Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופציה לקנות רכב חדש מיבואן רשמי בהנחה אבל אני צריך לרשום את אחותי כבעלים על הרכב

במידה ואני רושם את שנינו (היא תופיע ראשונה) ואז מוריד אותה במשרד הרישוי האם זה יעלה את "בעלים קודמים" (יד) לרכב?

מישהו מכיר / ניסה?

תודה :)

פורסם
לפני 6 שעות, xD כתב:

זה יעלה את "בעלים קודמים" (יד) לרכב?

לא. 

לא מניסיון אבל אני מצרף סימוכין, סעיף מספר 3, עמוד 12 במסמך.

procedure-032020.pdf

פורסם

תודה על התגובות, רק מוודא -

כלומר בסופו של דבר ברישיון הרכב רק אני אהיה הבעלים ויד 00?

פורסם

זהו שאני צריך לסייג את מה שכתבתי, 

היד לא נספרת אם מסירים את הבעלים הנוספים, והראשי נשאר כמו שהוא. 

אתה אומר שאחותך תרשם כבעלים ראשי ולא כנוסף, לא יודע בוודאות איך זה עובד אם מסירים את הבעלים הראשי ואת הנוסף רושמים במקום הראשי. 

פורסם

עד היום, לא מבין בשביל מה צריך בעלות משותפת.  חברים עשו כך ברכב שלהם לפני שנים וכל מה שזה תרם היה טירטור ביוקרטי של ניירת .  

שמעתי את הטיעון העקום לכשעצמו ,שאחד מהם לא יוכל לממש את הרכב ללא הסכמת השני. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

למשל זה מעגן את הזכויות של שני השותפים ברכב, למקרה של פירוק השותפות וקלקול יחסים. 

פורסם

אני עשיתי את זה בעבר כדי לצרף נהג עם עבר ביטוחי לרכב (סיפור קצת ארוך). בדיעבד זה לא היה נדרש

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

למשל זה מעגן את הזכויות של שני השותפים ברכב, למקרה של פירוק השותפות וקלקול יחסים. 

הרישום המשותף סתם בעייתי. בזמנו בטסטים זה היה טירחה מיותרת (יפוי כח של הבעלים השני) במכירה גם.

יש דרכים להבטיח זכויות בפרוק שותפות. זו הפחות נוחה. 

אגב, במקרה של החברים האחד הסתבך על חשבון השני בעברות מהירות מצולמות. הדוח נשלך לבעלים הראשון הרשום והניקוד נרשם עליו. עד היום הוא אוכל קש מזה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

השתמשתי בשיטה הזאת כדי להעביר את זכות הקניה של רכב הליסינג שלי בתום חוזה לחבר. 

החבר רצה לקנות את הרכב ישירות מחברת הליסינג אך הם התעקשו שזכות הקניה היא שלי בלבד. 
 רשמתי אותו ברישום משותף  במעמד הקניה כאשר אני הבעלים הראשי.   
 כשבוע לאחר הרכישה הוא הסיר אותי מרשיון הרכב בעזרת ייפוי כוח חתום שלי  + תעודת זהות ( אפילו לא הגעתי איתו למשרד הרישוי).

המהלך לא הוסיף יד נוספת לרישוי הרכב וכרגע הוא הבעלים היחידי של הרכב. 

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

תרגיל יפה 😉

• תוכן חדש...