Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

בטווח זמן הקרוב אני מתכנן להחליף את הרכב השני שלנו (סוזוקי SX4 האצ' 11/2013, יד 1 פרטית עם 145K קילומטר וספר טיפולים מלא) לרכב היברידי בשנתון מתקדם יותר - מתוך שיקולי חיסכון בדלק ומערכות בטיחות מתקדמות הרבה יותר (משפחה עם שני ילדים). בנוסף חשוב לציין שהרכב הראשון בבית הוא קיה סלטוס 2021 בגימור EX ואנחנו מאד נהנים ממה שיש לו להציע ובעיקר מהישיבה הגבוהה.

לאחר מחקר ובדיקה די מעמיקה (כולל המון פוסטים כאן בפורום) החלטנו על קיה נירו, ברמת גימור EX גם כן (חשוב לנו מאד שהיא תהיה עם היסטוריה פרטית בלבד), בעיקר בגלל שיש לנו ניסיון טוב עם קיה ובעיקר עם מערכת המולטימדיה הנוחה מאד שלהם והישיבה הגבוהה.

התקציב שלנו עומד על 100-110K, שמתוכם 30-35K יגיעו ממכירה / טריידאין על הסוזוקי.

בתקציב הזה ראיתי שאני יכול למצוא בעיקר קיה נירו EX בשנתונים של 2019 ובודדות גם של שנתון 2020.

השאלה שלי היא בעיקר לגבי מתיחת הפנים שאני יודע שעשו לדגם במהלך 2019 (לא סגור בדיוק מתי) - מה בדיוק השתנה שם ועד כמה זה אמור להחשב משמעותי ?

(אני לוקח בחשבון שאם זה אכן שינוי משמעותי, אצטרך להתעקש על דגם עם תאריך עלייה לכביש מאוחר יותר שיהיה לאחר המתיחת פנים).

בנוסף, ידוע האם לדגם הזה יש גלגל ספייר בבגז' או שהוא מגיע עם ערכת ניפוח (מינוס גדול בעיניי)?

שאלת בונוס למבינים - האם שווה יותר למכור את הסוזוקי שלי בשוק הפרטי ואז לקנות את הנירו במחיר מלא או לחפש לרכוש דרך טריידאין מטריידמוביל למשל (שוב, לא רוצה רכב עם היסטוריית ליסינג)?

תודה רבה לכל העונים!

עריכה אחרונה על ידי AlonBZNR
פורסם

לגבי מתיחת הפנים שקרתה באמצע 2019 יחידת ההנעה נותרה ללא שינוי השוני העיקרי הוא בנראות קצת חיצונית והרבה מאוד פנימית ששם הגדילו את המסך ל8 אינץ' ועשו אותו כחלק מכל הפנל מאוד יפה כזה:y2_9_05250_20220612004530.jpeg

לפני מתיחת הפנים הרבה פחות יפה כזה:y2_7_05771_20220607164434.jpeg

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

אמצע שנה איזור יוני

פורסם

נדחף קצת לשרשור, מישהו יודע איך המערכות האוטונומיות של הרכב והאם יש הבדל בלפני ואחרי המתיחת פנים? הכוונה לACC, שמירה על נתיב ומצב זחילה

פורסם

לטעמי (נסיון ארוך עם 2 הדגמים) בשמירה על הנתיב (מעצבן רובם מבטלים בתחילת הנסיעה) הלכו אחורה בדגם הקודם השמירה הייתה יותר טובה.

בידוד הרעשים השתפר (מעט) בדגם המתוח.
פלאג אין ללא גלגל רזרבי,
היברדית - עד כמה שאני זוכר היה גלגל צר.

פורסם
לפני 13 שעות, llaavvii כתב:

פלאג אין ללא גלגל רזרבי,
היברדית - עד כמה שאני זוכר היה גלגל צר.

חיובי

פורסם

תודה רבה על התגובות.

מה דעתכם לגבי הסוזוקי? שווה לנסות למכור בפרטי על מחירון (נתונים מעולים יחסית לרכבים דומים בלוח) או ללכת לטריידאין?

פורסם

טריידאין איננו מוסד צדקה .

לגרסת ה 5 דלתות של רכב זה יש שוק מעולה בגלל המראה הג'יפוני חביב הבנות והמותג ולכן הייתי מוכר לבד.

ועוד יותר בגלל שאתם יד ראשונה ויש ספר טיפולים מלא

פורסם

כן, אני מניח שיש לזה ערך משמעותי. יש לי קבלות ומסמכים על כל דבר שהרכב הזה עבר, 6 שנים במוסכי יבואן ואח"כ במוסך מורשה בנתניה. זה בטוח יכול לתת ביטחון לקונה ושווה לשלם על זה קצת יותר מרכב ללא תיעוד מלא. זה אחד השיקולים שלי לפחות

פורסם

יש שוני במולטמדיה.

בדגם החדש בלם היד הוא חשמלי,מה שמאפשר auto hold ובקרת שיוט עד לעצירה לעומת בלם שמופעל ברגל בקודם.

בידוד רעשים משופר בחדש.

אם זה לא משמעותי והנירו הלא מתוח במצב יותר טוב אז הייתי הולך עליו.

פורסם

אני צפוי לראות הבדל משמעותי במחיר בין קיה נירו 2019 של תחילת שנה לבין כזו של סוף שנה?

יש לזה משמעות במחירון בדרך כלל?

פורסם
בתאריך 24.6.2022 בשעה 21:57, AlonBZNR כתב:

אני צפוי לראות הבדל משמעותי במחיר בין קיה נירו 2019 של תחילת שנה לבין כזו של סוף שנה?

יש לזה משמעות במחירון בדרך כלל?

יש הבדל משמעותי מאוד

• תוכן חדש...