6 ובמושעה אפשר לראות שיש לרכב מובילאיי.

הרכב מקביל ליונדאי אלנטרה, אבל טלקאר כבר לא מייבאים את הדור החדש (אבל כן מייבאים את הסיד בזמן שכלמוביל לא מייבאת את ה-i30) והוא קטגוריה מעל ההונדה.

די מאכזב שיבואנים מקבילים מביאים רכבים במפרטים שהיו רלוונטים לפני יותר מ-5 שנים (משפחתית עם מנוע 1.6, מובילאיי) ומצד שני בטח מציעים במחיר לא כל כך אטרקטיבי ומצליחים למכור רק בגלל בעיות מלאי.

פורסם
לפני 5 שעות, Mike808 כתב:

השיקוץ מגיע אל הכבישים:

image.thumb.jpeg.d3c970380a5af7f7ac7c9ab57cc853d6.jpeg

במגרש שאריות ה-0 ק"מ הקרוב לביתכם. על התמחור נותר לומר רק -🤦🏻‍♂️

המחיר ברופי הודי?

הדגם הכי מאובזר נמכר ב ~72000 ש"ח (כולל רישוי וביטוח)... 

פורסם

גם אם המחיר היה בוון צפון קוריאני או דולר זימבבואה, זה עדיין הזוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, itsik170 כתב:

הרכב במודעה זה קיה פורטה ולפי מה שאפשר לראות לא מדובר בדגם האמריקאי - שם לא מציעים את גרסת ה-1.6 ובמושעה אפשר לראות שיש לרכב מובילאיי.

הרכב מקביל ליונדאי אלנטרה, אבל טלקאר כבר לא מייבאים את הדור החדש (אבל כן מייבאים את הסיד בזמן שכלמוביל לא מייבאת את ה-i30) והוא קטגוריה מעל ההונדה.

די מאכזב שיבואנים מקבילים מביאים רכבים במפרטים שהיו רלוונטים לפני יותר מ-5 שנים (משפחתית עם מנוע 1.6, מובילאיי) ומצד שני בטח מציעים במחיר לא כל כך אטרקטיבי ומצליחים למכור רק בגלל בעיות מלאי.

על הזנב דווקא מופיע סראטו, יכול להיות שהוא נמכר במפרט הזה במזרח אירופה ונרכש מדילר שפועל שם. הפורטה נמכרת בארה"ב עם אבזור בטיחות אקטיבי לכן זה לא רכב במפרט אמריקאי.

• תוכן חדש...