Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד הנפצע הוא האשם (זה ההיגיון שאני הולך לפיו)

ואיך קיבלתי את ההיגיון הזה ? מרכיבה על אופנועים.

על אופנוע כל תאונה, בין אם באשמתך ובין אם לאו (ע"פ החוק), אתה יוצא הנפגע. ובסופו של דבר, כל תאונה ניתן למנוע. מכאן יוצא שתמיד אני הוא האשם, כי אם הייתי נזהר יותר, לא הייתי נפגע.

כנ"ל לנהג האוטובוס שנסע על כביש רטוב ובירידה, היה צריך לנקוט באמצעי מניעה למקרה כזה.

על טעויות משלמים, אין מה לעשות...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלק הבאמת נוראי פה, הוא לא העובדה שאנחנו רואים שהאוטובוס התהפך, אלא העובדה שסביר להניח שהאוטובוס הזה היה מלא באנשים.

פורסם

למה נהג האוטובוס פנה כל כך אגרסיבי? הוא יכל פשוט לעקוף אותו בקטנה וזהו...

הוא היה צריך לעקוף אותו ברגע שהנהג מונית רק ניכנס ואז הוא היה עוקף בלי בעיה. אגב, זריקת תחת מדהימה של האוטובוס

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כן אני רציני וזה ממש שטח אפור פה.

לדעתי כמה שמוזר, ניתן להאשים את נהג האוטובוס בנהיגה רשלנית ומסוכנת.

בברכה L.A

פורסם

אי אפשר לקבוע את המרהירות, כי גם אנחנו לא יודעים כמה מותר שם, וגם דה לא מספיק קרוב כדי לחשב מרחבק בזמן.

הרכב הצהוב התפרץ לצומת, נהג האוטובוס ניסה להתחמק, ז לא שהוןא לא שמר מרחק, הרי הוא האט וברח שמאלה, ככה שיחד עם כביש רטוב, וחוסר היציבות של האוטובוס הוא התהפך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מפחיד איך שהאוטובוס נזרק כמו סמרטוט. חבל שהנהג ברכב הצהוב הוא עד כדי כך מניאק שפשוט המשיך בלי להתייחס בכלל למה שקרה מאחוריו. נהגים כאלה צריך לכלוא להרבה זמן.

פורסם

המונית (נקרא לרכב הצהוב מגעיל הזה מונית) פשוט התפרצה לכביש ולא נתנה זכות קדימה לעוברי הדרך שבו! מכאן ניתן להבין שהיא אשמה ולא האוטובוס! למה סתם לנסות להתפלסף?! אם אתם אומרים שהאוטובוס אשם בגלל שנסע מהר מדיי והוא אשם שהוא התהפך,(כבר קבעתם שנסע מהר מדי?) אז ברוך השם שאתם לא שופטים בשום מדינה!!

שילוב מפחיד ביותר של רכב כבד מאוד נוסע במהירות, בירידה, ובבכיש רטוב! רוב הסיכויים היו נגדו.

אם כבר לפתח תאוריות, אז אני אומר שהוא סטה שמאלה (ניתן לראות שהוא לא פגע במונית, למרות שאני לא מבין מה זה האור שזהר שם אחרי שהמונית הפרה את זכות הקדימה), ניסה לחזור לשמאל ואז החליק ונכנס להיגוי יתר (או תת היגוי או איך שאתם לא קוראים לזה) ולא הצליח לחזור לכביש והתהפך.

נהג האוטובוס אשם? בעל הרכב הצהוב צריך להודות לו ולאלוהים שהאוטובוס לא עשה ממנו טוסט ונהג האוטובוס העדיף (באינסטינקט מדהים לדעתי) לסטות שמאלה (והתהפך לבסוף) ולא לפגוע בו.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אפשר לטעון שאי שמירת המרחק נגרמה בעקבות "גניבת" זכות הקדימה ע"י נהג המכונית הפרטית
אין דבר כזה "גניבת" זכות קדימה!

זכות קדימה מקבלים לא לוקחים!

נהג האוטובוס כמו רוב נהגי האוטובוס שיש לנו במדינה ("טוב" שההגה בידיים של אגד) נסע מהר מדי לתנאי הדרך (לא משנה מה המהירות המותרת) הוא ציפה (בניגוד לאופנועים שאנחנו באים בחשיבה של אנחנו לא עומדים לקבל זכות קדימה אבל בוא ננסה) שנהג המכונית הצהובה יתן לו זכות קדימה והוא טעה.

אל תגידו שהנהג אוטובוס היה צריך להיכנס באוטו הצהוב או לסטות בטיפה כי הוא ציפה לבלום ללא כל בעיה.

ולכן האשמה צריכה להיות מטולת על נהג האוטובוס וגם על נהג המכונית הצהובה.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אם כבר לפתח תאוריות, אז אני אומר שהוא סטה שמאלה (ניתן לראות שהוא לא פגע במונית, למרות שאני לא מבין מה זה האור שזהר שם אחרי שהמונית הפרה את זכות הקדימה), ניסה לחזור לשמאל ואז החליק ונכנס להיגוי יתר (או תת היגוי או איך שאתם לא קוראים לזה) ולא הצליח לחזור לכביש והתהפך.

נהג האוטובוס אשם? בעל הרכב הצהוב צריך להודות לו ולאלוהים שהאוטובוס לא עשה ממנו טוסט ונהג האוטובוס העדיף (באינסטינקט מדהים לדעתי) לסטות שמאלה (והתהפך לבסוף) ולא לפגוע בו.

יוסי.

האור הזוהר הוא נסיון של נהג האוטובוס לסמן לנהג הרכב הצהוב שיש לו בעיה קטנה לבלום וכדאי שהוא יזוז מהדרך (הוא מהבהב)...

לפי דעתי נהג האוטובוס בלם בחוזקה, ורואים לקראת הסוף שהוא מתחיל לסטות קצת שמאלה ואז מאבד את השליטה...

לאלו שטוענים שנהג האוטובוס אשם... האם אתם כשאתם נוסעים בכביש בין עירוני מאטים ל20 כל פעם שיש הצטלבות עם כביש אחר או רכב שמחכה להיכנס לכביש שבו אתם נוסעים?

אולי נהג האוטובוס נסע קצת מהר, אבל עדיין רוב האשמה אם לא כולה נופלת על נהג הרכב הצהוב שהתפרץ לנתיב של האוטובוס בלי לבדוק אם הכביש פנוי... שלא לדבר על זה שהוא ברח אחרי זה כמה שיותר מהר...

פורסם

האור שזהר אלו היו אורות של האוטובוס. בעזרתם הוא היבהב וביקש מהמונית לפנות לו את הדרך.

אם היה לו זמן להבהב, היה לו גם זמן לבלום לפני כלומר הוא בא במהירות גבוהה מידיי.

דעתי בלבד.

לא שופט אף אחד!!!

בברכה L.A

פורסם

לא יעזור בית דין - אין כזה דבר בלימת חירום בכביש רטוב!

לא יעזור לך לא ABS ולא חילוץ ממוסק, אי אפשר לעשות בלימת חירום.

האפשרות היחידה על כביש רטוב היא לסטות ולהתפלל שתצא מזה בשלום.

שלא לדבר על אוטובוס, שהתנע שלו אדיר ביחס לתנע של מכונית. והעומסים האדירים שמופעלים על מערכת הבלימה וההיגוי שלו בזמן בלימת חירום לא מוכרים לבעלי מאזדות ועונדות "מושופרות".

הטעות כאן נפלה על נהג המכונית שהתפרצה לצומת. אני במקום נהג האוטובוס הייתי הופך אותה לקישוט על השמשה הקדמית מזמן.

שלד

פורסם

הכוונה היתה שנהג המונית התפרץ לכביש אני לא יודע מה איתך אבל רובנו נהגים ולפני שאתה משתלב!!! בכביש אתה לוקח בחשבון אם התנועה בכביש תוכל "לקלוט" אותך באופן שלא תסכן אותה!! אתה לא מעניש אף אחד על זה שהוא נוסע מהר מדי ומשתלב בכוח רק כדי שהוא יצטרך לבלום חזק כי הוא נהג מהר מדי לטעמך!!

• תוכן חדש...