Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני ממש מעוניין לשפר את יכולת הדיבור שלי באנגלית.

מתלבט בין קורב בברלינגטון שמשלב אפליקציה, ומפגש פרונטלי בכיתה קטנה פעמיים בשבוע. ניתן להחליף למפגש בזום.

בוול סטריט, מדובר בעיקר באפליקציה ושיעור בזום בסיום יחידת לימוד. השיעורים הם עם תלמידים ומורים מכל העולם והם מציגים את זה כיתרון בלהתרגל למבטאים שונים.

אשמח להמלצה המבוססת על ניסיון אישי או ניסיון של חברים

פורסם

זה תחום אחד שבו לא הייתי מסתמך על חוכמת ההמונים, משום שלכל אחד יש את סגנון הלימוד שעובד בשבילו. ב-15 שנה האחרונות עברתי 4-5 בתי ספר ומספר דומה של מורים פרטיים ללימוד שפה, חלקם היו יותר מהנים מאחרים אבל עדיין לא מצאתי אחד אפקטיבי שבאמת יזניק אותי לרמה הבאה. ההמלצה שלי היא לנסות מספר מקומות וסגנונות ואז להיצמד לזה שעובד הכי טוב בשבילך, לא זה שעבד היטב בשביל אחרים.

• אהבתי 2
פורסם

Jerusalem post lite talk שמעתי על המלצות חמות..

אולי גם אנסה.. זה 15 דקות של שיחה בטלפון.

זה אולי נשמע לך קצת אבל 10 דקות של שיחה רצופה השיניים שלך נשברות. ולא צריך יותר מ15 כל פעם אתה לומד קצת 

• תוכן חדש...